Arama sonuçları: *

• Users: Ultio3
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Oyun oynarken arka plandaki uygulamalar kasıyor

merhabalar ben minecraft oynuyordum arkadan da spotify açıyorum ve şarkı kasıyor anlamadığım şekilde şu şekilde hiç bir sıkıntısı yokken neden oluyor acaba ?
  2. U

Bilgisayar bluetooth yapma

pc var bu pcye ne lazım ki bluetoothu açabileyim pcye
  3. U

Bilgisayarımda arka tarafta oyun açtığımda kasıyor

i3 12.nesil ve 3050li bi bilgisayarım var ve 2 ekranım var ana ekranda oyun oynuyorum diğer ekrandada video izlediğim zaman kasıyor, veya oyun oynadığım zaman bilgisayar bazen video donuyor hiç böyle bir şey olmuyordu format attığım zaman olmaya başladı 1738498187
  4. U

Çözüldü✓ mekanik klavye önerisi (max 2k)

2000 lira bütçem var kaliteli mekanik klavye önerisi yaparmısınız
  5. U

Çözüldü✓ kulaklık sorunu yardım mikrofon bozuldu

videoda olduğu gibi bi sprun yaşıyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba 1719091662 kulaklık Razer Kraken Gaming Kulaklık Yeşil
  6. U

İşlemci termal macun öneri

Beyler dünki olayda termal macunu eksikmiş bu termal macunu kalitesini önerir misiniz? bidaha böyle bir sorun olduğunda kullanayım ve bu termal macun kaç yıl son kullanması var 1717408270 İşlemci i3 12. Nesil bu arada
  7. U

Çözüldü✓ işlemci sıcaklığı sorunu

beyler işlemci sıcaklığım bilgisayarı ilk açtığımda 100 dereceye kadar çıkıyor sonradan 90 a iniyor şuan sadece google açıkken 70 80 aralığında i 3 12nesil işlemci var soğutmayı söküp geri takmıştım ondan mı kaynaklı acaba ?
  8. U

control ultime edition hata

control ultimate edition almıştım zamanında ama oyun hatalı gibi bi anda siyah ekran veriyor altyazıyı görebiliyorum ses de geliyor ama anlamadım tam olarak ne olduğunu
  9. U

telefon için kulak üstü kulaklık arıyorum 1000 tl bütçem var telefon android

konuda gördüğünüz gibi 1000 tl arası kulak üstü kulaklık telefon için
  10. U

Anakartıma hangi işlemciyi alırsam uygun olur

Gigabyte H610M H DDR 4 1700 PİN Anakart var i3 12. Nesil var ben bu anakarta hangi işlemciyi alabilirim Ryzen 5 5600 olur mu ?
  11. U

Yardım yurt dışından ps 5 almak mantıklımı

babam gemici gemide personel ve birçok ülkeye gidebiliyor amerika asya kıtaları dahil dışarıdan almanyadan veya amerikadan ps5 alması mantıklımı yoksa burda 18.5k ya almak mı mantıklı
  12. U

kasanın ışığını kapatmak

Rampage REACTION Tempered Glass 600W 80 Plus Bronze Rainbow Siyah Gaming Kasa GIGABYTE H610M H 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart bu kasa ve bu anakartı kullanıyorum ışığı gece oyun indirmeye bırakırken can sıkıyor nasıl kapatırım ? (yanında herhangi bir kumanda gelmedi)
Geri