Arama sonuçları: *

1. instafatooo

2.000 tl bütçem var magsafe önerebilir misiniz

merhaba magsafe almak istiyorum ince ne önerirsiniz 2.000 tl bütçem var teşekkür ederim
  2. instafatooo

HP Stream x360 11-p010nt

HP Stream x360 11-p010nt Böyle bir laptobum vardı format attım dokunmatik çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim
  3. instafatooo

Bu ürün yurtdışı satıcı amazon gümrük öder miyim

Gümrüğe takılır mı
  4. instafatooo

djı osmo action 3 ısınma problemi

djı osmo action 3 4k 60 fps video çekiyorum 15 dakika sonra ısınma probleminden dolayı kapanıyor normal mi servise göndereyim mi kullandığım sd card lexar silver plus serisi 128 gb
  5. instafatooo

15K 20K Bütçe telefon önerisi

15K 20K Bütçe telefon önerisi Benim için önemli olan hafıza 512 gb gibi şu anda poco x5 pro 5g kullanıyorıyorum 256 gb depolama yetmiyor açıkcası hafıza kartı desteği de yok bütçem belli yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim
  6. instafatooo

Bunları şipariş verdim incehesaptan sizce gelir mi

sizce gelir mi sonuçta ödeme aldılar ben mağazanın fiyatı yanlış yazmasından faydalandım sadece sizce gelir mi çünkü köklü bir firma bu tür hata yapıyorsa kabul etmesi lazım bence zaten şiparişlerden sonra fiyat yükseldi
  7. instafatooo

Monster usb 403 hatası nasıl düzeltilir

Merhaba yeni 5 gün önce aldığım laptopa Kingstoon flash bellek taktım şimdi hiç bir şey takılı değilken bile takıp çıkarma sesi geliyor nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim
  8. instafatooo

Gamepower Vivid F10 24" 1 MS 100 Hz Monitör sizce nasıl alınır mı?

Ben bugün sipariş verdim daha önce Samsun g3 24'' Msi 24" bir model vardı onun fiyatı artmış Gamepower Vivid F10 24" 1 MS 100 Hz RGB Full HD VA LED Monitör arasında kaldım Samsung daha iyi fakat benim aradığım şey dahili hoparlör 2.660 TL'ye sipariş verdim sizce değer mi
  9. instafatooo

Acer Aspire 3 a315-58G şarj sorunu

Acer Aspire 3 a315-58G şarj sorunu Daha tam 1 senelik laptop sanırım adaptör arızası var çünkü daha önce şarj ederken adaptör bazen şarj edebiliyordu bazen şarj edemiyordu ama şöyle bir sorun var daha önce laptobu açtım m.2 ve ram takviyesi yaptım garanti dışı kalır mı yoksa değiştirirler mi...
  10. instafatooo

XIGMATEK TYR SD962/B INTEL/AMD CPU Fan

XIGMATEK TYR SD962/B INTEL/AMD CPU Fan AM4 CPU için uygun mu tavsiye eder misiniz şu anda stok soğutucu var AMD RYZEN 5 5500 için Şu anda hepsiburada'da 299 TL tavsiye eder misiniz alayım mı? teşekür ederim şimdiden cevaplar için
  11. instafatooo

Çözüldü✓ fredoos laptop format sorunu

Merhaba 1 gün önce Acer Aspire 3 a315-58G laptop aldım format atmak istiyorum fakat biosta görünen nvme ssd format sayfasında gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim
  12. instafatooo

GTX TABLET almak mantıklı mı?

https://www.gtx.com.tr/products/gtx-gte4-gaming-tablet sizce bu ürünü almak mantıklı mı?
  13. instafatooo

POCO X5 PRO nasıl sizce alınır mı? fiyat 11.1190 tl kupon varda

POCO X5 PRO nasıl sizce alınır mı? fiyat 11.1190 tl kupon vardı da xiaomi türkiye garantili birde kılıf nerden bulabilirim yurtiçi hiç bir yerde yok
  14. instafatooo

1.300 TL'ye alınır mı

asus m5a78l-m lx3 anakart seagete 250 gb hdd 7200RPM HDD AMD PHENOM II X4 950 black edition 3.40 GHz COLLER MASTER 390 WATT PSU 4 GB SOĞUTUCULU RAM KİNGSTOON SAPPHIRE RADEON HD 7700 EKRAN KARTI Birde kasa dandik eski tip alınır mı sizce bide ekran kartı nasıl sizce?
  15. instafatooo

DELL Latitude 5480 i5 harici harddisk okumuyor

DELL Latitude 5480 i5 harici harddisk okumuyor 3 adet usb var flash bellekleri okuyor fakat taşınabilir usb 3.0 harici harddisleri okumuyor harddisk'te sorun yok usb'ler çalışıyor flash bellekler 3.0-3.2 kingstoon okuyor yardımcı olursanız sevinirim
  16. instafatooo

Xiaomi MI A2 LİTE mobil veri sorunu

Xiaomi MI A2 LİTE cihazım var mobil verideyken instagram'a bağlanmıyor wifi'de bağlanıyor telefoncuya götürdüm sorunu bulamadı hattım türk telekom bayi de bir sorun bulamadı sadece sorun mobil verideyken instagrama bağlanmıyor diğer tüm uygulamalar mobil veride bağlanıyor
  17. instafatooo

A320 ANAKART ÖNERİSİ

A320 ANAKART ÖNERİSİ 1.MSI A320M PRO-VD PLUS AM4 AMD A320 DDR4 3200 MHz (OC) 2.Gigabyte A320M-S2H AMD A320 3200Mhz(OC) DDR4 Socket AM4 PCI-E 2.0 3.Asus Prime A320M-F AMD A320 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX 4.Asrock A320M-HDVR4 AMD A320 3200+MHz (OC) DDR4 Socket AM4 mATX Anakart...
  18. instafatooo

HP-15-AF114NT

HP-15-AF114NT bu model laptop'a windows 10 home yükledim gerekli driverları yükledim fakat klavye'de bazı tuşlar ( I-G-H-N-B) çalışmıyor bununla ilgili bilgisi olan var mı? Teşekkür Ederim
Geri