Arama sonuçları: *

• Users: DOKTOR🥼
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. DOKTOR🥼

Beyler bana güncel laptop önerir misiniz?

çok abartı olmayan oyun felan rahat oynatacak bir şeyler olsun tasarımı güzel olursa iyi olur
  2. DOKTOR🥼

Beyler bu pantolonu nereden bula bilirim

Beyler boyle bir pantolon var cok fazla gorunmuyor ama guzel gozuktu gozume link varsa ata bilirmisiniz?
  3. DOKTOR🥼

Asus laptop alinir mi?

Arkadaslar merhaba boyle bir laptop alicam https://www.epey.com/laptop/asus-zenbook-14-q407iq-br5n4.html Fiyat onemli degilde ozellikler nasil isinma falan sorunu yasarmiyim bazen oyun oynanicak is photoshop felan kullanicam.
  4. DOKTOR🥼

Hp laptop alinir mi?

Merhaba arkadaslar https://support.hp.com/us-en/document/c08303991 Soyle bir laptop alicam sizce nasil arada sirada oyun oynarim is photoshop felan icin alicam.
  5. DOKTOR🥼

Hangi laptopu almaliyim?

Arkadaslar merhaba https://www.amazon.com.tr/dp/B0CH9Y8S2N/ref=asc_df_B0CH9Y8S2N1694215800000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CH9Y8S2N&linkCode=asn Birde bunu ryzen 5 7530u islemci olani var hangisini onerirsiniz arada sirada oyun oynarim.
  6. DOKTOR🥼

16000tl laptop onerisi

Merhaba max 16k olsun is icin bazen oyun felanda oynarim onerilerinizi beklerim
  7. DOKTOR🥼

Kripto cüzdan seçimi.

Arkadaşlar sizce alışveriş yapmak için internet üzerinden ve kolayca transfer yapa bileceğim kripto cüzdan istiyorum hangisini tavsiye edersiniz?
  8. DOKTOR🥼

Gigabyte AERO 15 alınır mı??

Merhaba arkadaşlar bu laptop alınır mı? fiyatı iyi ama ekranda küçük birtane piksel sorunu var Aero yazısının üzerinde ilerde bir sorun yaşatırmı?
  9. DOKTOR🥼

Lg 4k televizyonda sinyal gitme sorunu.

Arkadaşlar merhaba şuan televizyonda sinyal geliyor kanalları izleye biliyorum.Televizyonu açıp kapadığımda sinyal gidiyor yeniden ayarlara giriyorum sinyal geliyor izliyorum bu sorunu nasıl çöze bilirim?
  10. DOKTOR🥼

İos için en iyi ve en ucuz vpn hangisi?

Arkadaşlar merhaba İrana gidicem 1 yıl falan kalıcam vpn önerisi ucuz olsun kullandığınız vpn varsa öneriler bekliyorum. Biliyorsunuz İran bazı siteler yasak o yüzden
  11. DOKTOR🥼

İphone 13 yavaj şarj sorunu

Arkadaşlar merhaba geçen ikinci el iphone 13 aldım sorunsuz 100% pil birde orjinal adaptör aldım ama normalda 30 dk 50% gerekirken 38 40% doluruyor sorun ne olabilir sizce?
  12. DOKTOR🥼

Bu şarkının ismi ne?

Arkadaşlar bu videonun arkada okunan şarkı ismi nedir shazam bulamadı maalesef https://vt.tiktok.com/ZSRrawka5/?k=1
  13. DOKTOR🥼

İphone 13 şarj takılma sorunu

Arkadaslar öncelikle merhaba ben 2 ci el iphone 13 aldım gayet iyi çalışıyor fakat sarj hızlı tükeniyodu ios güncelledim 15.6 ya sonra sarj taktığımda mesela 33% geldi ben telefona baktım kapatdım 10 dk sonra yeniden geldim hala 33% de kalmışdı sorun nedir arkadaşlar? Pil yüzdesi 100%
  14. DOKTOR🥼

400tl kulaklık önerisi

Arkadaşlar max 400 tl kulaklık önerir misiniz? iyi f/p ürün olsun şimdiden teşekkürler
  15. DOKTOR🥼

The walking dead netflixde nasil izlenilir?

Arkadaslar twd galiba turkiye konumunda netflixde yok nasil coze bilirim?
  16. DOKTOR🥼

Whatsapp+ mesajlarini androidden ios aktarma

Arkadaslar oncelikle merhabalar suan android telefonumda(A50) whatsapp+ kullaniyorum buradaki mesajlarim fotoraflar videolar cok onemli yeni ip11 aldim ona aktarmak istiyorum nasil yapilir bilgi verirseniz sevinirim Bu arada normal wp deyil wp+.
  17. DOKTOR🥼

8700tl Hazir sistem onerisi

Arkadaslar butce 8700 sizce bu fiyata en iyi hazir sistem hangisi?
  18. DOKTOR🥼

Numaradan instagram bulmak

Arkadaşlar elimde bir numara var bunun hangi instagram hesabına bağlı olduğunu nasıl bile bilirim tam isim lazım
  19. DOKTOR🥼

Iphone 11 pro max degerler normalmi?

Arkadaslar geekbench 5 testi yaptim degerler boyle ama dusuk nedeni nedir?
  20. DOKTOR🥼

İphone 11 pro max alınır mı??

Merhaba arkadaşlar 2-ci el iphone 11 pro max 85% pil sağlığı var sizce bu sorun yaratırmı 85% pil
Geri