Arama sonuçları: *

1. muhammet.37

Arkadaslar microsoft hesabım calındı

arkadaslar micrafost hesabım calındı ve pc den cıkıs yapamıyorum ya da mıcrafost store uzerınden de calısmıyor hesaptan nasıl cıkacam update falan da yapamıyorum acıl yardım lazım
  2. muhammet.37

Beyler seri yardim pc ye virus girdi silemiyorum

Arkadaşlar bugün yanlış bir dosya indirip actim ve pc ye virüs girdi microsoft hesabımı çaldılar ilk ama geri aldım şimdi ise kaspersky ile tarama yaptigimda sistemde trojan olduğunu gördüm ve silemiyorum nasıl yaparız acil yardim lazım
  3. muhammet.37

Yardım The beast türkçe olmuyor

Arkadaşlar dün oyunu aldım bugün de indirdim ama oyuna girince oyun ingilizce oyun icinden değiştiremiyorum steam den oyun ayarlarında Çince ve ingilizce var türkçe yok nasıl türkçe yaparim
  4. muhammet.37

Program yuklerken ekran gidiyor

Arkadaşlar 6650xt Kartım var oyun yüklemek istiyorum ama yüklerken yarısına gelmeden ekran gidiyor pc calisiyor fanlar dönüyor ama ekran gelmiyor yüklü olan oyunları açıyor 4-5 saat kesintisiz oynayabiliyorum ama oyun yukleyemeiyorum oyunları korsan indirdim yani steamden alacak param yok çözümü...
  5. muhammet.37

Yardım Beamng drive vulkan ile nasil calistirilir

Arkadaşlar 6650xt Kartım var ama düşük fps alıyorum bazen kasıyor sistem internette dolaşırken vulkan ile daha iyi fps verdiğini gördüm nasıl vulkan ile açarım oyunu oyun crackli bu arada yardim ederseniz sevinirim iyi forumlar
  6. muhammet.37

VODAFONE PAYDAKİ PARAYI CEKEMIYORUM

Arkadaşlar vodafone paydaki parayı nasıl çekerim hesap onaylı değil nfc yok parayı bugün çekmem gerekiyor nasıl yapacam
  7. muhammet.37

Yardım Vodafone pay daki parayi nasil baska bankaya aktarma yapariz (onayli degil )

Arkadaşlar vodafone pay daki parayı başka bankaya aktarmak istiyorum ama olmuyor papara kabul etmiyor iyizico ile birsey alacam hesabı doğrulaması yapmadım diye olmuyor zaten doğrulama yapamıyorum nasıl başka hesaba atarim
  8. muhammet.37

Yardım Iyizico kazandığımız parayi nasil cekiyoruz & usb wifi lazim indirimli

Arkadaşlar parolpara hesabı açamıyorum hem 18 yaş hemde nfc den geçemedim bu yüzden dunki hava soğutmaya 250 tl verdim 750 si geri geldi bu parayı başka hesaba nasıl aktaracam hesabı onayliyamiyorum 18 yaş sınırı var ve indirim li usb wifi alacam kampanyalar bitmeden öneriniz nedir
  9. muhammet.37

Starlink turkiyede kullanilirmi ?

Starlink in sitesinden sipariş verebiliyoruz galiba bölgeyi Türkiye yaptığım zaman ödeme ekranı çıkıyor ve 9 dolar depozito istiyor 9 dolar verince starlink alabiliyormuyuz ve ya turkiyede kullanilirmi köyde yaşıyorum altyapı yok
  10. muhammet.37

Yardım İslmeci cok az kullaniliyor

Arkadaşlar merhabalar 5 2600 islemci ve 6650xt kart var ets oynarken fark ettim ekran karti 90 civarında islmeci ise 20 civarında kullanıyor işlemciyi oc ile 4ghz sabitledim neden böyle birde mc oynarken ekran karti max 40 watt çekiyor max güç 176 watt ama ben en fazla 140 gördüm neden bu durum...
  11. muhammet.37

Tlou part 2 acilmiyor hata veriyor

Tlou part 2 indirdim carck ama acilmiyor ekran karti driver hatasi veriyor ekran karti 6650xt açması lazım ama siyah ekranda kalıyor sonra kendini kapatıyor nasıl düzelir bu
  12. muhammet.37

Gen 3 anakartta bu hızı alıyorum normal mı

anakart gen 3 m2 ssd gen 4 ve bu hızı alıyorum nv3 1tb sızce nasıl
  13. muhammet.37

Yardım Bu m2 ssd gercekmi sahte mi

Arkadaşlar sahibinden uzerindn m2 ssd aldım ama cumaya kadar test edemiyorum ve onaylamamam gerek ürünü sizce orijinal mi kutuyu ben açtım
  14. muhammet.37

Yardım 2.elden 1500 tl ye 1tb m2 ssd aldim

Arkadaşlar ikincielden 1tb m2 ssd aldım nv3 sizce iyi mi? param güvende ile aldım sifir kapalı kutu sizce iyi mi? sizin düşünceleriniz nedir bu ürün iyi mi? ?
  15. muhammet.37

The last of us 2. Sezon nereden izlenir

Arkadaslar yarın bu dizi çıkacak akşam 9 gibi de ben bunu nasıl izlerim tr dublaj blutv de göremedim yada dirkt çıktığı gibi başka sitelerde cikarmi hemen izleyebilirmiyim
  16. muhammet.37

Fan coklayici aldim ama bir sorun var

Arkadaşlar bunu ben temu dan aldım ama pc takinca sadece kırmızı yere takinca görüyor ama hiz ayarlanmiyor son hızında dönüyor diğer portlar ise fan calisiyor max hızda ama pc bios dan görmüyor ve ayarlanmiyir bunun bir çaresi var mıdır
  17. muhammet.37

Oyun oynarken ekran gidiyor

Herkese selam rx580 kart var elimde oyun oynarken ekran gidiyor sinyal yok hatasi veriyor ama kasa calisiyor furmark testi yaptigimda 30 dk boyunca max 73 dereceyi gördü sadecee oyunlarda ekran gidiyor ve bütün oyunlarda bu böyle max 5 dk calisiyor bunu nasıl düzeltirim
  18. muhammet.37

Format sonrası f710 calismiyor

Arkadaşlar pc format attım f710 driver nasıl kurarım win 11
  19. muhammet.37

Pc oyun oynarken ekran gidiyor

Herkese iyi akşamlar bu sorun 1 haftadan beri var bende rx580 nitro+ kart var üzerindeki ledleri değiştirmek için trixx yazılımını indirdim sonra oyun oynarken internette gezinirken birden ekran gidiyor sinyal yok diyor kapat aç yapıyorum kendini 600 p alıyor ve değiştirmeye izin vermiyor sonra...
  20. muhammet.37

PC Kapanmama ve Ekran Kartı Sorunu

Herkese iyi akşamlar pc de birkaç gündür bir sorun var neden olduğunu anlamadım ekran karti driver siliyor ben tekrar kuruyorum sonra biraz oynadıktan sonra pc kapatıyorum ama kapatılıyor da kaliyor pc kapanmıyor kapansa acilmiyor neden ölür sizce bu kafayı yiyecem artık
Geri