Arama sonuçları: *

• Users: senceralp
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. senceralp

İstanbulda Ekonomi Okumak

Merhabalar herkese, Malum üniversite tercih dönemi içerisindeyiz ve kardeşim İstanbulda yanımda okumak istiyor. Öncelikli tercihi de ekonomi bölümü olduğu için bu konuda sizlerin fikrini almak isterim. 36.000 sıralama yaptı kendileri bu nedenle %100 burslu şekilde sadece kötü ünilerde...
  2. senceralp

Yardım Razer TR Servisi ürün iadesi

Merhabalar herkese, Garantisi devam eden Razer Blackshark V2 + USB Ses kartı kulaklığımın sol tarafından gelen sesin bariz daha yüksek gelmesi şikayetiyle servise gönderdim. Yapılan inceleme sonucu dip ses ve türlü sorunlar nedeniyle satıcıdan para iadesi alabileceğim bir belge gönderdiler ve...
  3. senceralp

Çözüldü✓ Gigabyte Secure Boot

Merhabalar, Gigabyte B660M DS3H anakarta sahibim. Bugün Win11 kurdum ardından secure boot açmam gereken uyarılar aldıktan sonra BIOS’tan secure boot açtım. 4070 Ti ekran kartına sahibim. Gigabyte anakartların genel sorunu olan görüntü gelmeme sorununu yaşadım. Dahili grafik işlemcisi ile BIOS...
  4. senceralp

Sahte Kingston SSD göndermişler

Hepsiburada uygulaması üzerinden Izoly isimli mağazadan aldığım, Kingston KC3000 1TB SSD bellek sahte. Bu konuda ne yapmalıyım bu yüce foruma sormak istiyorum. 7000mb/s okuma, 6000mb/s yazma değerleri olması gerekirken; aşağıdaki değerleri alıyorum. Bariz sahte ürün satmışlar. Ayrıca kutuda Auth...
  5. senceralp

4070 ti sistem satın aldım, görüşleriniz?

Yakın zamanda parça parça topladığım sistemi sizlerle paylaşıyorum. Şimdilik sıvı soğutucu ve güç kaynağım eksik. Ayrıca Nvidia ve Intel olması gerektiği için bu şekilde topladım ne’olur AMD toplasaydın vs demeyin, Render ve Oyun için kullanacağım sistem. 20900₺ Palit RTX4070Ti GAMINGPRO 12GB...
  6. senceralp

Öneri i5-13600K için anakart

Şu anda 4070 ti bir sistem topluyorum. İ5-13600K için beni 5-6 ay idare edebilecek bir anakart önerebilir misiniz? Okulu bitirene kadar render ve oyun için kullanacağım sonra yükseltebilirim. Bütçe olarak olabildiğince düşerseniz sevinirim :) hatta gerekirse b660 alıp bios update dahi yaparız...
  7. senceralp

Bu fiyata bu sistem 3080-13600K

https://www.teknogenetik.com/genetik-venom-intel-core-i5-13600k-16gb-tuf-gaming-rtx-3080-500gb-m2-nvme-oyun-bilgisayari-pmu99098#urun_detay_tab3 Daha önceden balıkesirde bulunan bu mağazadan satın alım yapmış olan var mı öncelikle bunu sormak istiyorum. Onun haricinde fiyatına değer bir sistem...
  8. senceralp

3070 Ti kampanya beklemeye değer mi?

Öncelikle milletimize geçmiş olsun; Yakın zamanda üni bittiği için ve elimdeki laptop yetersiz geldiği için yerleşik hayata geçmeye karar verip pc almaya karar verdim. Şu anda hazırda 20bin₺ bütçem var toplayabildiğim, üzerine ailemden destek isteyerek 3-4-5bin₺ ekleme yapabilecek durumdayım...
Geri