Arama sonuçları: *

• Users: Serenli74
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Airpods pro çevrim dışı

Selamlar airpods pro var resimdeki gibi sol kulaklık çevrim dışı sıfırlama resetleme ne denediysem aktif hale gelmedi kulaklık biranda böyle çevrımdışı durum geçti fikri olan varmı
  2. S

Ddr5 ram bilgisi için destek lütfen

Selamın aleyküm kinsgton 8 GB cl 36 5600 mhz ram nasıldır bide ddr4 gibi çift slot tek slot performansta ne gibi fark ettirir
  3. S

Ryzen 5 5600 OVERCLOCK

Selamın aleyküm r5 5600 işlemci ve gigabyte b450 s2h v2 anakartım var 4 bakır borulu çift fanlı kuletipi soğutucum var termal bakımı yeni işlemci performansını artırmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz Psu: 700w Ekran kartı 1080
  4. S

Xmp ram frekans sorunu

Selamın aleyküm B450m s2h v2 anakartım var corsair vengeance 2x8 3200 mhz ram taktım ama 1333 den yukarı çıkmıyor xmp açıyorum değer değişmiyor yardım eder misiniz
  5. S

Pubg Steam için ekran kartı önerisi

Selamın aleyküm ryzen 5 3600 2x8 3200 mhz ram var 165 hz monitörüm var Pubg Steam için ekran kartı önerilerinizi bekliyorum rx 5700 xt 4k tl gtx 1070 3800tl bütce 3500 4500 tl arası ekran kartı tavsiyenizi bekliyorum beyler
  6. S

Ryzen 5 3600x underwolt Desteği

Selamın aleyküm ryzen 5 3600x işlemciye underwolt değerlerini kaç yapmalıyım anakart asus b450 mk 2
  7. S

Yardım Boot menüde klavye işlemiyor

Merhaba yeniden sistemi kuracağım fakat ekreki ekranda klavye hiçbir tuşu basmıyor ve klavye fare ışıkları var
  8. S

Çözüldü✓ Pc dual channel ram problemi ekran gelmeme

merhaba arkadaşlar asus b450mk 2 anakartı ve hyprx ram aldım ramlar yeni sıfır anakarta ikisini takınca görüntü vermiyor birini çıkarıyorum başlatıyorum götüntü geliyor ama klavye işlemiyor yardım lazım Not sadece işlemcinin dibindeki ram takılınca görüntü veriyor
  9. S

Ekran kartı tavyesi

Merhaba arkadaşlar 3000-3500 tl gibi bi bütçeye Pubg steam de orta düşük ayarda 120 fps ve üstü verebilecek ekran kartı öneriniz var mı
  10. S

Çözüldü✓ GPU Frekansı düştü !!

Selamın aleyküm bugün Gıgabyte RX 5700XT ekran kartımın termal macun yenilemesi ve yıpranan termal pad lerin değişimini yaptıktan sonra GPU Frekans hızı 2060 ghz lerde olması gerekirken 750-800 mhz arası sabit kalıyor ve fps düşüşü yaşıyorum ve sıcaklık değeri 70-75 derece arası çözüm odaklı...
Geri