Arama sonuçları: *

1. Felistigris

Sons of Forest'ın Fiyatı Belli Oldu

Evet arkadaşlar fiyatı 280tl olarak belirlendi. Almayı düşünüyor musunuz?
  2. Felistigris

HOGWARTS LEGACY KIRILDI

Evet arkadaşlar bu sıralar cok populer olan Hogwarts Legacy oyunu çıkışının ardından yalnızca 13 gün dayanabildi. Kacak link paylaşımı yasak olduğu için paylaşmıyorum.
  3. Felistigris

500 GB SSD'li Sistem Kullanmayın

Herkes bütçeden kısmak için 500gb sistem kullanıyor. Yetmiyor arkadaş 3 oyun indirdim 400gb oldu. sistem kurarken biraz daha bekleyip 1tb ssdli sistem kurmak en mantıklısı. bu benden size tavsiye hikayeli oyunlar olmuş en az 80gb. lan gta 5 indirecektim 120gb yazıyor. bu oyunda ne var bu kadar...
  4. Felistigris

İki sistem arasından sizce mantıklı olan hangisi?

iyi forumlar. arkadaşım mahalle bilgisayarcısı olan arkadaşından sistem alacak ama 2 sistem arasında çok kararsız kaldı ben ona 2. sistemi almasının daha iyi olacagını söyledim ama sizin de fikrinizi almak istedim. 1.sistem gtx1660ti r5 5600x b450m k 500gb sata ssd toshiba 16 ram xpg 3200...
  5. Felistigris

Tasarım Modeller icin kamera önerisi

pantolon ceket vs cekimleri yapılıcak amazon ve ebaye yuklenecek. max bütce 7k ne onerirsiniz kamera olarak
  6. Felistigris

İnsanların İnatla Tarihin En iyisinin Ronaldo oldugunu soylemesi

Messi her seyiyle ronaldoyu ezerken ustune dunya kupasi kazanmasına ragmen insanlar neden ronaldonun daha iyi oldugunu savunup olaya objektif bakmıyor sizce. bizim milletimizde mi var sorun? dünyanin genelinde messi daha cok sevilirken bizimkiler 7 tane cami yaptigı icin filistine bagıs yaptıgı...
  7. Felistigris

Superman vs Homelander Kim Dover

Homelander gerek memeleriyle gerek dizisiyle ve supermane benzerligiyle cok populer olan bir karakter. Sizce vs atsalar kim alır?
  8. Felistigris

Senin Oyun Hangi Partiye?Secim anketi

9. Felistigris

imam-i gazali nesnellik ve yaradılışcılık

ihyayı ulumuddin okumuş biri olarak gazalinin nedensellik hakkında yazdigı en iyi kitap nedir sizce?
  10. Felistigris

Sizce Dünya Düz mü?Düzse neden

Bunu savunan çok kişi var.Ve savundukları şeye göre dunyanın düz olduğunu degil kendi basına bir evren olduğunu düşünüyorlar. Bence bunlar net akpli sizce?
  11. Felistigris

Monitör Hertzi Cidden Bu Kadar Önemli mi?

Selam arkadaşlar rtx 2060 superli bir bilgisayarım var ve bugüne kadar çok memnun olduğum 75 hertz bir monitörüm vardı görüntüsü vs çok hoştu. rekabetçi oyunlar ve hikayeli oyunlar oynuyorum. arkadaşların yoğun ısrarı ve övmeleri üzerine gidip 165hz bir monitör aldım. ve hiç bir fark göremiyorum...
  12. Felistigris

upload hızım 0.00 mbps

arkadaşlar download normal 24 civarı ancak upload 0 gözüküyor sayfalar çok geç yükleniyor neden böyle sizce?
  13. Felistigris

Ryzen 3 3100 ile gainward 2060 super ghost uyumu hakkında

Merhaba arkadaşlar arkadaşımdan yaklaşık 8000 TL'ye bir sistem satın almaya karar verdim sistem öxellikleri şu sekilde; gainward rtx 2060 super ghost 8gb ryzen 3 3100 16 gb ram 1tb m2ssd kasa 600w psu simdi birinci sorum şu ryzen 3 3100 bir miktar hız aşırtma yaparsam rtx 2060 superi besler mi...
Geri