Arama sonuçları: *

• Users: kozmosxd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

TYT çalışma programı nasıl olmalı?

Merhaba, TYT çalışmaya başlayacağım. 5 ay içinde bitirmem gerek. Şimdilik günlük 3-4 saat civarı sürem var. Eğer ders çalışmaya kendimi alıştırırsam bu süre artabilir. Günlük çalışma süremi en verimli şekilde nasıl değerlendirebilirim bilmiyorum. Günlük neyi ne kadar çalışmalıyım? Herkese...
  2. K

Açık liseye hangi dönemden başlanır?

11. sınıf 2. dönemde sınıfta kalan birisi seneye açık liseye geçtiğinde 11. sınıfın 1. dönemini yani 5. dönemi tekrardan okur mu yoksa 6. dönemden mi başlar?
  3. K

Yana düşen kasada ne sorunlar olur?

Halının üstündeki kasam ethernet kablosunun asılınmasıyla yana doğru düştü. İçindeki parçalar hassas olduğu için görünmeyen sorunlar olmasından korkuyorum. Daha önce yaşayan var mı kasa zarar görmüş müdür?
  4. K

GPU kullanımı normal mi?

CS2'de 200fps civarı alırken 160 fpslere düştüğünü farkettim. GPU kullanımı normal mi sizce?
  5. K

Türk telekom şaka mıı

hocam bu niye böyle
  6. K

Görev çubuğu ayarları

Sol üçlüyü nasıl kaldırabilirim?
  7. K

Iyilisans güvenilir mi?

Yıllık Gamepassin 300 TL olduğunu gördüm Minecraft için alacağım. Güvenilir midir? https://www.iyilisans.net/urun/xbox-game-pass-pc-ultimate-12ay-1yil/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAlPu9BhAjEiwA5NDSAx2T-_A6GG8iyEhuuGxQXLgSGEIol1VjImAArT6jf6rwi9YjCJ0q2hoCMjEQAvD_BwE
  8. K

Masaüstündeki windows fotoğraf nasıl kaldırılır

pcyi yeni kurdum ve görseldeki gibi bir şey var silemiyorum.
  9. K

Sürücülerim güncel mi?

Anakartım A520M-R hazır sistem geldi sürücüleri güncel mi diye kontrol etmek istiyorum. Nasıl edebilirim? 1740508849 görsel
  10. K

Yardım Asus Prime A520M-R Ram mhz yükseltilmiyor.

Yeni pc aldım biosa girdiğimde xmp kısmını göremedim nasıl ayarlayabilirim yardımcı olacak ustalar var mı? 1740505639 Hocam pc başında bekliyorum bilen eden yok mu?
  11. K

Yardım Bilgisayar internete bağlanmıyor

Bilgisayarı yeni aldım ve internete bağlanamıyorum. Yardım eder misiniz?
  12. K

Klassegear mousepad alınır mı?

https://www.trendyol.com/klassegear/pro-grey-map-lines-90x40-cm-xxl-gaming-oyuncu-mouse-pad-mousepad-p-770053926 Alınır mı kullanan varsa fikirlerinizi bekliyorum
  13. K

Polis kamerası videoları

Youtube üzerinden polis kamerası videoları izliyorum ve sansürsüz hallerini de merak ediyorum. O tarz gruplar görmüştüm zamanında ama katılmadım. Bildiğiniz sansürsüz videolar paylaşan gruplar var mı?
  14. K

MSI G2412F Alıyorum.

Bu monitörü alıyorum dur diyecek var mı? https://www.incehesap.com/msi-g2412f-23-8-1ms-180hz-adaptive-sync-ips-full-hd-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-71448/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.25.8
  15. K

ÇÖZEBİLEN YOK HDMI kablosu takmama rağmen görüntü gelmiyor

Kasayı TV’ye HDMI kablosuyla bağladım fakat sinyal yok hatası alıyorum. Bilenler yardımcı olabilir mi? İlk sistemim.
  16. K

İtopya hazır sistemde bios windows kurulu geliyor mu?

İtopyadan hazır sistem aldım 2. bir bilgisayarım ve usb’m yok. Windows ve biosu kurulu mu gönderiyorlar acaba? 1739986327 Bilen bi allahın kulu yok mu
  17. K

İşlemci nerede olur?

Hazır sistem siparişi vermiştim. İşlemciyi göremedim fanın arkasında mı oluyor acaba?
  18. K

Itopya çalışanı benle dalga mı geçiyor?

10 şubatta itopya üzerinden hazır sistem siparişi verdim. 13 şubatta yanlış SSD seçimi yaptığımı farkettim ve zaten sistem daha toplanmadığını bilerekten itopyayla mail ile iletişime geçtim. Aramızda geçen diyalog: 13 Şubat Itopya çalışanı - Konuyla alakalı WhatsApp hattımızdan yazınız dönüş...
  19. K

F/P sistem topladım.

Merhaba çok fazla bilgiye sahip olmamakla birlikte aşağıdaki sistemi topladım. Parçalar birbirine uyumlu olmuş diye düşünüyorum. Daha F/P alternatifler varsa değerlendirebilirim böylelikle ekipman kalitem artmış olur. Bu kötü olmuş onun yerine bu olabilirdi tarzı önerileriniz varsa alabilirim...
  20. K

17K Toplama sistem önerisi

İtopyadan sistem sipariş vermiştim 15 güne yakın kargoya verdiklerini öğrenince iptal edip sistem toplamaya karar verdim. Sistem toplama hakkında yardımınızı istiyorum. 17K bütçem var güzel hazır sistemlerde önerebilirsiniz. Bilgili hocalarım yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler.
Geri