Arama sonuçları: *

1. G

N-Kolay Davet Kodu Lazım

NKolaya kayıt olcam davet kodu soruyor sanırsam kampanya var kullanan arkadaş varsa paylaşabilirmi
  2. G

Gaming gen tr de indirim varmı FUN60 MAX alıcam

gaming gen tr den fun60 max almaya karar verdim indirim var mı acaba bildiğiniz indirim kodu fln
  3. G

Ortalama 2500tl bütçeye hall efect klavye önerisi

bütçem 2500 3000 tl arası çok fazla aşamam manyetik switchli rapid trigger gibi özellikleri olan fps oyunlarında bi tık ileri taşıcak klavye arıyorum
  4. G

Kablosuz Mouse Önerisi 2K Bütçe

Kablosuz mouse arayışındayım bütçem 2bin tl 2 3 aşa yukarı aşabilirim tabikide . rampage zenith pro gözüme kestirdim fena değil gibi alternatif bişi varsa önerebilirsiniz .
  5. G

Soundpeats capsule 3 Pro mu? Redmi Buds 5 mi?

Başlıkta belirttiğim iki model arasında kaldım. İkisinin de kendilerine göre özellikeri var. Soundpeats'teki LDAC kodeki işime yaramayacak büyük ihtimal destekleyen cihazım yok ama ses konusunda çok övüyorlar bilemedim yardım eder misiniz karar vermem konusunda.
  6. G

USB Hub seçerken neye dikkat etmeliyim

Merhaba usb hub almak istiyorum laptopum için mümkünse type c den girişi olsu istiyorum laptopa seçerken neye dikkat etmeliyim . Forumlarda bilgisayarı yaktığını fln duydum harici güç kaynaklı usb hub fln öneriyolar , bütçem fazla değil 500tl . hdmi , ethernet portu gibi şeylerin olmasını...
  7. G

Windowos 11 multimedya paneli

Merhaba windows 10 da olduğu gibi sesi ayarlarken arkada çalan içeriği de yönetmek istiyorum durdurup açmak gibi geçiş yapmak gibi MdoernFlyout kullandım ama durdurma tuşu biraz sıkıntılı çıktı bende alternatif bişey varmı bildğiniz
  8. G

Tavsiyenize ihtiyacım var Victus16 mı Asus A15 mi

Merhaba 4060 lı bir laptop almak istiyorum gözümde iki model kesinleştirdim hangisini almalıyım sizce Asus Tuf A15 7735hs 4060 - 4800mhz ram - 100srgb ekran G-sync - 90wh pil - ekstra m2 slot Hp Victus 16 7840hs 4060 - 5600mhz ram - 62.5srgb ekran - 70wh pil - ekstra m2 slot yok
  9. G

1000Mbps internette bufferbloat sorunu yaşıyorum

Türknet gigafiber kullanıyorum ve bufferbloat sorunum var oyunlarda pingim hiç dengeli gitmiyor çok dalgalı , lag yapmıyor ama rahatsız ediyor biraz . Kendilerinin temin ettiği modemde ne yazıkki Qos ayarı bulunmamakta bende biraz araştırma yapınca xiaomi nin gigabit routerını gördüm openwrt...
  10. G

Acerın İki Laptopu Arasında Kaldım

şu ikisi arasında kaldım 4060 ta dlss olsa bile fps 3070ti arkasında kalıyor sizin tavsiyeniz nedir ? 3070ti alırsam 2x16gb ram de yapabilirim hem https://www.amazon.com.tr/dp/B0C8NVFGX7/ref=asc_df_B0C8NVFGX71712181840000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0C8NVFGX7&linkCode=asn...
  11. G

Eski Laptopa Hangi Windowsu Kurayım?

merhabalar eski bir laptop mevcut buna hangi windows sürümü kurmalıyım oyunlarda hangisi daha iyi performans verir 4 GB ram 480 GB hdd i3 2.5Ghz ssd ve ram takviyesi yapsam windows 10 önerir misiniz?
  12. G

PoyrazNet kullananlardan yardım istiyorum.

Biraz bakınca PoyrazNet cazip geldi kullananlar varsa memnunmuydunuz . deneyimleriniz ne ? anlatabilirmisiniz.
  13. G

Türknetten başka iss e geçeceğim öneri ?

altyapım max 52 mbps vdsl destekliyo mevcut internetim türknet . pingi düşük ve vaadettiği hızı verebilcek iss arıyorum . Biraz araştırınca şunları buldum : NetSpeed ComNet : Boş evrak imzalattıklarını söyleniyo Millenicom GibirNet 1674387837 İstanbul Kağıthane,levent taraflarında yaşıyorum
Geri