Arama sonuçları: *

• Users: METX32
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

COOLER MASTER HAF 700 EVO ALINIR MI?

Cooler master haf 700 evo kasa almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ? veya emsal olarak ne alabilirim?
  2. M

Sistem çökmesi sorunu

Sistemimde çökme sorunu yaşıyorum. Güçlü bir oyuna ya da FurMark ile test başlattığım zaman belli süre sonra sistem donup kalıyor sizce sebebi ne olabilir? Herhangi bir hata kodu almıyorum CS2 de sorun olmuyor PUBG gibi Forza Horizon 4 gibi oyunlarda sistem donarak aynı ekranda sabit kalıyor...
  3. M

Samsung odssey mönitor lerden hangisi alınmalı

Herkese merhaba samsung odssey g9 modelindeki monitorden almayı düşünüyorum ama çok fazla seçenek mevcut sizce Odssey g9 Odssey oled g9 Odssey neo g9 Modellerinden hangisi alınmalı ? Sadece oyun amaçlı kullanılacak. Bütçe önemli değil. Şimdiden teşekkürler.
  4. M

comnet tavsiye eder misiniz?

Isparta da oturuyorum ve Turknet kullanıyorum 50mbps artık yetersiz geliyor. mahallemizde fiber altyapısı bulunsa fibere geçiş yapacağım ama maalesef bulunmuyor. comnet sorgulaması yaptığımda türk telekom üzerinden 59mbps altyapı olduğunu söylüyor ve paket olarak 35mbps ve 100mbps sunuyor...
  5. M

Samsung marka tablet önerisi

Herkese merhaba samsung marka tablet almayı düşünüyorum fiyat önemli değil sadece video film ve belki oyun oynamak için kullanacağım ekran kalitesi ne kadar yüksek olursa benim için o kadar iyi olur şimdiden teşekkürler
  6. M

Büyük Boy Kasa Öneri̇si̇

Güncel olarak corsair 4000X kasa kullanıyorum ve daha büyük geniş bir kasa arıyorum marka fark etmez kullanışlı olsun yeterli. boyut olarak ta ne kadar devasa olursa o kadar iyi tavsiyesi olan var mı? ikinci el veya sıfır fark etmez
  7. M

Çözüldü✓ Windows 11 pro etkinleştirme sorunu

Arkadaşlar pc yi win 10 dan 11 e format atarak yükselttim hiçbir sorun yok. Ama windows u etkinleştiremiyorum. Birkaç yöntem denedim olmadı böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? Ne yapmam gerekiyor?
  8. M

4K GAMİNG MONİTÖR ÖNERİSİ.

güncel monitörum 2K . artık 4K gaming monitör almayı düşünüyorum minimum 165hz istiyorum sizce hangi marka model alabilirim?
  9. M

DDR5 HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ.

oyun için ddr5 gaming pc arıyorum tavsiyeniz var ise gözden geçirmek isterim şimdiden teşekkürler.
  10. M

Hangi sıvı soğutmayı Almalıyım?

MSI MAG CORELIQUID K360 ASUS ROG STRIX LC360 Sizce hangi soğutucuyu almalıyım? Msi yaklaşık 1.000 1.500tl daha pahalı. İşlemcim Ryzen9 5900x kasam corsair 4000x
Geri