Arama sonuçları: *

• Users: Rhavenix
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Rhavenix

Yardım Gemini mi ChatGPT mi

Sizce hangisi daha kaliteli genel olarak soruyorum ve ayrıca ikisini de almanın en uygun yolu nedir
  2. Rhavenix

Bacground nasıl saydam yapılır yardımcı olur musunuz

benimki güncel olarak şu an böyle ama tema kısmını nasıl aşağıda gösterdiğim gibi yapabilirim bilen var mı
  3. Rhavenix

Yardım 20k ya kadar tablet önerir misiniz

Arkadaşlar android tablet arıyorum uzun bir süre işimi görecek kalem şart değil ama işlemci kısmında sağlam ekranı kalitesi iyi bir tablet arıyorum yardımcı olur musunuz
  4. Rhavenix

12k ya ikinci el en iyi alınabilecek ekran kartı

arkadaşlar rx 580 kullanıyorum ve bunu değişmek istiyorum artık sizce bu bütçeye alınacak en iyi ikinci el ekran kartı nedir bu arada 12k ve 10k için iki çeşit ekran kartı önerir misiniz
  5. Rhavenix

İşlemcim çok ısınıyor

Merhaba arkadaşlar mx6 macunu ile işlemciyi yeni macunladım kule tipi soğutucu takılı pc de (jelatini sökük) 80 dereceleri görüyor diye macunu yeniledim soğutucuyu takmak biraz zahmetli oldu ama taktım ve bir kaç gündür 75 derece falan iken bugün deli gibi yanıyor 85 derece altını görmüyor şu an...
  6. Rhavenix

Yurt Dışında Yaşamak İçin En İyi Yol Hangisi Sizce??

Yero yurt dışı eğitim programı ile iletişim halinde oldum bir süre ve makul bi dil okulu fiyatı ile Avustralya da okuma şansı tanıyorlar aldığın vize 4 aydan fazla olması taktir de çalışma izni alabiliyorsun eğer çalışma izni alıp da 4 ay boyunca sorunsuz bir şekilde ülkede bulunursan senin...
  7. Rhavenix

İngilizce öğrenmek için en iyi kurs önerisi

arkadaşlar internet üzerinde canlı görüşme ile günlük 20-30 dk arası ingilizce kurs veren bir çok platform var daha önce kullanıp tecrübe edip ve gerçekten de verim aldığınız bi platform var mı bi kaç gündür ingilizceye olan isteğim artmışken devamlılığını sürdürmek istiyorum ve çalışmaya...
  8. Rhavenix

İngilizce bilenler buraya tavsiyenize ihtiyacım var

merhaba arkadaşlar şu an aktif olarak a2 seviyesinde ingilizce biliyorum cümle oluşturma konusunda sıkıntım yok ama kelime bilgisi konusunda ve pratik konusunda aşırı eksiğim var sizlerin tavsiyesi ile bunu nasıl geliştirebilirim hiç olmazsa b1-b2 arası bir şey olmak istiyorum yardımcı olabilir...
  9. Rhavenix

40-43k arası laptop önerisi

arkadaşlar bütçem çok kısıtlı olduğu için taksitli bir şekilde laptop almayı düşünüyorum bu bütçe aralığında bana laptop önerir misiniz
  10. Rhavenix

Laptop wifi sürekli gidip geliyor

laptopta wifi sürekli kesiliyor sanki bi temazsızlık varmış gibi gidiyor yarım saat sonra wifi geri geliyor bu sorunu nasıl çözebilirim ayrıca harici bi wifi adaptörü alsam sorunu çözebilir miyim
  11. Rhavenix

NFS MW 2005 için mod

arkadaşlar biraz maziye gitmek istedim o yüzden nfs mw 2005 yükledim de oyuna sadece görsel iyileştirme modu ve ekranda ki göstergeler için mod yükleyebileceğim bir yer biliyor musunuz
  12. Rhavenix

35.000 TL ye TELEFON ÖNERİSİ

arkadaşlar 8 yıldır aynı telefonu kullanıyorum 35000 tl lik bir bütçem var sizce hangi telefonu alayım iphone almayı düşünüyorum sizce yurt dışı almaya değer mi veya yurt içi 13 düz almaya değer mi
  13. Rhavenix

M2 ssd önerir misiniz

şu an elimde kingston nv3 1 tb ssd si var ve ek olarak 1 tb hard disk var bende ki ssd yanlış bilmiyorsam dramli değilmiş ve windowsu dram özelliği olana yüklemek daha iyi olduğunu söylediler 240-250-256 gb bi dramli ssd önerir misiniz sadece windowsu kurmak için boyutu bu civarlarda olsun
  14. Rhavenix

Sizce hangisini almalıyım

gigabyte rx 6700 xt 12 gb - 8000TL (Kutu fatura var ama güvenlik etiketleri yok içi açılmadığını söylüyor) powercolor red devil rx 6700 xt 12 gb -8000 TL (kutu fatura var ama kartta korozyon var) MSI mech rx 6700 xt 12 gb - 8000tl (kutu var fatura yok ve kart sorunsuz etiketi duruyor) Rx 6700...
  15. Rhavenix

AMD ekran kartlarında sizce en iyi marka hangisi

Soğutması olur performansı olur veya üretici firma desteği olur sizin tercihiniz nedir Not: Olurda örnek veriyorum soğutma da asus ama firma desteği olarak msi diye iki seçenek arasında kalırsanız diye herkesin oy hakkı 2 ve kimi neden seçtiğinizi de yazarsanız güzel olur belki benim gibi amd...
  16. Rhavenix

Çözüldü✓ Hangi monitörüm alayım sizce

normalde bunu almayı düşünüyorum eve gelirken sipariş ederim dedim ama stoklar tükenmiş https://www.itopya.com/philips-evnia-24m2n3200a-24-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptive-sync-pivot-hdr10-fhd-ips-gaming-monitor_u26636 sizce bunun yerine ne sipariş etsem iyi olur bu var ama sizce hangisi daha iyidir...
  17. Rhavenix

Monitör Önerir Misiniz?

Artık monitör değiştirme vakti geldi 5000 tl bütçem var ve buna monitör önerir misiniz monitörden pek anlamadığım için nasıl bir monitör de istediğimi pek bilmiyorum :D
  18. Rhavenix

Termal Ped Değişmeli miyim

Arkadaşlar elimde rx 580 var daha önce hiç içi açılmamış ve artık termal ped bakımı geldiğini düşünüyorum bir yandan da 6700xt alasım var sizce termal pedlerinin bakımı yapıp kullansam mı 6700 alsam mı bilemedim sizin fikirleriniz nedir ayrıca termal ped daha önce hiç değişmedim yapımı çok...
  19. Rhavenix

Öneri Ben Yaptım Siz Yapmayın.

Arkadaşlar son zamanlarda çok sık artan web3 coin sistemi var arkadaş kurbanı gittim ama siz yapmayın diye uyarıyorum çünkü aşırı derecede çok fazla artmaya başladı bu durum. Binance veya trust wallet üzerinden BNB coin alıp size bi coinin market numarasını veriyorlar o coini alıyorsun...
  20. Rhavenix

RX 6700xt sizce alınır mı

ikinci elden bu kartı almayı düşünüyorum 7000-7500 arasında falan sizce bu modelde en kaliteli marka ne ve ayrıca önerir misiniz bunu benim aklımda olan powercolor reddevil serisi çok yakışıklı duruyor ve soğutması iyi diye biliyorum
Geri