Arama sonuçları: *

• Users: ErgünE
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Nays kart carfoursa online markette cash back veriyormu?

Nays kart carfoursa online markette cash back veriyormu? bi ürün alacağımda cash yapıyormu internet mağzasında deneyenleriniz varmı arkadaşlar ?
  2. E

yeni sezonda süperligi nerde uyguna izlerim ?

Yeni sezonla beraber futbol izleyeceğim uygun kesintisiz yayın verebilecek tavsiye ettiğiniz izleme platformu var mıdır selçuk spor dışında
  3. E

üniversiteden 2 dersten kaldım napmam lazım ?

Akdeniz üniversite turizm okuyorum 2 yıllık bu yıl okulumun bitmesi lazımdı 2 dersten kaldım aralık gibi yurtdışına çıkmayı planlıyorum bunun içinde mezun olup gitmek istiyorum nasıl halledebilirim bilgisi olan varmı yaz okulu falan dediiler bir yöntem biliyormusunuz yardıma ihtiyacım var
  4. E

hangisi en iyi assassin's creed oyunu?

Uzun zamandır oyun piyasasında olan Assassin's creed serisine benden başlamak istiyorum yalnızca 1 tane güzel olan oyununu oynamak istiyorum serinin hangi oyununu önerirsiniz biraz araştırdım ve genelde origins valhalla ve unity i buldum bu 3 oyunu diğerlerinden fazlza tavsiye ediliyor sizin...
  5. E

1 yıllık game pass almak istiyorum nasıl yapacağım?

gelecek zamlardan dolayı 1 yıllık gamepass almak istiyorum. pc sürümü için alacağım live goldmu almalıyım yoksa normal pc için olanmı hangisini tavsiye edersiniz pc için kullacağm arasındaki farkı bilmiyorum
  6. E

Yardım hangi klavyeyi almalıyım ?

şuanda 2 klavye arasındayım hangini tavsiye edersiniz yada aynı fiyat bandında tavsiye ettiğiniz varmı ...
  7. E

göz için lazer tedavi olacağım bilgilerinize ihtiyacım var

yakın zamanda antalya/dünya göz hastahanesinde lazer olacağım doktor 2 yöntem olduğunu 1. yöntemin 6.0 altı miyoplar için uygun olduğunu 4 gün boyunca acıyacağını sonrasında düzeleceğini söyledi 2. yöntemde ise 1 günde direk iyileşecekmiş lakin gözümde hilal işaretine benziyen bi işaret...
  8. E

valorantta judge skini alacağım hangisini almalıyım ?

valorantta judge skini alacağım hangisini almalıyım ? zaten az sayıda düzgün judge var delipop mu zamanın ötesimi çok arada kaldım tavsiyeniz varmı delipop aktif mağzamda şuanda
  9. E

final sınavım için yardım lazım turizm otel işletmeciliği bölümü

final sınavım için yardım lazım turizm otel işletmeciliği bölümünde finalde yapamadığımız bir tablo var anlayan varsa yardımlarınızı bekliyorum
  10. E

3000mhz ram 1467 mhz gözüküyor?

ramim 16gb 2x8 olarak cl16 corsair marka birisi 3000mhz diğeri 3200mhz altdakini baz aralak biosta 2933 gibi bi değere ayarladım görev yöneticisi kısmından baktığımda ramim 1467 olarak gözüküyor normalmidir?
  11. E

Yardım oyun oynarken sadece 2gb ram kullanılıyor

oyunlarda birden ani bir fps düşüşü yaşadım ramden dolayı olduğunu sanıyorum nasıl düzeltebilirim 2x8 3000mhz cl16 ram e sahibim ve sadece valoda 2 gb kullanıyor nasıl çözerim
  12. E

Antalya içi tavsiye ettiğiniz bilgisayar tamircisi var mı?

Antalya içi tavsiye ettiğiniz bilgisayar tamircisi var mı? pc de sorun olduğunu düşünüyorum baktıracağım tercihen şehir merkezinde
  13. E

Öneri RX580 8gb ekran kartı amd ayar tavsiyesi

amd ekran kartına sahibim rx580 geçen gün oyunumun kasması sonucu ctrl shift win b yaptım ekran kartını resetledim ve devamında sürekli fps sorunu yaşamaya başladım format attım pc ye 0 dan kurdum herşeyi ama hala fps sorunu yaşıyorum 230 civarı olan fps değerim valorantda 130 larda geziyor 165...
  14. E

Öneri tavsiye ettiğiniz dizi film ?

netflix de izleyebileceğim dizi yada film arıyorum tercihi katagori doğa üstü fantastik olması örnek : lucifer , the order , warrior nun , the witcher , orginals tarzı film yada diziler arıyoruma tavsiyelerinizi bekliyorum
  15. E

ctrl+shift+win+b tuşlarına bastım ve sorunla karşılaştım

ctrl+shift+win+b kombinasyonunu yaptım çünki sürekli pc donuyor devamında güç tuşundan kapatıp açmam gerekiyordu ekin kollamanın videosunda oyun pc donunca gösterdiği komninasyonu yaptım ve ekran kartı uygulamam silindi ekran kartım gözükmüyordu yöneticide hemen yeniden başlatıp internetten...
  16. E

Tavisye edeceğiniz fiyat performans ssd varmı ?

ssd almayı düşünüyorum bilgisayarımda gerekli depolama alanı bulunmuyor nasıl bir ssd tavsiye edersiniz 1000 tl bütçem var hazırda olan ssd mi çıkarmak zorudnamıyım 2 tane ssd birden kullabilirmiyim ssd aldıkdan sonra yanına kablo veya başka bir bileşen almam gerekecekmi yardımlarınızı bekliyorum
  17. E

kıyafetlerde oluşan yumaklar-tiftikler nasıl temizlenir?

kıyafetlerimizde bir zaman sonra tiftiklenme dediğimiz yumaklaşma oluyor ve dışardan bakıldığında çirkin gözüküyor bu yumakları veya tiftikleri temizleyecek aparat varmı yada bildiğiniz bi yöntem varmı
  18. E

Öneri köken operator vs iyon operator hangisini almalıyım?

mağzamda aktif olarak iyon op var onu almalıyım yoksa köken op beklemelimiyim tavsiyeleriniz nelerdir ?
  19. E

ingilizceyi nasıl öğrendiniz ? (B1 ve üstü seviye)

selamlar ingilizce öğrenmeye çalışıyorum, hızlı bir şekilde a2 seviyesinde olduğumu tahmin ediyor , kelime ezberlemeye çalışıyorum. çeşitli kitaplar aldım stage 2-3 ingilizce kitapları tavsiye ettiğiniz bir öğrenme metodu var mıdır ?
  20. E

2 yıllık üniversiteler ERASMUS a katılabiliyormu ?

2 yıllık üniversiteler ERASMUS a katılabiliyormu ? erasmusa gitmeyi düşünüyorum 2 yıllık bölüm okuyorum bilgisi olan varmı?
Geri