Arama sonuçları: *

• Users: ErenYusuFt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım 2000-3000TL Gaming Kulaklık

Arkadaşlar öncelikle merhaba 2000-3000 TL arası param var. Arkadaşıma doğum günü hediyesi kulaklık almak istiyorum. Valorant Cs gibi oyunlar da oynuyor yani 7.1 özelliği olsun ve yıpranmasın, daha doğrusu uzun ömürlü olsun her yönden. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürker
  2. E

Asetto Corsa Fazla GPU Kullanımı

Arkadaşlar RTX 3090 ekran kartım var fakat, oyunlar düşük orta ayarlada olmasına rağmen ekran kartı kullanımı %80 civarı fps 400-500 arası fakat kullanım fazla. Dün trafik modu kurdum CPU %99 uyarısı aldım ondan sonra GHZ de hiç inmedi birşeyler oldu tam olarak da bilmiyorum yardım ederseniz...
  3. E

Yardım Sinyal Güçlendiricim Yeterli Performans Gösteremiyor

Merhaba Arkadaşlar AIRTIES AIR-4430 model bir sinyal güçlediricim var kendini sorunsuz çalışıyordu fakat son zamanlarda internet konusunda beni bi hayli çıldırtıyor. 35 Mbps internetim var genel olarak tam bir şekilde bu interneti alıyorum. Bazen tek tük düşüşler yaşanıyordu. Ama şu son...
  4. E

En iyi kameralı telefon

Arkadaşlar yaklaşık 25000 TL bütçem var. Kamera olarak alabileceğim en iyi telefonu istiyorum. Herhangi bir oyunda aldığın FPS çok da önemli değil. Beni götürsün ve kamerası iyi olsun.
  5. E

2024 zamları gelmeden sistem

Arkadaşlar merhabalar biliyorsunuz 2024 yılına girdik ve PC bileşenlerinde zam geleceği haberleri etrafta var. Ben de aşırı şekilde ürünler zamlanmadan önce bir sistem dizmek istiyorum. Bütçe olarak maksimum 40k bütçem var. İçinde sıvı soğutma da olacak şekilde sistem lazım. Mümkünse AMD işlemci...
  6. E

Yardım James Donkey 710'un muadili ya da daha iyisi

Arkadaşlar merhabalar James Donkey 710 un muadili ya da ondan daha iyi alabileceğim kulaklık var mı? Maksimum bütçem 650tl. Ve bir de bu kulaklık hakkında ne dersiniz? 710 iyi mi? Daha iyisi var mı? Nedir?
  7. E

Yardım Anakart almam lazım. Sistemime uyumlu

Merhabalar arkadaşlar sizlere ihtiyacım var gigabyte B550 Gaming x V2 alınır mı? Sistem toplayacağım işlemci yüksek ihtimalle R5 5600 Ekran kartı olarak Rx6800 ya da 7700XT olacak
  8. E

Yardım Pubg Mobile En İyi Emülatör

Arkadaşlar Merhabalar Sistemim iyi sadece sizden tek bir şey istiyorum. Piyasada Bir Sürü Emulatör Var Fakat Hangisini Seçmeliyim Bilmiyorum. Pubg Mobile Oynamak İstiyorum Ve Sadece Kasmasın Tuş Kombinasyonlarında Sıkıntı Çıkmasın Yağ Gibi Aksın. Bunun İçin Hangi Emülatörü Önerirsiniz ?
  9. E

Yardım Lenovo R25İ-30 Adaptive Sync

Arkadaşlar merhaba DA önerdiği üzre Legion R25İ-30 monitörünü aldım. Abdullah abi G-SYNC destekliyor dedi fakat AMD Freesync açıyor bende mi sıkıntı var ben mi bilmiyorum ya da yanlış mı algıladım.
  10. E

30k ya toplama sistem.

