Arama sonuçları: *

• Users: yvzsvn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

formatlarken sıkıntı çıktı sürekli res atıyor

arkadaşlar sorun windows 11 den 10 a geri dönerken oldu tam olarka kuramadı ve gelişmiş seçeneklerden bu bilgisayarı sıfırla dedim ilk başlarda sorun yok gibi gözüküyordu sonra normalden çok daha yavaş dolunca o bu bilgisayar sıfırlanıyor yüzdesi anlamıştım zaten bir şey olduğunu şimdi de dün...
  2. Y

a520 anakart valorant girememe sorunu

tam model Gigabyte A520M H 5000mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart valoranta giremiyorum secure boot hatası alıyorum 9002 mi ne hata kodu biosa giriyorum secure boot ya uefi ya da tpmle alakalı hiçbir şey yok napmalıyım giremiyorum valoranta bildiğin
  3. Y

ekran kartı soketler

arkadaşlar alta koyacağım fotoğrafını ekran kartı soketleri hakkında pek bi bilgim yok hangi girişin ne olduğunu ve neyi desteklediğini özetleyebilir misiniz altta ekran kartı: amd rx 6700 NOT: (konuyu yanlış yere açmış olabilirim eğer öyle bir şey söz konusuysa uyarırsanız sevinirim.)
  4. Y

windows 11 geçişinde çıkan çeşitli sorunlar

başlıktan da gördüğünüz gibi windows 11 e geçtim fakat çeşitli sorunlar çıktı bu geçenki bilgisyarımda da olmuştu sistem özelliklerim Anakart : Gigabyte A520M H 5000mhz ekran kartı : RX 6700 işlemci : R5 5600 sorunlar: bluestacks android emulatörü indirirken bilgisayar kapanıyor, donuyor mavi...
  5. Y

kioxia m2 ssd verdiği yazma değerini vermeme sorunu

merhaba başlıktan da anlayaacğınız gibi değerler çok tuhaf çıktı sebebi ne olabilir ? 1700 okuma / 1600 yazma değerine sahip normalde alalı 2 yıl oldu sanırım garantisi de bitmiştir
  6. Y

rx 6700 fanlar hakkında

merhaba ekran kartımın fanları çalışmıyor yeni topladım bilgisayarı belli bir yük altına kadar acaba açmıyor mu yoksa sorun mu var kesin olarak nasıl anlarım, anlamak için antrenman modunda lol açtım yine çalışmadı belki de gerekli kadar yük altına girmedi ama sanki kasadan daha fazla ses çıktı...
  7. Y

sistemdeki kasa ve psu çok iyi gibi durmuyor sorun çıkarır mı ?

konuyu umarım doğru katagoriye açmışımdır https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-freya-ryzen-5-5600-16gb-512gb-m2-ssd-rx6700-oyun-bilgisayari-p-35896 bu gördüğünüz sistemdeki kasa çok meşhur değil sanırım sistem için çok sorun teşkil eder mi ? ve psu 600 w ryzen 5 5600 ve 6700 ekran kartı...
Geri