Arama sonuçları: *

1. T

3200MHz CL22 laptop RAM'i alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. Laptopuma 2x16 GB 3200MHz RAM almayı planlıyorum ama yaşadığım yer olan Polonya da şu an piyasada hep CL22 olan RAM'ler var. En düşük CL değeri olarak CL20 buldum ama o da en ucuz CL22 olan RAM'e göre %50 daha pahalı. Sizce CL22 olarak alınır mı? Almayı planladığım model ise...
  2. T

Uygun fiyatlı kulak içi TWS kulaklık önerisi

Arkadaşlar uygun fiyatlı bir TWS kulaklık arıyorum. Bütçe veremeyeceğim çünkü şu an Polonyadayım. Ama mesela Xiaomi Airbuds 3 Lite burada bütçeme uygun kategorisinde. Kulaklıktan beklentilerim ise tatmin edici bir ses ve uzun batarya süresi ayrıca Airpodlar gibi sapı olsun istemiyorum direk...
  3. T

Haylou T15 2024 yılında hala alınır mı?

Arkadaşlar bundan 4 5 yıl önce Haylou T15 almıştım ve şu ana kadar da gayet memnun bir şekilde kullandım. Fakat artık pek çok düşmenin ve uzun yılların ardından ses gidip gelmesi sağ taraftan daha az ses gelmesi gibi sorunlar oluştu. Öyle olunca yeni bir kulaklık almaya karar verdim. Bütçe...
  4. T

Gündelik kullanımda kasmayacak telefon önerisi

Arkadaşlar telefonumu değiştirmeye karar verdim ve 2. el bir telefon bakıyorum. Fakat şu an Polonya da olduğum için bütçe söyleyemem. Fakat ucuz olması gerekiyor. Aradığım özelliklere göre ucuz ama iyi telefonları söylerseniz kendim bakabilirim. Her şeyden önce gündelik kullanımda kasmasını...
  5. T

ders kaydının iptal olması askerlik tecilini bozar mı

Arkadaşlar soruda belirttiğim gibi bir durumdan dolayı üniversitede ders kaydım iptal olabilir. Bu durum askerlik tecilimi bozar mı?
  6. T

Antalya havalimanında klavye fare gibi elektronik eşya taşımada sorun yaşarmıyım

Arkadaşlar yarın yurtdışına gitmek için antalya havalimanından bineceğim. Yanımda klavye, fare, gamepad, tıraş makinesi, webcam gibi bazı elekronik eşyalar var. Bunlardan sadece klavye valiz içerisinde diğerleri kabine alacağım sırt çantası içerisinde. Başka bir şehirden geleceğim için kabul...
  7. T

İnternetten alınan otobüs biletleri nasıl işliyor

Arkadaşlar bir iş için başka bir ile gitmem gerekiyor. Bu yüzden Obilet üzerinden bir otobüs bileti aldım. Fakat ortada fiziki bir bilet olmadığı için otobüste falan ne göstereceğim? Kimlik ile falan mı teyit ediyorlar bileti?
  8. T

2.öğretim üniversite kaydı için başka bir şey yapmam gerek mi

Arkadaşlar yaşadığım şehirde 2. öğretim ingiliz dili edebiyatı geldi. Dün akşam e devletten kayıt yaptım. Bunun dışında yapmam gereken bir şey var mı? Bildiğim bir de harç ödenecek ama onlar daha başlamadı diye biliyorum
  9. T

Vodefone fibernet 100 mbps için 239 tl iyi mi

Arkadaşlar 3 yılın sonunda bu yılda tahhütümüz bitmek üzere vodefone ise bizi arayıp 110 TL lik interneti 239 TL yapmak istiyor. Bu fiyat sizce iyi mi?
  10. T

Elite Dangerous Odyssey Oyun Arkadaşı

Arkadaşlar bir iki gün önce Elite Dangerous Odyssey aldım ve oyun sardı. Fakat oyun çok detaylı olduğu için çoğu yeri anlamadım. Öyle olunca hem ban oyunu anlatacak hem de beraber oynayabileceğim birini arıyorum.
  11. T

