Arama sonuçları: *

1. G

4080 ti hangi anakart ve power gider

Herkese selam dostlarım, 4080 ti, intel Core i7 12900K veya aynı kalite işlemci farklı modeline hangi anakart ve power supply gider cevaplarsanız çok sevinirim
  2. G

Kasa önerisi ve nzxt h5 flow edition alınır mı

Herkese selam dostlar, ben kendime kasa topladım 4070 li i5 13600K lı anakart 690A falan güzel bir kasa topladık bütün parçaları güzel güzel biraz araştırma sonucu en iyi sonuçlarla seçtim fakat kasa kısmına geldim 5 gündür kasa seçemedim bir türlü neyi beğensem illa forumlarda birşeyler...
  3. G

4070 li sistemim fiyatına göre ve uyumluluğa göre uygun mudur

Herkese Selam ben bir sistem topladım bu sistemim herşeyi birbirine uygun mudur darboğaz yaşanır mı power supply ı rahatça çalıştırır mı bu konularda biraz cahilim cevaplarsanız sevinirim Pc Fiyatı:63K Yer:İtopya Anakart; MSI PRO Z690-A WIFI 6400MHz DDR5/ 5931 ₺ İşlemci; Intel Core İ9-13900K/...
  4. G

60-65 K toplama pc (itopyadan toplanırsa sevinirim)

Herkese Selam ben güzel bir pc toplamak istiyorum 4000 serisi ve intel olursa sevinirim bütçem 60 ila 70 arası ürünlerin kalitesi önemli önerilerinizi bekliyorum altta
  5. G

4070 li sistemim herşeyi birbirine uygun mudur

Herkese selamlar, ben 71-72 K ya bir sistem topladım ki bu sistemi vatan da çalışan eleman ile topladım herşeyi idealinde uygun mudur anakartı okey midir power supply ı zorlar mı falan cevaplarsanız sevinirim sistem şu şekilde SİSTEM; Anakart: MSI PRO Z690-A WIFI 6400MHz İşlemci: Intel Core i9...
Geri