Arama sonuçları: *

1. D

Rdr1 acılırken hata veriyor

oyunu yukedım kurdum acılırken şu hatayı verdı haatyı arastırdım dll dosysı attım oyun dosyasına ve su hata geldı bunu çözemedim ne yaptıysam olmadı bi yardım edin
  2. D

güncelleme yaparken sureklı hata alıyorum

her denememde hata alıyorum manuel olarak ındırebilecegim biyer varmı
  3. D

PC açılırken kapandı daha açılmıyor

Bilgisayarı açarken kapandı ve daha açamadım monitör sağlam kabloları sağlam ne olabilir
  4. D

kulaklıktan ses gelmıo

kulaklık saglam telefona takınca ses gelio ama bilgisayarda hem hoparlörden hemde kulaklıktan ses gelmio ayarlardan baktıgımda kulaklık aktif 1684497966 ve bir şey acınca müzik veya vidoe cızırtı gelıo
  5. D

Deep freeze ikonu kayıp

Windows 10 bilgisayara deep freeze kurdum fakat yeniden başlatınca görev çubuğunda ikonu göremedim dosya konumundan açmaya çalıştım açılmadı silmeyi demedim fakat aktif olduğu için silemiyorum
  6. D

Deep freeze kurdum ama kullanamıyorum

Windows 10 bilgisayara deep freeze kurdum fakat yeniden başlatınca görev çubuğunda ikonu göremedim dosya konumundan açmaya çalıştım açılmadı silmeyi demedim fakat aktif olduğu için silemiyorum
  7. D

valorant yüksek ping sorunu

bilgisayarda ping testi yapdığımda 29 ms gösteriyor fakat valoranta girince 100 ms gösteriyor kasmaktan oynanmıyor
  8. D

h61c anakart var ledler nasıl kontrol edılır

almıs oldugum hazır sıstemde h61c anakart bulunmaktadır bununla kasa uzerındekı ledlerı nasıl kontrol edebılırım
  9. D

İ5-3470 ekran kartı önerme

Sistem ; İ5-3470 Nvidia geforce GT 730 1600 MHz 8 GB X2 500 GB HDD
  10. D

Turbox geforce GT 730 hangi sürücü kurulur

Hazır sistem aldım fakat driveri eski olduğunu fark ettim ama drive bulamadım "Turbox geforce GT 730"
  11. D

kulaklıktan ters ses geliyor

gece normal calısıyodu ancak sabah oyuna gırdıgımde ters geldıgını fark ettım bı kac bısey denedım ama duzelmedı yardımcı olursanız sevınırım
  12. D

F/P EKRAN KARTI ÖNERİLERİ

7 k bütçe var 6 veya 8 GB sıfır veya ikinci el iyi bir ekran kartı arıyorum önerir misiniz
  13. D

Çözüldü✓ Garantiden gelen bilgisayarda Termal macun yok

hazır sistem aldım ardından elime ulaştığı gün işlemci yandı ve garantiye gitti garantiden gelince ısındığını farkedip temizledim ve yine aynısı oldu işlemci çekirdekleri 75,7 ° dereceye ulaştı ve ardından CPU fanini soktum ve işlemcide termal macunun olmadığıni farkeddim ne yapmalıyım s
Geri