Bannerlord oynarken burada ne yapmam lazım

Arkadaşlar resimde gördüğünüz yerde ne yapmam lazım bir türlü anlayamadım. krallıklardaki ordunun birine katıldım ve kale kuşatması esnasında bu ekran açıldı. ne yaptıysam neye tıkladıysam geçemedim burayı. Burada ne yapılması gerek?
  12. T

kafa dağıtmalık anime önerisi

Arkadaşlar genelde kafa dağıtmak veya gülmek için anime izliyorum. Dram veya ne bileyim aksiyondan ziyade vahşet içeren animeler sevmiyorum. Bahsettiğim Türlerde isekaileri ise daha bir seviyorum Ecchi olsun olmasın fark etmez. Ha hikaye falan güzelse ciddi bir hikaye ile aksiyon macera da olur...
  13. T

Kasa fanının pinini nereye bağlamalıyım?

Arkadaşlar resimde görüğünüz dişi uç kasa fanına ait ve kasamda bu giriş şeklinde iki fan var. Yaklaşık bir yıl kadar önce fanları durdurmak için sökmüştüm. Şimdi ise geri bağlayıp kullanmak istiyorum ama diğer resimde gördüğünüz erkek uca bağlayınca çalışmıyor. Buradan mı söktüm onu da...
  14. T

Maraş depremi sonrası az hasarlı binanın duvarlarından çıtırtı sesleri geliyor

Arkadaşlar Kayseri'de 14 katlı bir apartmanın 1. katında oturuyoruz. Maraş depreminde bizim dairede kılcal ve sıvaların döküldüğü pek çok çatlak oluştu ve binaya az hasarlı raporu verildi. Ve nedense duvarlardan sürekli çatırtı sesleri geliyor. Bu normal mi? Bu konuda bilgisi olan varsa durumu...
  15. T

PttAvm güvenilir mi?

Arkadaşlar bir ürün almayı planlıyorum. Akakçeden bakdığımda en ucuz pttAvm diye bir sitede gözüküyor. Bu site güvenilir mi? Kargom kaç günde gelir?
  16. T

B1 İngilizce ile YKS'de kaç bin sıralama yapılır?

Arkadaşlar B1 düzeyinde bir İngilizcem var. Liseden ise 2020-2021 yılı arasında 82.5 diploma puanı ile Anadolu lisesinden mezun oldum ama o zaman YKS'ye girmedim. TYT'ye hiç bakmadım ve bakmayacağım da. Bildiğim konuları da unuttuduğumdan TYT tarafında iyi bir şey geleceğini sanmıyorum. Bir tek...
  17. T

Teknobiyotik iade süreci iyi mi?

Arkadaşlar Teknobiyotik üzerinden bir webcam almak istiyorum fakat alacağım webcam in hiçbir yerde düzgün incelemesi yok. Öyle olunca artık şansımı deneyip almayı planlıyorum. Fakat memnun kalmazsam iade etmek istiyorum. En son 2 haftalık koşulsuz iade kalkacak falan deniyordu. Bu durum şu an...
  18. T

Dark WCAM20 HQ 1080p webcam alınır mı?

Arkadaşlar linkini bıraktığım webcam nasıl? Ses kalitesi iyi mi? Sizce alınır mı? Logitech serisi biraz fazla pahalı C270 modeli 600TL. Hani ona alternatif olabilir mi? https://www.teknobiyotik.com/dark-wcam20-hq-1080p-usb-web-kamera.html?ref=akakce&v=1.88.5
  19. T

300-500 TL webcam önerisi

Arkadaşlar mülakatlarda kullanmak için webcam arıyorum. Bütçe olarak ise 300-500 arası dedim ama ne kadar düşük olursa iyi olur. Ayrıca masaya koymalı olanlardan istemiyorum monitöre takılacak şekilde olanlardan istiyorum. Buna göre neler önerebilirsiniz?
  20. T

Renkleri canlı olan 27 inç ıps monitör önerisi

Arkadaşlar renkleri canlı olan 27 inç IPS en azından 75 Hertz bir monitör arıyorum. Tasarımcı değilim ve bu monitörle oyun oynayacağım ama gene de renklere önem veriyorum. Bu konuda AOC 27G2U kullandım bir süre. Bildiğim kadarıyla da onun renkleri rakiplerine nazaran çok iyi ve azından...
Geri