Arama sonuçları: *

• Users: EsquireTR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. EsquireTR

R6 Siyah Ekran Hatası

Oyun ara sıra en az günde 1 defa raunt başleken siyah ekran atıyor ve oyunu açıp kapatma zorunda kalıyorum bunu çözümü nedir bilen varmı acaba?
  2. EsquireTR

2000 TL'ye tam boy klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar: Bütçem 2000 TL, %100 boyutlu tam bir klavye arıyorum, önerilerinize açığım. Mekanik olursa daha iyi olur, teşekkürler. Enter ve silme tuşu büyük olursa sevinirim
  3. EsquireTR

Android Rootlu Cihaz İade Süreci

Merhaba arkadaşlar; 24 Temmuz'da Redmi Note 11r aldım cihaz ayın 28'inde elime ulaştı ve bir süre kullandım ama sonradan rootlu oldugunu fark ettim teknik servis yakın diye elden garantiye verdim ayın 9'unda bana ayın 11'de cihazı geri verdiler kamera sürüm hatası veriyor ve kapanıyordu ve SMS...
  4. EsquireTR

DVI to DP Dönüştürücü Önerisi

Merhaba arkadaşlar benim ekran kartım Sapphire Nitro RX 470 8 GB sadece DVI çıkışı mevcut monitörümde Rampage RM-421s flower 24" 165Hz 1ms. Bu ikisi için bana bir dönüştürücü önerme şansınız var mı 165Hz istiyorum 500 TL'ye kadar çıkabilirim yardımlarınızı bekliyorum. 1706865788 Dönüştürücü şu...
  5. EsquireTR

Rainbow Six Siege(R6) Drop/Takılma Sorunu

Merhaba arkadaşlar R6 yani Tom Clancy's Rainbow Six Siege oyununda sürekli drop yiyorum normalde oyun full ayarlada 150 FPS altına düşmüyor ekran kartı sıkcaklığı 60 derece gecmiyor işlemci sıcaklığı maks 81 82 görüyor bunun sebebi ne olabilir? İşletim Sistemi:Windows 10 Home 64-bit (10.0...
  6. EsquireTR

Çözüldü✓ Format Sonrası Ekran Gelmiyor

Merhaba arkadaşlar abimin r9 390 anakarına sahip ryzen 2li bir kasası var pcsi format atmış ve şuan ekran gelmiyor anakart modeli msi a520m-a pro sizce nedeni nedir nasıl ekran gelmesin sağlayabilirim 1684009877 Format atmadan önce hiç bir sorun yoktu win 10dan 11'e yükselti ve ekran gelmiyor...
  7. EsquireTR

Anakart Tavsiyesi Uygun Fiyatlı

Ryzen 5 5600 işlemcili RX 6600 ekran kartlı bir sistem toplicam Smart Access Memory özelliğini kullanabileceğim anakart tavsiyesi varmıdır uygun fiyatlı? 1672171199 b450 serisinde sma özelliği varmı birde
  8. EsquireTR

Apu Sistem Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar kendimce az çok böyle bir sistem topladım şuan apu olarak kafamda var ileriye doğru ekran kartı alıcam pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Parçaları referans olsun diye itopyadan çektim kampanya kovalacağım. İşlemci...
  9. EsquireTR

Yardım Metin 2 Server Kurma

Merhaba arkadaşlar, Metin2 serveri açmaya planlıyorum. Önce de autopack logolar falan dahildi hep şu an işler değişmiş önerebileceğiz böyle kaliteli her şey dahil firma falan var mı uygun bir şeyler. 1655588125 güncel
  10. EsquireTR

Apu Sistem Önerisi

Arkadaşlar merhaba 4000 tl bütçem önerebileceğiniz apu sistem önerilerini bekliyorum.
  11. EsquireTR

Çözüldü✓ Hangisi daha iyi laptop

Arkadaşlar merhaba laptop değişeceğim sizde elimdeki mi daha iyi alacağım oyun oynacağım ona göre değerlendirseniz sevinirim. Elimdeki: Processor: Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz Display Card name: NVIDIA GeForce GTX 630M Alacağım Processor: Intel(R) Core(TM)...
  12. EsquireTR

i5 3210M GT630M Sisteme Oyun Önerisi?

Merhaba arkadaşlar, sizden düşük sistemli ama hikayesi güzel savaş yarış fark etmez oyun önerisi istiyorum açık dunya ağırlıklı olursa sevinirim Processor: Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz Memory: 6144MB RAM Available OS Memory: 5960 MB RAM Display Card name: NVIDIA...
  13. EsquireTR

İkinci El AMD İşlemci

Merhaba Arkadaşlar; İkinci el yada sıfır AMD işlemci almayı planlıyorum Ryzen 3 3100 Ryzen 5 3600 arasında kalıyorum fazla bütçem yok o yüzden kararsız kalıyorum
  14. EsquireTR

Watch Dogs 2

Merhaba arkadaşlar bende watch dogs 2 var eski günleri yad edeyim dedim indirdim launcher hatasi verdi masaüstündeki kısayoluna hedef kısmına -eac_launcher ekledim sorunsuz calisiyor ama türkçe yamayı o zaman görmüyor patch3 adindaki dosyayı patch dosyasına çevirdiğim zaman türkçe yama calisiyor...
  15. EsquireTR

Öneri 900 Derece Direksiyon

Arkadaşlar merhaba bir önceki konuda 3 pedal set arıyordum biraz piyasa araştırmasi yapıp pahalı olduklarını gördüm ve 900 derece normal set arıyorum önere bileceğiniz direksiyonlari yoruma bırakabilirsiniz
  16. EsquireTR

3 PEDAL Direksiyon Seti

Merhaba arkadaşlar 3 pedal vites el freni tarzında set arıyorum uygun fiyatlı birşeyler bakıyorum anlamadığım için bütçe belirtemiyorum Uygun fiyatlı güzel bir set önerirseniz sevinirim teşekkürler.😊😊
  17. EsquireTR

Sistem Toplama

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar elimde eski bir kasa var bunu güncellemek istiyorum ekran kartı, ram, işlemci ve anakartı önerilerinizi bekliyorum ryzen sistem toplamak istiyorum değerli yorumlarınız için şimdiden teşekür ederim. :)
Geri