Arkadaşlar GoodbyeDPI indirdim ChatGPT'ye açık kaynak kodunu attım çoğu güvenli ama "özellikle exe/dll dosyalarının SHA-256 hash'lerini VirusTotal gibi çevrimiçi tarayıcılarda kontrol etmeni öneririm." dedi sizce güvenli mi?
WhatsApp'ta sesli mesaj gönderemiyorum ama mikrofon testi bölümü sorunsuz çalışıyor sadece arkadaşlarıma ya da kendime sesli mesaj yollarken çalışmıyor kulaklık: HyperX Cloud Core 4P4F2AA.
Arkadaşlar sizce bu 2 klavyeden hangisi alınmalı FPS oyunları için istiyorum ayrıca Fun 60 Pro'nuninde Rapid trigger özelliği var MCHOSE G75 Pro'da Rapid trigger özelliği var mı?
Selam sorum şu HyperX Cloud Core 4P4F2AA alınır mı? Bunun yerine başka kulaklıklarda önerebilirsiniz.Bu arada ürünün ölçü kısmında 7.1 Surround diye bir seçenek var oyun oynamak için alacağım bu seçeneği mi seçmeliyim?
Merhaba benim SteelSeries Prime farem var örgü kablosunu kardeşim hafif yırttı sizce örgü kablosunu çıkartıp Bluetooth adaptörü taksam kullanabilir miyim?
Sorum başlıktaki gibi Samsung M34 5G alınır mı? Oyun oynayacağım oynayacağım en ağır oyun muhtemelen FC 24 olacak A34 önermeyin param olsa alacağım zaten :D.
Arkadaşlar selam hiç uzatmadan konuya gireyim bilgisayarım aniden donuyor ve tepkilere cevap vermiyor genelde Valorant'ta oluyor ama diğer uygulamalarda da oluyor.