Arama sonuçları: *

• Users: Berke8687
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Berke8687

Öneri SİSTEMİME 3. MÖNİTÖR ÖNERİSİ 2K

Arkadaşlar herkese merhabalar buradaki arkadaşlarımın yardımıyla sonunda istediğim sisteme kavuştum gerçekten baştan sona bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim.Ama son bir konuda yardımcı olmanızı isteyeceğim bu sisteme 3.bir mönitör düşünüyorum renklerinin canlı olması önemli 2k olması...
  2. Berke8687

Yardım AMAZON DEPO ÜRÜNÜ 1 ay süresi

Herkese merhabalar ben Amazon depodan 17 Ekim tarihinde smart bir mönitör aldım ama hem oled hemde ips mönitör kullanmam sebebiyle va panel olan bu mönitör bana çok yetersiz geldi Amazon depo iade sürecini geçirmiş bulundum gene de iade edebilir miyim mönitörü
  3. Berke8687

Öneri BEYAZ KLAVYE ÖNERİSİ

Bütçeme göre bir klavye arayışı içerisindeyim aula f 75 vardı iade gönderdim mekanik olması ve yüzde 100 olması şart beyaz arıyorum yardımcı olacak arkadaşlarıma şimdiden teşekkür edeirm
  4. Berke8687

AULA F75 KLAVYE RENK DEĞİŞMİYOR 2.4 GHZ MODUNDA TAKILIYOR

merhabalar klavye sadece mavi ışık yanıyor ve takılıyor 2.4 ghz modunda Firmware sürümünü indirip kablo bağlayıp pass yazana kadar da kurdum yardımcı olabilecek birileri varmı yoksa kırıp atıcam klavyeyi :)
  5. Berke8687

Bilgisayarımı Toplamak İçin Yardım İstiyorum

Arkadaşlar herkese iyi forumlar Antalya’da ikamet ediyorum uzun uğraşlar sonucunda yaklaşık 180 bin tl değerinde beyaz bir sistem parçaları alarak lianli ekosistemin olduğu sistemimi eksiksiz topladım.Ama kime güvenip toplatacağıma karar veremedim bana gerçekten işinin ehli yardımcı olabilecek...
  6. Berke8687

LİAN Lİ HYDROSHİFT 2 SIVI SOĞUTMA ??

Herkese iyi forumlar arkadaşlar sistemimdeki bütün parçaları tamamladım sadece sıvı soğutucu kaldı ve sistemdeki power ve fanlar lianlinin fanları sıvı soğutucu içinde konudaki sıvı soğutucuyu düşünüyorum ryzen7 9800x3d ile kullanıcam sıvı soğutmada çok fazla kablo sevmiyorum ramlarim inanılmaz...
  7. Berke8687

RYZEN 7 9800xd 20.000 Alınır mı

Herkese iyi forumlar ince hesapda 21.700 e satılan ryzen7 9800x3d maximum tek seferde kampanyası ile 20.000 civarına geliyor alınır mı kasımda fiyatı daha da düşer mi?
  8. Berke8687

SMART MONİTÖR ÖNERİSİ

Günaydın arkadaşlar smart mönitör almayı düşünüyorum bilgisayarımda 2 ekranım var ama birisi oled ekran çok yoğun kullanmamak için dizi film izlemek için alıcam smartt olanı kullanan var mı önerir misiniz
  9. Berke8687

Çözüldü✓ X870 anakart 4k yapışşşş

Sıkıntı olabilir satıcıyı kontrol edin 4 k ya x870
  10. Berke8687

AULA F75 KLAVYEDE SES AÇMA SORUNU

Merhabalar aula f75 klavye satın aldım amazondan ses açma tuşu tam olarak çalışmıyor sanırım ses kısmaya çalıştığımda yüzde99 oluyor hemen yüzde 100 oluyor yani sesi kısamıyorum konuyla ilgisi ve bilgisi olan yardımcı olabilir mi arkadaşlar ayrıca programınıda kurdum
  11. Berke8687

OLED G81SF EĞİTİM İNDİRİMİ İLE 34.500

Uzun zamandır takip ediyorum bu fiyatı hiç görmemişti
  12. Berke8687

49 inç mönitör fiyat farkları

merhabalar arkadaşlar bayadır takip ettiğim Samsung’un mönitörü indirimdeydi kartın kesilmesini bekliyordum ama şuanda fiyatları güncellemişler fiyat 8 milyar birden artmış tekrardan düşme şansı oluyor mu? Arada 8 milyar fark olduğunu görünce yıkıldım resmen
  13. Berke8687

30 K SAMSUNG O LED MÖNİTÖR

Bu mönitörü almak istiyorum paneli 2 sene önce üretilmiş eğitim indirimi bitmeden alma niyetim var ama çok fazla inceleme videosu bulamadım bilgisi başka fikri olan lütfen yardımcı olabilir mi?
  14. Berke8687

OLED MÖNİTÖR ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhabalar bütçe 30.000 Samsung eğitim indirimleri bitmeden oled Mönitör alma niyetim var iki model arasında kaldım genelde hikayeli oyunlar oynayacağım için kararsızım ayrıca ikinci mönitörüm de mevcut oda 2k ips panel kaliteli bir mönitör bu mönitör ana mönitörüm olacak yardımcı...
  15. Berke8687

EĞİTİM İNDİRİMİ İLE OLED MÖNİTÖR

Merhabalar Samsung eğitim indirimi ile en az 32 inç mönitör almak istiyorum bu kampanya ne kadar daha devam ediyor bilgisi olan yeşillendirebilir mi
  16. Berke8687

49 inç mönitör TAVSİYE

Arkadaşlar merhaba 49 inç mönitör arıyorum bir yerde aklım takıldı Bu mönitör Samsung eğitim indirimlerinde 26 bin tl ye düşen mönitör ile aynı değil mi ayrıca rekabetçi oyun çok oynamıyorum genelde hikayeli oyun oynuyorum
  17. Berke8687

RTX 5070 ekran kartı ile 49 inç mönitör uyumlu olur mu

Merhabalar herkese iyi forumlar yakında full beyaz bir sistem toplamayı düşünüyorum kart olarak bütçem 5070 ekran kartına yetiyor bunu taşıyabilecek 49 inç mönitör ve beyaz ekran kartı önerilerinizi bekliyorum Şimdiden teşekkürler
  18. Berke8687

Yardım BEYAZ SİSTEMİM İÇİN EKRAN KARTI ÖNERİSİ

https://www.gaming.gen.tr/urun/737682/msi-geforce-rtx-5060-ti-16g-gaming-trio-oc-white-16gb-gddr7-128-bit-dlss-4-ekran-karti/?ref=akakce Beyaz bir sistem toplamak istiyorum.Bu kart marka ve performans olarak nasıldır yada başka önereceğiniz kart varmıdır şimdiden teşekkürler
  19. Berke8687

MONİTÖRÜN ÜZERİNE TAKILAN LAMBA

Arkadaşlar herkese merhabalar daha önce monitör lambası kullanan var mı monitörlerime almayı düşünüyorum ışığı kesiyor ve şık duruyor bir kaç model buldum sizinle paylaşmak istedim bilgisi olan varsa aydınlatma şansı varmı...
  20. Berke8687

27 İnç 2K monitör önerisi

Merhaba arkadaşlar şuanda evimde aktif olarak kullandığım lenovo g24-20 var. Memnunum genel olarak ikinci monitör olarak en az 27 inç bir monitör almayı düşünüyorum. Genelde düşük kaliteli oyunlar oynuyorum ama film izlemek istiyorum lol valorant gibi oyunlar oynarken film de açık olsun...
Geri