Arkadaşlar merhabalar. Lafı çok uzatmaya gerek yok sizden istediklerim; 1- AMD işlemci 2- 16GB Ram(minimum) 3- Mesh Kasa 4- İleride parça yükseltmeden dolayı 750w PSU. (tam modüler olursa çok iyi olur.) 5- Anakartın başlangıç seviye olmaması.(Orta segment olabilir. Yüksek lükse girer ve fiyatımı...
  11. E

F/P 7.1 Oyuncu Kulaklığı

Arkadaşlar merhaba 7.1 FP oyuncu kulaklığı almam lazım. Bütçem maksimum 700-800 TL olabilir. yalnız Mikrofon, Kulaklıkğın herhangi bir yerinde 3-4 sene sonra bile sorun çıkmayacak.
  12. E

Samsung G4 Monitör. Fiyatına değer mi?

https://www.epey.com/monitor/samsung-odyssey-g4-25-ls25bg400euxuf-s25bg40.html Arkadaşlar link bu sadece bu fiyata iyi mi? Alınır mı çizim yapmak ve oyun oynamak amaçlı alacağım. Oyun yapmak da amacım ondan çizim yapmak dedim.
  13. E

Yardım Philips Evnia Monitör Nasıldır?

https://www.philips.com.tr/c-p/24M1N3200ZS_00/evnia-gaming-monitor-full-hd-oyun-monitoerue Arkadaşlar uygun fiyata buldum beni üzmez mı? Oyun oynayacağım ve çizim yapmak amaçlı 4500 TL ye kadar da çıkabilirim bundan iyi monitör varsa atabilirsiniz? Bir de sizce bu iyi mi?
  14. E

SSD laptopa takılır mı?

Arkadaşlar yaklaşık 14 yıllık laptopum var. HDD var ve artık yemek yemeden önce açma tuşuna basıyorum, yemek sonrası anca açılmış oluyor.(Abartıdır. Ama o derece) laptopla gelen HDD ve SSD takmak istiyorum. https://www.incehesap.com/james-donkey-jd240-master-ssd-disk-fiyati-62417/ Bu SSD yi...
  15. E

Arkadaşlar maksimum 35000 TL olacak şekilde ultrabook lazım. Laptop dahil

Arkadaşlar maksimum 35000 TL olacak şekilde ultrabook lazım. Şarjı çok uzun gidecek şekilde. Gün boyu bitmemesi lazım 1 TB de alanı olması lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  16. E

Çözüldü✓ Sıvı Soğutmayı Takamıyorum

Arkadaşlar merhaba elimde MSI B550-A Pro anakartı var ve sıvı soğutma olarak da MSI Mag Core Liquid 240R V2 var fakat sıvı soğutamı bir türlü takamadım. Sizce ne yapmalıyım klipsleri işlemcinin yanından geçirdiğimde soğutma bloğu işlemciye deymiyor.
  17. E

Modemim odama uzak ne yapmalıyım?

Arkadaşlar odam modemime en uzak oda. Ve kendi odama alma gibi bir olasılığım yok. Ethernet kablosu da çekemiyorum. Wireless Adaptör almam lazım. Fakat iyi internet çekmesi lazım yardımcı olur musunuz?
  18. E

Bu RAM sistemimde nasıldır?

Arkadaşlar sistemimde Ryzen 7 5700X var. Ram olarak bunu almak istiyorum https://www.epey.com/bellek-ram/corsair-vengeance-lpx-cmk16gx4m2d3600c18.html AMD ile uyumlu bir kısım görmedim fakat sistemimi çalıştırır ve tam performansını verebilir mi?
  19. E

Çözüldü✓ Sistemim darboğaz yapar mı?

MSI B550-A Pro Anakart G.Skill Ripjaws V 8x2 3600 MHz Ram Ryzen 7 5800X işlemci Crucial P3 500 GB SSD MSI MAG CORELIQUID 240R V2 Sıvı Soğutma Ekran kartım iyi bir model sadece bu seçtiğim ürünler birbirleri ile uyumlu mu?
  20. E

Çözüldü✓ Bu SSD de herhangi sıkıntı var mı?

https://www.sinerji.gen.tr/mld-500gb-m500-nvme-gen4-okuma-7000mb-yazma-4700mb-m2-ssd-mld22m500p21-500-p-47623 1693730853 Arkadaşlar alınır mı?
Geri