Arama sonuçları: *

• Users: KadirS01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KadirS01

Incehesaptan hazır sistem alan varsa bakabilir mi ?

Arkadaşlar selamlar, hazır sistem alan varsa, işlemci sogutucu ve ekran kartı ayrı olarak mı geliyor y oksa takılı olarak mı geliyor ?
  2. KadirS01

60-65 bin tl arası sistem tavsiye eder misiniz ?

Arkadaşlar selam, 60-65 bin tl hazır sisteme ihtiyacım var. Bazı şartlar var mecburen, kullanan kişi pcden hiç anlamıyor o yüzden kurulu gelmesi lazım, hava sogutucular takılı gelmiyor o yüzden islemcide sıvı sogutucu olması şart. Ve demonte olmaması lazım. Kafamda 7500f, 9060xtli sistem var...
  3. KadirS01

Aracınıza PPF hakkında soru işaretiniz varsa benim deneyimim

Selamlar, Temmuz başında araç aldım ve alır almaz ppf düşünmeye başladım, buradaki kriterim paraydı açıkcası. Ancak bir önceki arabamda, park halinde sürtmeler, arknadan vuranlar olduğu için biraz daha yaptırma tarafta taraftarıydım ancak marka sorunu yaptıracak yer sorunu ve en önemlisi bütçem...
  4. KadirS01

1440P için İdeal gpu nedir ?

Selamlar, Günümün çoğu işte geçiyor ancak ara sıra oyun oynamak istiyorum, 2k monitör kullanıyorum, max oynayacağım en grafikli oyun maximum bf6 olacaktır. 2k da 60 fps alsam yeterli, bundan önce 4070 ti süperim vardı ama çok overkill oldu satarken çok zorlandım ve zarar ettim.F/p bir kart...
  5. KadirS01

Telefon iade sürecinde sorun çıkarmayan siteler ?

Konu gereksiz uzuyor o yüzden editliyorum. Kul hakkına kadar girdik :D
  6. KadirS01

Telefonumu nasıl nakite çeviririm ?

Selamlar, Haziran ortasıdna bi honor 400 pro aldım gaza gelerek, androide hiç ısınamadım. iPhone geri döneceğim ama hiçbir satış sitesinde falan takasta çıkmıyor bu telefon. Dükkan da gezmek istemiyorum, var mı fikri olan acaba
  7. KadirS01

Kia, Alfa Romeo, Fiat baktım en son Ioniq 6 aldım. Araçlar hakkında Görüşlerim

Öncelikle selamlar! Aslında bütçem 1.300.000 TL civarındaydı, yani maksimum bu paralara bir şeyler bakıyordum. Kafamdaki en iyi ihtimaller, ikinci el Alfa Romeo Tonale, ya Renault Megane ya da 2021 model Hyundai Tucson idi. Eğer uygun fiyata kredi kartına taksit çekerlerse 1.650.000 TL'ye kadar...
  8. KadirS01

İkinci el ekran kartı piyasası bu kadar kötü mü dolandırılmaya mı çalışıyorum ?

Selamlar, Elimde PNY RTX 4070 Ti SUPER 16GB Verto Overclocked GDDR6X ekran kartı var, 1 yıl daha garantisi devam ediyor. Sahibinden’de benzer ilanlar 31.000 TL ve üzeri seviyelerde. Ben 28.000 TL’ye koydum ama doğru düzgün arayan soran yok. Üstelik bazı kişiler 20.000 TL teklif ediyor, geçen...
  9. KadirS01

Şarj Maliyeti Hesaplama Platformu, Benzin VS Elektrik Farkı ! Şarj Kaça açıldı

Selamlar, Elektrikli araç aldım ve nerede, ne kadar tutara şarj ederim? diye düşünürken, bu hesaplamayı kolayca yapabileceğim bir site bulamadım. Bunun üzerine kendi küçük projemi yapmaya karar verdim. Piyasadaki en yaygın elektrikli araçları ve içten yanmalı araçları karşılaştırabileceğiniz...
  10. KadirS01

