Arama sonuçları: *

• Users: orhanmnys
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Öneri Viewsonic monitör alacaklar buna dikkat etsinler.

Amazon üzerinden 27.03.2024 de ViewSonic VX2780J-2K 27 inc monitör satın aldım. Bahar kampanyasında 8500tl ye aldım kampanya bittikten sonra monitör 11 12k civarına fırladı. Monitörde 1 adet parlak nokta çıktı. Amazon dan değişim talep ettim yapamadım Sebebi ise ödeme yöntemi kayıt etmediğim...
  2. O

Çözüldü✓ Mini DP ve HDMI'larımın versiyonu kaç?

Viewsonic vx2780j-2k monitörü aldım elime henüz ulaşmadı. bi tane de laptop var bende onu da bağlamak istiyorum Monster Abra A5 V5.2 bu laptop da mini DP ve HDMI çıkışları mevcut. Bunların versiyonlarını öğrenmenin bir yolu varmı satıcı haricinde?
  3. O

❌İndirim Bitti! G300s 100 TL indirim

100 TL indirim var lazım olan varsa kaçırmasın. https://www.hepsiburada.com/logitech-g300s-910-004346-makrolu-kablolu-optik-oyuncu-mouse-p-BD802935?magaza=Vizyon+Bilgisayar&url_src=and-product-detail 1710323708 1
  4. O

Yardım Bebek mont alacağım önerilerinizi bekliyorum

Merhaba ellerinizden öper 9 ay 15 günlük erkek çocuğun var adı efe kendisine dışarıya çıkınca giyebileceği mont alacağım. Çocuğu olanlar bilhassa sizden daha çok yardım bekliyorum. Öneriniz varmı ya da bak bu marka pahalı ama indirime girmiş diyebileceğiniz önerilerinizi almak isterim teşekkür...
Geri