Arama sonuçları: *

1. M

Kasamdaki sorun hangi parçada?

Dün çok büyük bir mallık yaptım ekran kartının klipsini açmadan ekran kartını çıkarmaya çalıştım ve klipsi kırdım. Ancak klipssizde oturur dediler klipssiz takmaya çalışınca da ekran kartının sol tarafı oturmuyor. Fotoğrafta gördüğünüz gibi ancak bu kadar oturttura biliyorum. Sol tarafa ne kadar...
  2. M

AYT matematik için kaç kaynak çözülmeli?

TYT mat netlerim geometrisiz 20'lerde hep. Bu temelim var demektir değil mi? Daha önce hiç oturup AYT mat çalışmadım o yüzden ne yapmam gerek bilmiyorum. Elimde 2 kaynak var 345 ve orijinal. Bunlar yeter mi yoksa mikroorjinal tarzı bir başlangıç kitabıda alayım mı?
  3. M

Okuması en zor mühendislikler

Sizce okuması en zor mühendislikler nedir? En zordan kolaya sıralayabilir misiniz rica etsem? 5-10 maddelik bir sıralama bekliyorum sizden.
  4. M

Fc 26 sorunlu mu pc için?

İstisnasız FIFA 23'ten beri şu sorun var PC de: (FC 25 oynamadım bilmiyorum) Bu sorun FC 26 da çözülmüşse oyunu satın almak istiyorum. Bilgisi olan var mı?
  5. M

Yardım Fc ve fifa oyunları Pcde çok drop yiyor

Fifa 23 te de böyleydi fc 24 tede işin sorunu acaba pc ye zarar veriyor mu bu durum merak ediyorum. Şöyle bir şey oluyor tam olarak: Çözümünü bilen var mı?
  6. M

AYT kimya kaynak önerisi

Arkadaşlar elimde 0 IQ palme ve miray AYT kimya kaynakları var hepsi bedavaya sınava giren arkadaşlarımdan falan kaldı. Fakat internete baktığımda kimse orbital ve aydın dışında bir şey önermiyor. Bu kaynaklar kötü mü? Ne yapmalıyım?
  7. M

Benim için mezuna kalmak mantıklı mı?

AYT-TYT fenin yarısını bilmeden AYT matematikte integral trigonometri bilmeden ve 0 geometri bilerek bu sıralamayı yaptım hedefim mühendislikti barajın dışında kaldım. Netlerimi ve sıralamamı merak edenler fotoğrafa bakabilir. Mezuna kalmak mantıklı mı sizce benim için hedef İstanbul Cerrahpaşa...
  8. M

Babamı dinlemeli miyim?

Babam elektrik mühendisi olmamı istiyordu yığılmada kaldım ve başaramadım. İşiyle alakalıda olduğu için imza yetkisi falan filan mühendis olayları varmış o tarz. Benim sıralamam buna yetmedi aynı zamanda fabrikada çalışmak istemiyordum. Neyse bende havacılık elektrik ve elektroniği düşünüyordum...
  9. M

Havacılık elektrik ve elektroniği okunur mu?

4 yıllık ve İngilizce olan bu bölümü okumak istiyorum. Önerir misiniz ilgim var? Ve maaşları ile iş imkanı harbiden sağlammış. Mühendislik unvanı alma işi hakkında pek bilgim yok.
  10. M

339 bin sıralama için bölüm önerisi

Sayısal 339k sıralama geldi ben mühendislik hedefliyordum fakat mühendislik barajını geçemedim. Özel üniversitelerde bile olsa mühendislik gelmiyor değil mi? %50 burslu makine mühendisliği falan gelir mi? Babam fabrikada patron ona yardımcı olacak bir bölüm okumak istiyordum fakat mühendislik...
  11. M

16 yaşında takımımı değiştim. Döneklik midir?

16 yaşında Galatasaray'lı olmayı bırakıp Beşiktaşlı oldum. Artık Galatasaray'ın yaptığı hilekar hareketler beni iyice kendinden bulandırdı derbilerde bile açıkca belliydi bu. Maç izlemekten zevk almıyordum. En sonunda bu takımı bırakıp Beşiktaşlı olmaya karar verdim. Çünkü ligde hakem yardımı...
  12. M

AYT mat 15 net için en kolay konular

Ayt mat 15 net için hangi konulara çalışmalıyım? Trigonometri çalışmalı mıyım?
  13. M

TYT netleri artmıyor

TYT netlerim 40 küsurlere sabitlendi adeta. Bu durumu nasıl düzelteceğim? Sınav güzel geçti derken sorular yanlış çıkıyor. Artık bıktım bu iş olmayacak gibi. (Türkçem özellikle yetersiz geliyor) Matematik netim: 10. Türkçe: 22. Sosyal: 10. Fen: 2-3 Bazen ise netlerim 55 60 falan oluyor ama o...
  14. M

Su diyeti mi normal diyet mi?

2 kilo fazlam var ve bu 2 kiloyu vermek istiyorum. Bunun için en sağlıklı veya yapılabilir şey 2 günlük su diyeti mi, yoksa verene kadar az yiyerek devam etmek mi?
  15. M

YKS ilk 300k yapmak zor mu?

YKS hedefim ilk 300k içinde herhangi bir sıralama. Sayısalım ve TYT netlerim ortalama 45 AYT bilgim ise henüz yok. Nasıl bir tempoda çalışmam lazım? Türkçem çok kötü branş denemesi çözeceğim aynı zamanda.
  16. M

Yks çalışma tavsiyesi

Şuan netlerim 40-50 arası (Mat:15-20) Hedefim 250k Bana ne tavsiye verirsiniz? Başarabilir miyim?
  17. M

Yüzdeki tombulluk nasıl geçer?

Kilomun fazla olmamasına rağmen suratım tombul. Genetik olabilir fakat yine de kafaya takıyorum. 16 yaşındayım. Suratım 18 yaşlarında tam oturunca tombulluğumda hafifler mi? Yüz egzersizi denen şeylerden yapmalı mıyım?
  18. M

Formaciim adlı site güvenilir mi?

https://formaciim.com/index.php?route=product/search&search=Ya%C4%9Fmurluk&description=true&sort=p.price&order=DESC&page=2 Tam aradığım şekilde yağmurluklar var bu sitede. Fakat kalitesi ve güvenilirliği hakkında bilgim yok. Önerir misiniz?
  19. M

Süper kupa biletleri hemen tükenir mi?

Süper kupaya gitmek istiyorum. Ama biletler hemen tükenir mi? Passolig yenilemeli miyim? Şansım olur mu? (galatasaraylıyım)
  20. M

1 günde 1 kilo fazla çıkmak

Dün tartıda ölçüldüğümde istediğim kiloya geldiğim için diyeti bıraktım ama yeme işini fazlaca abartmadım ona rağmen sonraki gün 1 kilo fazla çıktım. Bu neden olur?
Geri