Şarj Maliyeti Hesaplama Platformu, Benzin VS Elektrik Farkı ! Şarj Kaça açıldı

Selamlar, Elektrikli araç aldım ve nerede, ne kadar tutara şarj ederim? diye düşünürken, bu hesaplamayı kolayca yapabileceğim bir site bulamadım. Bunun üzerine kendi küçük projemi yapmaya karar verdim. Piyasadaki en yaygın elektrikli araçları ve içten yanmalı araçları karşılaştırabileceğiniz...
  11. KadirS01

Power mi sıkıntılı ?

Selamlar arkadaşlar, Sistemi özetlemem gerekirse Power ise XIGMATEK MINOTOUR SERİSİ 750W 80PLUS, Sorun ise, BF1 ve BF2042 ortaısnda çat diye kapanıyor sistem ve sadece ram ve işlemci fanının rgb fanları aktif kalıyor. Psu Power tuşundan sistemi kapatmak zorunda kalıyorum. Psu mu sıkıntılı...
  12. KadirS01

Iphone 14 Pro Max'ten S25 Ultraya geçilir mi ?

Selam arkadaslar, iPhone 14 pro Max'im var ancak çok sıkıldım cihazdan, iostan daha doğrusu, S25U'ya geçmek istiyorum. Sizce değer mi ? Üste 25-30 bin lira fark vereceğim.
  13. KadirS01

2 laptop arasındaki farklar, aynı işlemci nasıl hem ddr4 hem ddr5 olabiliyor ?

https://www.acer.com/tr-tr/laptops/travelmate/travelmate-p6-14/pdp/NX.B0AEY.001 https://www.acer.com/tr-tr/laptops/travelmate/travelmate-p4-14/pdp/NX.VZTEY.001 Bu iki laptoptan birini almayı düşünüyorum aralarındaki farklara bakarken ikisinide işlemcisi aynı ama birisi ddr5 diğeri ddr4 nasıl...
  14. KadirS01

Lenovo Thinkbook vs acer aspire hangisi

Arkadaşlar donanıma takılmadan, sadece sınıflandırma olarak hangi ürün segmenti grubu daha iyidir ?
  15. KadirS01

16GB ram laptopta üzer mi ?

Bir laptop baktım, 16gb ramlar lehimli yükseltme opsiyonu yok, çok kararsız kaldım amaç oyun değil genel kullanım filmdir dizidir excel işleri falan
  16. KadirS01

Xx

zxxxxxx
  17. KadirS01

Garanti muadil ürün sorunu

2k 165hz ips monitörüme değişim kararı çıktı, değişim olarak 1080p 240hz va monitör öneriyorlar , reddediyorum yok diyorlar, 2500 iade de işime yaramaz. napsam ?
  18. KadirS01

İŞBİR Nature Massage Masajlı Yatak İncelemesi ( Oyuncu yatağı :D )

Selam arkadaşlar, uzun zamandır odamı değiştirmeyi planlıyordum ve bu planların bir parçası olarak yatağımı da değiştirmeye karar verdim. İlk olarak İşbir Yatak’a bakmaya başladım ve mağazada birkaç model denedim. Orada ilgilenen arkadaş da oldukça bilgiliydi; boyuma, kiloma göre bir yatak...
  19. KadirS01

4300Tl'lik Lenovo Legion R27QE Monitör için Hepsiburadayı THH'ye şikayet ettim.

Ekim ayında hatırlarsanız bir sabah bu monitörü deli gibi almıştık ve müşteri hizmetleri sorun yok derken, geleceğini bekliyorduk. Sonra iptal ettiler, yaptıkları davranış hiç hoşuma gitmedi ben de şikayet ettim. Bakalım sonuç ne gelecek, 1-2 haftaya belli olur. bu İşin kötü tarafı ben...
  20. KadirS01

TESTTEST

TESTTEST
Geri