Arama sonuçları: *

• Users: ihsanu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ihsanu

Bilgisayar açılırken fanların durması

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarı her açışımda marka ekranına gelene kadar fanlar dönüyor, bu ekrana geldikten sonra durup 1 saniye sonra tekrar çalışıyor. Bunun sebebini veya fanların nasıl sürekli dönmesini sağlarım veya bu bir özellik mi? bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim...
  2. ihsanu

Gigabyte B550M DS3H REV1.4 BIOS başlangıç resmi

BIOS başlangıç resmim çok kalitesiz ve dandik duruyor, bunu değiştirmek istiyorum biraz araştırma yaptım App Center'ı buldum(bios güncelledikten sonra otomatik inmedi). Daha sonra @Bios diye bir uygulama vardı içerisinde girdiğimde ise (ekteki resim)böyle bir hata veriyor. Buradan...
  3. ihsanu

Yardım Rust'ta sunucuya bağlanamıyorum,

Selamlar Rust indireyim dedim indirdiğimden beri bağlanamıyorum. Silip tekrar yükledim,youtube'daki videoları izledim hepsini tek tek yaptım fakat olmadı. Oyuna sahip arkadaşlar bir kontrol edebilir mi veya sorunuma çözüm bulabilir mi? Bu downdedector'den de pek anlamıyorum, bu bilgiyide eklemek...
  4. ihsanu

Yardım Pusat Klavye için Bluetooth sorusu!

Selam arkadaşlar https://www.monsternotebook.com.tr/klavye/pusat-business-pro-kablosuz-metal-klavye/ bu klavyeyi almak istiyorum fakat bilgisayarımda bluetooth yok, yanında bir mouse'ta olduğu gibi bir usb port geliyor mu yoksa illa bluetooth olmak zorunda mı?
  5. ihsanu

Çözüldü✓ QCY T13 ANC şarj olmuyor!

1 hafta önce başlıktaki kulaklığı aldım ve gece yatarken fark ettim kulaklığım şarj olmuyor. Yuvaya takıyorum fakat tepki vermiyor(normalde kırmızı yanıyordu). Şarjı %80 ve şarj almıyor. Yuva tuşuna dokununca kırmızı ışık yanıyor. Kulaklığa 3 saniye basılı tuttuğumda ise birisi tam beyaz diğeri...
  6. ihsanu

Yardım İşlemcim ilk açıldığında çok fazla ısınıyor!!

Forumlarda çok fazla paylaştım fakat hala doğru bir sonuç alamadım bir de sizden bu soruna bi çözüm dinlemek isterim, sistemim, Anakart: Gigabyte B550M ds3h İşlemci: Ryzen 7 5800x Ekran kartı: RTX 3060 12GB Ram: 32GB Vengace İşlemci Soğutucu: ML240 RGB V2 Kasa:iCUE 4000x. Öncelikle ben...
  7. ihsanu

Sıvı soğutucu Pompası geç çalışıyor!

Arkadaşlar selam, sistemimde kullandığım sıvı soğutucunun pompası sys_fan 1'e bağlı, oyun oynadıktan sonra değerlerimi kontrol ettiğimde işlemcimin sıcaklığı 89 derecelere kadar çıkıyor, öncelikle(termal macun yeterli ve oyunu kapatır kapatmaz 39 dereceye düşüyor).. Bios ayarlarımda ise sys_fan...
  8. ihsanu

Yardım EKRANIM Gitti! Çözüm arıyorum...

Arkadaşlar selamlar, akşam youtube'dan video izliyordum. Bilgisayarı kapattım ve işimi halledip geri geldim, bilgisayarı açtığımda bu manzara ile karşılaştım çözümü nedir ? Ekran kartı: AMD Radeon Sapphire R7 370 4GB 256Bit İşlemci:Ryzen 5 3600 Ram:XPC 16GB
  9. ihsanu

Windows 11 hata alıyorum!

