Arama sonuçları: *

1. tunahanselcuk61

Yardım Seduna Koltuk Alınır mı? Öneri.

6bin küsürden düşmüş fiyatı alınır mı ? 115kg boy 195 https://www.trendyol.com/seduna/thunder-pro-siyah-yonetici-koltugu-ofis-calisma-koltugu-hareketli-kol-p-5301038?boutiqueId=61&merchantId=107399
  2. tunahanselcuk61

Anakart Chipset Driverları Yüklenmiyor

Sürücüleri bir türlü kuramıyorum. GİGABYTE B760M D3HP DDR4
  3. tunahanselcuk61

IPhone 15 mi Galaxy S25FE mi?

Dostlar selamlar bu iki telefon arasında kaldım ikisinden birini alacağım sizce hangisini almalıyım? Bu zamana kadar yurt dışı olarak 10 15 cihaz değiştirmişimdir APPLE bünyesinde. Samsung olarakda yurt dışı s24 ultra kullandım. Yani applea bu yüzden daha yakınım samsung bir tık karmaşık...
  4. tunahanselcuk61

İkinci El Sitelerindeki Saçmalıklar

Bunlar ne yaşıyor???
  5. tunahanselcuk61

Sistem Toplama – Parça Uyumu ve Tavsiye

Selamlar dostlar, iyi forumlar ve iyi pazarlar. Bir süredir masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum. Bütçeme ve ihtiyaçlarıma göre kendimce bir sistem oluşturdum. Parçalar birbiriyle uyumlu mu, sizce bu sistemden verim alır mıyım? Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
  6. tunahanselcuk61

Yardım 5000 TL Bütçeyle FHD IPS Monitör Önerisi

Selam dostlar, iyi forumlar ve iyi pazarlar. 5000 TL bütçeyle FHD IPS bir monitör arıyorum. Önerdiğiniz modeller var mı? Ben bunu buldum nasıl?
  7. tunahanselcuk61

35.000₺ Hazır Sistem Öneri

Selam dostlar 35.000₺ bütçem var hazır sistem arıyorum önerilerinizi beklerim.
  8. tunahanselcuk61

Yardım Ön kapı için midrange önerisi

Merhaba dostlar renault express 2022 model aracım var ön kapılara 16cm en yüksek sesi veren midrange arıyorum teypim navimex 1410 amfim yok almayı düşünmüyorum koltuk delmek istemiyorum. 16CM Midrange maks bütçe 3000₺ iyi forumlar… 😁
  9. tunahanselcuk61

Yardım Arka tampon boyası attı ne yapabilirim?

Dostlar selam yeni aldığım aracımı bugün yıkarken arka tamponun boyası söküldü bu tamponu nasıl düzeltebilirim fikri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim iyi forumlar.
  10. tunahanselcuk61

Yardım 20.000₺ - 25.000₺ Arası Laptop

Selam dostlar küçük ekranlı dışarıda kullanımlık bi laptop arıyorum 14inç vs bütçem 20bin maks 25bin arasında. Hepsiburada üzerinden satın alacağım.
  11. tunahanselcuk61

Garanti BBVA Mil Puanları Nakite Çevirme

Merhaba Shop&Fly kartımda 150bin mil puanım bulunuyor bu puanları trendyol, hepsiburada vs sitelerde kullanmayı denedim ama olmadı. Bu mil puanları nakite çevirme şansım var mı?
  12. tunahanselcuk61

Yardım 35 Dolara kadar oyun önerileri

Selamlar, 35 dolara kadar hikayeli oyun arıyorum. Önerilerinize açığım :)
  13. tunahanselcuk61

Şarjlı Tornavida Önerisi

Merhaba herkese iyi forumlar. Evde hobi amaçlı bilgisayar parçaları ile uğraşıyorum klemens tornavida ile sıkıldım sürekli düşüyor vida. Şarjlı tornavida düşünüyorum birkaç model buldum sizlerinde önerilerini bekliyorum. Tekrardan iyi forumlar dostlar. Linkler...
  14. tunahanselcuk61

Yardım RTX 2070 SUPER Ekran Kartımın RGB Işığı Yanmıyor

Merhaba yeni Gigabyte RTX 2070 Super 8GB aldım kasaya taktım fakat RGB ışıklarının çalışmadığını gördüm. Bu durum üzerine Msi Center dan Mystick Light kurdum, fanlarım ve soğutucum geldi fakat ekran kartının ışığı yine gelmedi. Sorun tam olarak nere anlayamadım. Anakart: MSİ B660 TOMAHAWK WİFİ...
  15. tunahanselcuk61

Yardım Sıfır ddr4 anakart almak mantıklı mı?

Ryzen 5 5600 işlemci almayı düşünüyorum. 10400F işlemcimi ve anakartımı sattım malum millet yıllanmış kartlara sıfır parası istiyor sarı sitede bende neden 1500₺ daha verip sıfır almiyayımki dedim hemde peşin fiyatına 5 taksit sizce mantıklı mı?
  16. tunahanselcuk61

1000Mbps İnternet 2MB ile yüklüyor.

Steam, Chrome vb yerlerde 10mb geçmiyor. Nasıl 1000mbps anlamadım?
  17. tunahanselcuk61

Çözüldü✓ S22 Ultra Yarısı Türkçe Yarısı İngilizce

Yurt dışı iPhone 14 ile takas yaptım kurulumu tamamladım fakat yarısı Türkçe yarısında İngilizce bunu nasıl düzelteceğim?
  18. tunahanselcuk61

Yardım The Last of Us Par II Simgeler Yok?

Görseldeki gibi simgelerde soru işareti var gözükmüyor sebebi nedir?
  19. tunahanselcuk61

Çözüldü✓ İ5 10400F CineBench Değerleri Normal Mi?

Değerler normal mi? Maksimum yükte 48 derece gördü.
  20. tunahanselcuk61

Çözüldü✓ 5 Kısa Bip Sesi Çözümü

Merhaba iyi forumlar işlemci ve anakartı yeni almıştım topladım herşeyi açtım ve 5kısa bip sesi çıktı kodlarına baktım işlemciden kaynaklı yazıyordu söktüm işlemciyi anakarttan ayırdım işlemcinin altında pinlere karışmış macun kalıntıları vardı topak topak aynı şekilde işlemcinin altında altın...
Geri