Arama sonuçları: *

• Users: chèvre
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. chèvre

Goodbyedpid güvenilir mi?

Arkadaşlar GoodbyeDPI indirdim ChatGPT'ye açık kaynak kodunu attım çoğu güvenli ama "özellikle exe/dll dosyalarının SHA-256 hash'lerini VirusTotal gibi çevrimiçi tarayıcılarda kontrol etmeni öneririm." dedi sizce güvenli mi?
  2. chèvre

Wraith mouse pad hybrid vs Speed hangisini almalıyım

Selamlar farem Scyrox V6 1350 DPI kullanıyorum sizce Speed bir mouse pad mi almalıyım yoksa hybrid mouse pad mi almalıyım.
  3. chèvre

WhatsApp PC uygulaması mikrofon işe yaramıyor

WhatsApp'ta sesli mesaj gönderemiyorum ama mikrofon testi bölümü sorunsuz çalışıyor sadece arkadaşlarıma ya da kendime sesli mesaj yollarken çalışmıyor kulaklık: HyperX Cloud Core 4P4F2AA.
  4. chèvre

3500 TL klavye önerisi

Merhaba bana Max 3500TL Rapid triggerli klavye önerir misiniz genelde FPS oyunları oynayacağım.
  5. chèvre

MCHOSE G75 Pro vs FUN60 PRO

Arkadaşlar sizce bu 2 klavyeden hangisi alınmalı FPS oyunları için istiyorum ayrıca Fun 60 Pro'nuninde Rapid trigger özelliği var MCHOSE G75 Pro'da Rapid trigger özelliği var mı?
  6. chèvre

25000-30000TL'ye telefon önerisi

25000-30000TL'ye telefon önerir misiniz genellikle FC ya da LoL oynamayı düşünüyorum.
  7. chèvre

2500 TL Klavye Önerisi %60-%75

Merhaba 2500 TL %60 ya da %75 boyutlarında klavye önerir misiniz?
  8. chèvre

HyperX Cloud Core 4P4F2AA alınır mı?

Selam sorum şu HyperX Cloud Core 4P4F2AA alınır mı? Bunun yerine başka kulaklıklarda önerebilirsiniz.Bu arada ürünün ölçü kısmında 7.1 Surround diye bir seçenek var oyun oynamak için alacağım bu seçeneği mi seçmeliyim?
  9. chèvre

Razer Kraken X Lite vs Attack Shark L80

Merhaba, sizce bu iki kulaklıktan hangisini almalıyım. Razer Kraken X Lite veya Attack Shark L80 sizce hangisi daha iyidir? Ve hangisi üzmez?
  10. chèvre

MSI B450M-A Pro Max || anakartı Razer BlackShark V2 X'e yeterli midir?

Sorunum başlıktaki gibidir MSI B450M-A Pro Max || anakartı Razer BlackShark V2 X'e yeterli midir?
  11. chèvre

SteelSeries Prime kablo yerine Bluetooth adaptörü kullanabilirmiyim?

Merhaba benim SteelSeries Prime farem var örgü kablosunu kardeşim hafif yırttı sizce örgü kablosunu çıkartıp Bluetooth adaptörü taksam kullanabilir miyim?
  12. chèvre

Valorant B Tuşuna Bastığımda Oyun 5 FPS Oluyor

Valorant'ta b tuşuna bastığımda oyunun FPS'e düşüyor nedenini bilen var mı?
  13. chèvre

Samsung M34 5G Alınır mı?

Sorum başlıktaki gibi Samsung M34 5G alınır mı? Oyun oynayacağım oynayacağım en ağır oyun muhtemelen FC 24 olacak A34 önermeyin param olsa alacağım zaten :D.
  14. chèvre

Atlauncher güvenli mi?

Sorun başlıktaki gibi ATLauncher güvenli mi?
  15. chèvre

Kaspersky virüs tarama sonuçları

Virüs tarama sonuçları bunlar virüs var mı acaba?
  16. chèvre

Bu klavyeler alınır mı? Ya da hangisi alınır

Klavyeler bunlar alınır mı sizce? Acelesi yok. Klavye 1 Klavye 2
  17. chèvre

Bilgisayarı Açınca Discord Açılıyor

Selam bilgisayarı açınca Discord'da açılıyor nasıl çözerim bu ayarlara rağmen açılıyor.
  18. chèvre

700-800 TL Gaming Kulaklık Önerisi

Selamlar 700-800 TL Gaming kulaklık önerir misiniz?
  19. chèvre

Bilgisayarım Aniden Donuyor Ve Tepkilere Cevap Vermiyor

Arkadaşlar selam hiç uzatmadan konuya gireyim bilgisayarım aniden donuyor ve tepkilere cevap vermiyor genelde Valorant'ta oluyor ama diğer uygulamalarda da oluyor.
  20. chèvre

1 Terabite SSD 500GB olarak gözküyor

Herkese merhaba, 1TB SSD'ye sahibim ama 500 GB olarak gözüküyor nasıl düzeltebilirim?
Geri