Arama sonuçları: *

1. P

Yardım MSI LAPTOP KULLANIRKEN EKRAN TAKILMASI(RTX3060!)!

Merhaba başlıktada yazdığım gibi msi laptop kullanırken anında ekran donuyor neden bilmiyorum mouse klavye çalışmıyor 1 değil 2 değil kapatıp açınca oluyor laptopa rtx3060 ekran kartı var oyundaykende değil youtbedeyken veya masaüstündeyken oluyor sebebini bilen veya çözümünü ? lütfen yardım...
  2. P

GENÇER GAMİNG DONANIM ARŞİVİ SİSTEM EKRAN KARTI YOK!

merhaba ekran kartı kalmamış ne yapmalıyım ? alıcaktımda
  3. P

Rampage Monitör Sizce değer mi DA sistemi için

Merhaba arkadaşlar donanım arşivi kanalındaki olan sistemle bu monitor değermi ? düzgün yazamadıysam kusura bakmayın acele ettimde rampage 144hz 1ms
  4. P

Yardım Steam Destek Dönüş Yapmıyor!

Merhaba oyun satın almıştım steamden fakat iade ettim sadece 13 dk oynadım oynamak bile değil iade etim aldığım gibi ama fakat steam 4 gündür dönüş yapmıyor ne yapmalıyım ?
  5. P

Yardım Bully: Scholarship Edition oyundan atıyor!!

Merhaba Bully: Scholarship Edition oyundan atıyor ne yapmalıyım ? 1675256272 steamden aldım oyun orjinal
  6. P

Düşük Sistem Oyun Önerisi Steam

merhaba başlıktada dediğim gibi düşük sistem oyun önerisi steamden varsa söylermisiniz ?
  7. P

Yardım f/p İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi ?

Merhaba internetim çök kötü önerisi olan var mı fiyat perfonmas olsun lütfen ve bu arada turknette sorguladım ''Adresinizde TurkNet internet hizmetleri için gerekli altyapı bulunmamaktadır. Bu sebeple adresinizde internet hizmeti veremiyor ve başvurunuzu alamıyoruz.'' dedi ne yapmalıyım önerisi...
  8. P

Pc nasıl toplanır ve parçaları nasıl takılır ?

Merhaba pc toplama işlerinde yeniyim nasıl başalarım kendimi nasıl geliştirim parçaları nasıl takarım bunun hakkında kitap önerisi olan veya kaynak önerisi olan varmı lütfen bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ?
  9. P

Yardım 18 Yıllık Laptop'u Hayata Döndürme Çabaları!

Merhaba evde eski bir laptop var onu yeniden hayata döndürmeye çalışıyorum donanım arşivi kanalı da bu videoyu çekmişti video linki aşağıda var bakmak isteyenlere aşağıda Video ismi ve linki ==> 12 Yıllık Bozuk Casper Laptopu Hayata Döndürüyorum Toshiba Satellite PA3399U-2BRS...
Geri