Arama sonuçları: *

1. S

Replika forma için yer önerisi

normal replika formalardan aşağı kalır yanı olmasın fazla pahalı olmasın milli takım forması alacağım.
  2. S

Millenicom ön ödemelimi?

Eger on ödemeli değil ise 4 ay kalıp sonra başka bir ISS ye geçeceğim.
  3. S

55k oyun laptopu önerisi

55k civarına oyun laptopu alacağım piyasaya hakim olan kişiler alabileceğim en iyi laptopu önerirse memnun olurum.
  4. S

Yeni ucuz ISS önerisi

Fiber altyapım yok 50-100 mbps vdsl kullanacağım ucuz düşük pingli internete geçeceğim ne önerirsiniz? Bir sorum daha var comnetten 2 ay beleş verdiği için turknete geçmiştik 3 ay burda kalıp başka iss ye geçmek en mantıklısı demişlerdi öyle yaptım bende hiç bir ücret ödemeden başka iss ye...
  5. S

Arkadaşıma doğum günü hediyesi önerisi

Hocam sevdiği şeyleri fazla bilmiyorum ama bildiklerimi yazayım futbolu seviyor(elinde birkaç tane forma var o yüzden almak istemedim) mobil birkaç oyunu seviyor kitap okumayı seviyor ( ama kitapda almak istemiyorum) anısı olan şeyleri biriktirmeyi seviyor aklıma gelenler bunlar. Liseye gidiyor...
  6. S

Jiroskop Çalışmıyor.

İsmini tam bilmediğim için jiroskop dedim hani böyle yarış oyunlarında filan telefonu sağa sola çevirince arabada sağa sola gider ya bir kaç gündür bu olay çalışmıyor sorun tam olarak nedir? tamirciye götürmem gerekmi ben düzeltebilirmiyim ?
  7. S

Yardım Alt yapım gözükmediği için internetimi taşıyamıyorum ne yapmam gerek ?

İnternetimi Türknete taşıyacağım alt yapım var ama gözükmediği için taşıyamıyorum ne yapmam gerek?
  8. S

Yeni internet sağlayıcı önerisi Ne yapmalıyım?

Hocam ben Osmaniye'nin kadirli ilçesinde yaşıyorum 35 Mbps internet kullanıyorum sözleşmenin süresi dolmak üzere 150 TL odüyorduk şimdi yenilemek istediğimizde 455 TL diyorlar pahalı geldi şimdi ben çevremdeki hangi internet sağlayıcıları var nereden bakabilirim? İnternet sağlayıcısı ne...
  9. S

20k bütçede kasamı laptop mu?

Bir arkadaşım sistem alma karar vermiş ama sadece 20k bütçesi var bu fiyat bandındaki sistemlerden fazla haberim yok ne önerirsisniz? Kasa alırsa buna monitör klavye Wi-Fi adaptörü dahil olacak laptopmu almalı ya da kasa mı? Önerileriniz nelerdir?
  10. S

mouse Pad önerisi 500-600 TL

Hem klavye hem de mouse koyulan şu uzun mouse padlerden almaya karar verdim ama piyasadan hiç haberim yok ve kalitelisini nasıl seçeceğim hakkında hiçbir fikrim yoktu o yüzden sormaya karar verdim. Bütçe: 500-600
  11. S

İtopya monitör indirimleri Monitör tavsiyesi

Normalde monitör almak için bekleyecektim ama İtopya'da monitör indirimleri olduğunu gördüm o yüzden sormak istedim sice İtopya'daki indirimlerden bir monitör mü alayım yoksa başka bir monitör mü alayım. Bütçe: 5-6k Ekran kartı: 4060 Ti. 24 inç 1080p olacak. Bir de panel tiplerinden fazla...
  12. S

Sistem beklemeli miyim?

Ben yakın zamanda sistem almayı düşünüyorum bütçem 24K ve Gaming gendeki 4060 Ti sistemini maalesef kaçırdım sizce böyle bir sistem bir daha çıkar mı beklemeli miyim yoksa 4060'lı sistemleremi yöneleyim çok kararsız kaldım.
  13. S

Köyde yaşıyorum kargom gelir mi?

Gaming genden sistem almayı düşünüyorum ama köyde yaşıyorum köye kargom gelmez büyük ihtimalle kargoyu nasıl alabilirim?
  14. S

Memtest86 sonuçlarım nasıl

Test nasıl gidiyor korkmalı mıyım? Oyunlarda anormal şekilde düşük fps alıyordum ve arada bilgisayar donuyordu ram i kontrol etmek istedim. https://hizliresim.com/j58i3ki https://hizliresim.com/n1lhttm
  15. S

20 Bin TL ye monitör ve klavye dahil sistem önerisi

Başlıktada belirttiğim gibi 20 Bin TL ye monitör ve klavye dahil sistem alacağım. Genellikle oyun amaçlı kullanacağım.Olabilecek en fiyat performans sistem önerilerinizi bekliyorum.
  16. S

HD3430 laptop oyun oynarken görüntü kesti

Ekran kartı ATI Mobility Radeon HD3430 İşlemci Intel Core İ2 Duo P8600 Laptop'umu yormayan hafif bir oyun oynuyorum ekran bir anda gitti yeniden başlattığımda yeniden ekran gelmedi. Not: PC eski, ekran kartına da zarar vermiştik önceden
  17. S

CS 1.6 OpenGL hatası veriyor

Yakın zamanda bu hatayı almaya başladım nasıl çözebilirim? Not: Oyunu software modunda çalışıyor. Ekran Kartı: ATI Mobility Radeon HD3430
  18. S

Windows 10'u desteklemeyen HD3430 karta driver kurunca ekran bulanıklaştı

Format işleminden sonra bilgisayrımdaki ekran kartı driverimi güncellemek istedim. Windows 10 desteği yoktu bende 8.1 sürümünü indirip kurdum ama ekran bulanıklaştı çözünürlülük düştü. Ne yapmalıyım? Ekran kartım: Atı Mobility Radeon HD3430. Not : Önceden windowsun kendi kurduğu driveri...
  19. S

AMD CIM yükleme paketi hatası

Bilgisayarıma AMD driver kurmak istediğimde. Bu hatayı alıyorum bu hatayı yok sayıp kurduğumda Catalyst Control Center açılmıyor.
  20. S

GPU'ya hız aşırtma sonrası ekranda renkli pixeller çıktı

Merhaba. Az önce 15 yıllık bilgisayarıma evet yapmamalıydım ama MSI Afterburner ile hız aşırtmayı denedim. Birkaç kez ilk başta bir sorun yoktu en son denememde ekran bir anda siyah oldu sonra piksel piksel ekranda farklı renkler belirmeye başladı ve hemen sonrasında kişisel bilgisayarınız bir...
Geri