Arkadaşlar selam, dün akşam bilgisayarımda ufak tefek sıkıntılar çıktı.Bilgisayarımda çöp doluydu, temiz kurulum yapmak istedim ancak fotoğrafta göreceğiniz sorunla karşılaştım(Ayrıca yükleme ekranında kasma gibi bir şey oluyor). İnternette her gördüğüm şeyi denedim ama düzelmedi, daha sonra...
  10. ihsanu

Öneri Wifi 6 Modem Tavsiyesi

Arkadaşlar selam, biz evde Türk Telekom'un eski modemlerinden birini kullanıyoruz ve evin belirli yerlerinde wifi çekmiyor ethernet ile bağlı olan pc'dede bazen hatalar oluyor. Sizden (benim apartmanımda bulunan kişiler 2.4Ghz kullanıyor genel olarak) F/P bir modem önerisi istiyorum, 2.4Ghz-5Ghz...
  11. ihsanu

Yardım İşlemci pompası çok geç çalışıyor!

Selam arkadaşlar, hızlıca konuya gireceğim. Bilgisayarım açıldığında Siyah kutu içine aldığım FAN kısmı sonradan geliyor(yaklaşık 1-2 dakika sonra) ve bu süre zarfında benim işlemcim 97 derecelere kadar çıkıyor. Bunun bios'tan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Benim bu sorunu çözmeme yardım eder...
  12. ihsanu

Sıvı soğutucu pompası geç çalışıyor!

Selam arkadaşlar, hızlıca konuya gireceğim. Bilgisayarım açıldığında Siyah kutu içine aldığım FAN kısmı sonradan geliyor(yaklaşık 1-2 dakika sonra) ve bu süre zarfında benim işlemcim 97 derecelere kadar çıkıyor. Bunun bios'tan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Benim bu sorunu çözmeme yardım eder...
  13. ihsanu

İşlemci Sıcaklığı Boşta 80 Derece

Selamlar, sistemimde dün gece sorun olmamasına rağmen bu sabah açtığımda kendini boştayken 80 dereceye sabitlediğini gördüm, eğer pc açılırken biosa girersem bir problem yok ancak pcyi açarsam 80 derecede sabit kalır işlemci. Sıvı soğutucu kullanıyorum ve bu problem dün gece yoktu, çözüm...
  14. ihsanu

Öneri 14-15k bandında hem iş hem oyun için laptop önerisi

Bir sürü konu vardı fakat güncel olmasını istedim. Bunu almayı düşünüyorum belki gözümden bir şey kaçmıştır, bu iyi mi sizce ...
  15. ihsanu

Çözüldü✓ Acil! B550M Secure Boot aktif ettim ve ekranım gitti

Arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım ve açtım, daha sonra secure boot açmam gerekti, açtıktan sonra bilgisayar açıldı ama ekran gelmedi ve gelmemeye devam ediyor, lütfen yardım edin
  16. ihsanu

Çözüldü✓ Acil Kasa ve Cpu soğutucu ile ilgili

Selam arkadaşlar, https://www.sinerji.gen.tr/corsair-icue-4000x-750w-80-siyah-tempered-glass-rgb-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-39024 Bu kasayı almayı düşünüyorum, amd ryzen 7 5700x alacağım ve 240mm sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Ancak kasada maximum cpu soğutucu uzunluğu 170mm yazıyor...
  17. ihsanu

25-30k sistem önerileri! Güncel...

Arkadaşlar 26-30k gibi bir bütçem var ve ilk defa masaüstü bilgisayar alacağım için biraz kafam karışık ve size danışmak istedim. Aklımda; Msi B450 Rtx 3060 veya 2060 Amd ryzen 7 5800x 2x 8gb 3200mhz ram düşünüyorum. Sizde birşeyler önerebilir misiniz ? (İntelden çok çektiğim için işlemciye...
  18. ihsanu

26k toplama pc önerisi!

Arkadaşlar bir bilgisayar almayı düşünüyorum, Msi b450 Rtx 3060 Amd ryzen 7 5800x, içeren bil bilgisayar. Ama şöyle bir sorun var, 3060 pci express 4.0, anakart 3.0, b550 olan anakartlarla arasında neredeyse 2 kata yakın fark var. Bir sorun olur mu veya bu durumda ekran kartını mı düşürmeliyim...
Geri