Arama sonuçları: *

• Users: dixtuel
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. dixtuel

Öneri Arc Raiders vs HellDivers 2

Merhabalar. Uzun zamandır Helldivers 2 almak istiyordum fakat son zamanlarda Arc Raiders da çok dikkatimi çekti. Arkadaşlarım ikisini de oynamıyor, yani tek başıma oynayacağım ve çok sık mikrofon kullanmıyorum. Örnek oyunlar söyleyip “bunu sevdiysen şunu al” vs. diyebileceğiniz şeyler var mı...
  2. dixtuel

Taşınabilir HDD'ye ne kadar versem iyidir?

Merhaba. PS3 oyunlarım ve bazı diğer dosyalar için 2. el 320 ya da 500 GB HDD + taşıma kabı alacağım. Sizce ne kadar versem fiyatı iyidir aşırı pahalı olmaz? Ayrıca HDD için spesifik olarak şu modeli sakın alma dediğiniz bir model var mı?
  3. dixtuel

Pil sağlığı %73 iPhone 11 iOS 26 yükseltmeli miyim?

Merhaba, iPhone 11 64 GB telefonum var ve pil sağlığı %73. Yeni özellikler merak ettiğim için iOS 26’ya geçmeyi düşünüyorum, fakat cihazımın iOS 26 için en düşük desteklenen model olması ve pil sağlığımın düşük olması nedeniyle emin olamıyorum; iOS 26’ya geçmeli miyim yoksa iOS 18’de mi kalmalıyım?
  4. dixtuel

The Crew Motorfest alınır mı?

Merhaba. Full DLC'leri ile FH4 ve FH5'e sahibim fakat The Crew motorfest zamanında çok övüldüğü ve şu anda Epic'te 430 TL olduğu için alıp denemek istiyorum. Açıkçası Crew 2'nin mekanikleri saçma geldiği için pek oynamadan silmiştim fakat bu oyunda değişmiş diyorlardı. Siz ne düşünüyorsunuz?
  5. dixtuel

Hangi PS3'ü almalıyım sizce?

Dostlar 5500-6000 TL arası bütçem var. Birkaç ilan seçtim fakat size sormak istedim. 1. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyunculara-ozel-oyun-konsolu-ps3-kirik-500gb-30-oyunlu-tertemiz-1263754374/detay 2...
  6. dixtuel

PS3 mü almalıyım PS4 mü?

PS3 Slim: 4000-6000 arası piyasası. PS4 Slim: 6000-8000 arası var. Uzun zamandır Reddit'te orada burada PS3 PS4 vs. görüyorum ve 2. elden PS3 alayım demiştim çünkü gözüme nedense daha iyi gelmişti. Şimdi ise PS4 daha yeni aktif olarak desteğide var PS3 fiyatları pahalı dendiği için PS4 Slim...
  7. dixtuel

Temiz PS3 nereden bulunur?

Merhaba. Eski oyunlar için vs. PS3 arıyorum fakat konsoldan anlamadığım için durumu nedir vs. anlayamıyorum. Eğer anlayan birileri varsa sahibindenden İstanbul içi ya da Param Güvende ile ya da letgodan vs. aynı şekilde link atabilir mi? Bütçe koyamıyorum piyasasını bilmediğim için.
  8. dixtuel

160 Bin TL bütçe ile iki farklı sistem toplama önerisi

Merhaba 2 adet sistem toplamamız lazım fakat kararsız kaldığım için buraya yazıyorum. 1. Sistem: 70-80K bütçem var. Kasa hazır olarak (İtopya vs.) Gibi satılan bir yerden alınacak kurulu şekilde. Ekstra olarak klavye, monitör, monitör kolu, kulaklık ve mouse pad alınacak (mouse var) bütçeyi...
  9. dixtuel

Keenetic Hopper DSL vs Keenetic Hopper

Merhaba. Evde 100 Mbps fiber var ve ONT cihazı var. Aktif olarak kullandığımız HG255s bozulduğu için değiştireceğiz. Evde 5-7 cihaz Wi-Fi ile 1-2 cihaz Ethernet ile bağlanacak. Direkt Keenetic Hopper alıp geçmek istiyordum fakat ileride taşınırsak altyapı vs. olmazsa diye DSL halini almayı...
  10. dixtuel

Metro 2033 Redux save dosyası nereden bulunur?

Merhaba. Metro 2033 Redux'ta Full Gameplay Videosu 2:13:39 (bir istasyondan kaçıyorduk trenin altına saklanıp falan) buralarda kalmıştım fakat save dosyam silinmiş. Buradan devam etmek istiyorum. Elinde olan veya bulabilecek var mı?
  11. dixtuel

HG255s yerine modem önerisi

Merhaba. Evimizde Vodafone fiber 100Mbps kurulu. Vodafone'un vermiş olduğu HG255s modem ve altta fiber kutusu var. Ayrıca son 1.5-2 haftadır odamdaki RE305 Wi-Fi extender yerli yersiz 2.4GHz-5GHz'den kopuyor ve kendini resetliyor. Evin rastgele bir bölgesinde açılan hotspot vs. yi algılıyor...
  12. dixtuel

Wi-Fi adaptörü önerisi

Merhaba. Uzun zamandır odamdaki cihazlar için (bilgisayarımda dahil) RE305 Wi-Fi extender kullanıyorum fakat bozulduğu için garantiye vermem gerekiyor. Ayrıca RE305'i sadece bilgisayarım, telefonum ve 1-2 tablet için kullanmak nedense gereksiz gelmeye başladı. Ne yapmam gerektiğine dair bir...
  13. dixtuel

Yardım Çakma Dualsense Şarj İstasyonunun zararı olurmu?

merhabalar. dualsense'im için stand almak istiyorum. aklıma ilk orjinal sony almak geldi ama hem fiyatı hemde usb değilde adaptörlü olmasından dolayı başka şeylere yöneldim. aklıma rampage RP-PS5 geldi fakat orjinal olmadığı için gamepad'in bataryasına vs. zararı olurmu diye kararsız kaldım...
  14. dixtuel

Vxe R1 Pro Max VS Scyrox V6

merhabalar. aktif olarak razer cobra kullanıyorum ve tutuş rahatlığı falan çok iyi geliyor (palm grip) fakat kablosuz daha iyi bir mouse'a geçmek istiyorum. aklımda vxe r1 pro max ve scyrox v6 var. mümkünse ikisinden birini kullanmış kişilerden ama yoksada bilen kişilerin önerileri nelerdir?
  15. dixtuel

Yardım RAM leri XMP Açık 2400 MHz Mi Kapalı 2400MHz mi açmalıyım?

i3-10100F işlemci, MSI H510M-A Pro anakart ve G.Skill Ripjaws 8x2 DDR4 3600 MHz RAM kullanıyorum. Biliyorum bilgisayar Max 2666MHz destekliyor ve ne yaptıysam yapayım 2666MHz de çalıştıramadım. Manuel ayar yapmayı vs. bilmiyorum. Resimdeki ayarlar Max oluyor. Daha yüksek çalışmıyor. (XMP veya...
  16. dixtuel

Usb Ye MacOS Kurulurmu?

Arkadaşlar Merhaba Elimde 32GB Usb Flash Bellek Var Ve O USB ye MacOS Kurmak İstiyorum Ve Aynı Kali Linux Gibi Olması Lazım USB içinde kurulu olacak mümkünmü
Geri