Arama sonuçları: *

• Users: cgrky
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

kule tipi soğutucu montajı

arkadaşlar merhaba ; sipariş ettiğim se 224 xt kule tipi soğutucum geldi akşam iş çıkışı evde kendim takacağım sanırım Ankara'da birkaç yeri aradım 150 Tl istiyorlar sorunum şudur hiçbir bilgim yok bu konularda kendim denesem zarar verirmiyim birşeylere izleyerek yapsammı youtube den...
  2. C

kule tipi soğutucu önerisi

herkese merhaba ; 1 2 ay öncesi pc aldım aşağıda belirttiğim marka model parçalara uyumlu beni üzmeyecek işlemci soğutucusu arıyorum konu ile ilgili öneri verebilirseniz sevinirim bütçem 1000 1200 TL rdr2 de 80 derece civarı oynuyorum fanlar deli gibi çalışıyor. teşekkürler şimdiden...
  3. C

bıos güncelleme asus tuf b660m-e

merhaba arkadaşlar resimde her hangi olumsuz bir şey varmı bıos güncelmi malesef sıfır bilgi ile soruyorum :(
  4. C

Çözüldü✓ ekran kartı 8 pin kablosu kapağı zorluyor

merhabalar sistemim bugun geldı ekran kartını takayım dedim ( ilk defa takıyorum ) fakan kablo böyle kaldı yan panel takılmıyor aynı kabloda 1 tane daha var acaba bi 8 pin birinde 1 8 pin de diğer kablodan taksam sorun olurmu derdimi anlatabildimmi bilmiyorum ama :( whatsup dan görüntülü...
  5. C

2 k monitör tavsiyesi

selamlar ; https://www.gaming.gen.tr/urun/150581/nova-3070ti-intel-i5-12400f-asus-rog-strix-geforce-rtx-3070-ti-gaming-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ i5 12400f - 3070 ti linkdeki sistemi sipariş verdim buna göre güzel bir fiyat performans aldığı parayı hakedecek 2 k...
  6. C

amd mi intelmi sistem öneri ikilem

Selamlar oyun oynamak için https://www.gaming.gen.tr/urun/99998/ultima-3070ti-amd-ryzen-5-5600-asus-tuf-gaming-geforce-rtx-3070-ti-oc-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ vs...
  7. C

Oyun odaklı sistem toplama

Merhaba arkadaşlar 20 günlük araştırma sonrası maksimum 24 k bütçeye sadece oyun odaklı pc toplayacağım geming gen trden hazır almayı düşünüyordum fakat birçok sorun yaşanmışlıkları olduğu için kararsızım...
  8. C

Sistem Öneri 20k 23k arası

Merhabalar ; akşamları sadece 2 3 saat oyun oynamak için bir sistem almayı düşünüyorum bir kaç hazır sistem denk geldim bunlar arasından hangisini almak daha mantıklıdır alacağım bilgilere göre 1 2 gün içersinde sipariş vermeyi düşünüyorum. işlemci ryzen 5 5600 ekran kartı RX 6750 XT...
Geri