Arama sonuçları: *

1. M

750 watt psu önerisi

Sistemim: İşlemci= Amd ryzen 5 5600 Ekran Kartı = RTx 3060 12gb Anakart= Asus tuf gaming a520m plus Ram= 8x2 16 gb Hangi psu yu almalıyım benim aklımda bir tane var sizce nasıl MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ Gold PCle5.0 Tam Modüler Siyah Güç Kaynağı Bu bütçem aslında zorluyor ama msi kalitesi...
  2. M

Apple 16e mi Apple 15mi?

Arkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi iki telefon arasında kaldım. İlk iPhone telefonum olacak (Android önermeyin) incelemelerine baktığım zaman 16e yi çok kötülüyorlar sizce de öyle mi? 9 Eylül'de iPhone 17 çıkacak sizce fiyatlar düşürmi, beklemeli miyim? Her iki telefonunda artılarını...
  3. M

2. el iphone 11 alınır mı

arkadaşlar başlıktada belirtiğim gibi iphone 11 halen alınır mı? 2 yıl iadere etse yeter bide artık iphoneye geçmek istiyorum sizce alınır mı?
  4. M

Anakart logosundan sonra ekrana görüntü gelmiyor

Bilgisayarı açıyorum anakart logosu ekrana geliyor daha sonra ekrana hiçbir şey gelmiyor bundan önce hiç ekrana görüntü gelmiyordu ram'leri silgiyle sildim görüntü geldi ama bahsettiğim gibi anakart logosundan sonra herhangi bir görüntü gelmiyor sizce neden yardım eder misiniz
  5. M

sizce poco f5 mi yada samsung s21 fe

Arkadaşlar öncelikle merhaba telefon yenileem lazım ve 3 tane secenek arasıda kaldım. 1. Samsung S21 FE. 2.POCO F5. 2.Xiaomi mi 11T. Öncelikle benim için öenmli olanlar kamera ekran ve batarya o kadar fazla oyun oynamam ama ara sıra oynuyorum ayrıca büyükda benim tercihim değil sizce 20.000 TL...
  6. M

KASA HAVA AKIŞI NASIL OLMALI

ÜSTE İKİ TANE FAN ALDIM VE EGZOZ FAN OLARAK KULANIYORUM AMA KASANIN ÖN TARAFANA YAKIN OLANDAN SOĞUK HAVA ÜFLÜYO YANİ ALDIĞIĞI TEMİZ HAVAYI ÜFLÜYOR GALİBA DEDİĞİM FANI TERS ÇEVİRİP MONTELESEM YANİ KASANIN İÇİNE ÜFLESE AKIŞI BOZARMIYIM
  7. M

Lenovor25F-30 monitör sizce alınır mı?

Aslında ilk ViewSonic VX2428 monitörünü alacaktım IPS panel, 180Hz ve 1 ms GtG idi aklıma yatmıştı bu lenovar25F-30 monitörü gördüm 240 Hz OC ile 280 oluyor ama 30 dk 1ms GtG benim için tek eksisi VA panel olması çok ghosting olur mu? Gibi sorular var aklımda sizce iyi monitör müdür? Ya da...
  8. M

alacağım kulaklıktı anakartım destekliyomu

gamepower kai titanium kulaklığını alıcam ama ucu USB-A ama bunu benim anakart destekler mi bilmiyorum Anakartım: Asus tuf a520m-plus desteklermi yanı mikrofon ve kulaklığı aynanda ses gelirmi desteklemiyosa dönüştürücü varmıdır
  9. M

Philips Evnia 25M2N3200W/00. alınır mı?

Philips Evnia 25M2N3200W/00 Philips Evnia 25M2N3200W/00 bütçem 6500 TL civarlarında ve bildiğim marka bu, ama hiç incelemesi yok Türkiye'de sizce alınır mı? 165 Hz alacaktım IPS panel 4500, 5000 TL idi bu önüme çıktı 240 Hz ama VA panel ghosting olur mu ya da önerdiğniz bu bütcede başka...
  10. M

Aoc mi wiewsonic mi.

Aoc nin 24g2ze monitörümü yoksa wiewsonic vx2428 monitörümü ikis arasında kaldım arkadaşlar sizce hangisini almalıyım yada sizin f/p dediğiniz bir monitör varmı Sistem İşlemci AMD 5600 Ekran kartı RTX 3060 12 GB Ram 16 GB Anakart Asusun tuf serisi tam hatırlamıyorum
Geri