Arama sonuçları: *

• Users: fraudee
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

R24E ADAPTÖRÜ NERDEN ALINIR

İyi forumlar geçenlerde sipariş ettiğim Lenovo r24e monitör elime olasti fakat güç kablosunun afaptor kısmının kutuya dahil olmadığını farkettim ve eski monitorumun adaptörüde uyumlu olmadığı için almak zorunda kaldım bilen varsa eğer bu adaptör nerden alınır ne diye geçer yardımcı olursa sevinirim
  2. F

KİOXİA EXCERİA PRO VS WD BLACK SN7100

İYİ GORUMLAR HSNGİ SSDYİ TERCİH ETMELİYİM AYRICA PAROLPAPARA VE İYİZİCO HAKKİNDA BİLGİSİ OLAN VARMIDIR
  3. F

SN500 ve Exceria Pro Karşılaştırması

İyi forumlar sn500 anlık olarak 2200 TL ye düştü exceria pro ise 3000 TL sizce aradaki farka degermi ayrıca bu parolpara iyizico indirimleri nedir nasıl kullanabilirim
  4. F

HANGİ SSDYİ ÖNERİRSİNİZ

İyi forumlar bu ssdlerden hangisini önerirsiniz ve hangisinde dram mevcuttur acaba https://www.trendyol.com/crucial/p3-plus-ct1000p3pssd8-1tb-5000-3600-mb-s-nvme-m-2-ssd-sabit-disk-p-462315115?merchantId=105061...
  5. F

1000-2000 TL ARASI M.2 SSD ÖNERİSİ

Bilgisayarımda kullandığım harddisk aşırı yavaş olduğu için hatta bazen googlenin açılmasının 1 2 dakikayı bulmasından dolayı ssd almaya karar verdim 1000-2000 tl bandında m2 ssd önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  6. F

4.3 ÇÖZÜNÜRLÜKTE EKRANIM SOLUKLAŞIYOR

İyi forumlar csgo valorant gibi oyunlarda ekran çözünürlüğümü 4.3 yaptığım zamanlarda ekranımın rengi soluklaşıyor daha az canlı gelşyor sanki hafif sisli gibi bnunun bir çözümü varmıdır yaşayanlar nasıl çözdü acaba?
  7. F

İŞLEMCİM 90-95 DERECELERDE ÇALIŞIYOR

Yeni satın almış olduğum 2.el sistemde oyunlarda %30 %40 kullanımlarda işlemci sıcaklığım 90-95 civarlarında takılıyor ekran kartımda 80-85 aralarında takılıyor SİSTEM ÖZELLİKLERİM GTX 1660 SUPER OC RYZEN 5 3600 MSİ A520M-A PRO GSKİLL 2X8 3200MHZ CL18 RAM İşlemcimde harici işlemci soğutucu fan...
  8. F

WİNDOWSUM ÇOK YAVAŞ ÇALIŞIYOR

Yeni 2.el bir bir sistem topladım ve sisteme temiz bir windows 10 kurup kullanmaya başladım fakat windows aşırı yavaş çalışıyor oyun oynarken falan bir sıkıntı yok ama bilgisayar ilk açıldığında ayarlarda gezerken hatta googldaki sekmeler arasında geçiş yaparken bile çok yavaş çalışıyor ve...
  9. F

Windows Güncellemeleri Fps'nin İçinden Geçiyor

İyi forumlar herkese günlük hayatımda sık sık fortnite oynayan birisiyim ve normal şartlarda akıcı bir şekilde oynayabiliyorum fakat ne zaman windows bir güncelleme yapsa oyunum oynanmayacak hale geliyor bende sistem geri yüklemesi yapıp güncellemeleri geri almak çözümünü buldum fakat belirli...
  10. F

2000 TL'ye Kadar Mouse önerisi

1-2k arası mouse önerileriniz varmı aklımda attack shark X3 var düşünceleriniz nelerdir? Ayrıca genellikle Fortnite ve valorant oynuyorum ekstra olarakta makro tuşları olması tercihimdir
  11. F

Laptop Adaptörüm Çalışmıyor

İyi günler dün sabah laptop adaptörümün prize taktığımda çıkan ses ve koku sonrasında prizin ve adaptörün çalışmadığını farkettim sizce adaptör tamir edilebilirmi ve biraz araştırma yaptıktan akım korumalı prizlere denk geldim böyle durumları önlemeye yarıyolarmış bu prizleri kullanmam halinde...
  12. F

LoL de HWID Ban Mevcutmu

Bildiğiniz Gibi Lole vanguard eklendi ve aklıma takılan bir soru var lolde HWID yasaklanma mevcutmu?
  13. F

Ryzen 5 7600X mi yoksa Ryzen 5 7700 işlemcimi tercih etmeliyim

Alttaki gibi bir sistem toplamayı düşünüyorum sizce işlemci olarak 7600x kalsınmı yoksa 7700 mü tercih etmeliyim, aradaki fiyat farkına değermi ayrıca diğer bileşenler konusundada öneriye açığım
  14. F

18-20K Apu Sistem Tavsiyesi

İyi günler yakın bir zamanda 18-20 k bütçe aralığında bir sistem toplamak istiyorum fakat gerçek anlamda iş görecek iyi bir sistem toplamak istediğim için apu toplayıp sonradan ekran kartı takmayı düşünüyorum düşündüğüm işlemciler r5 8600g ve r5 7600x fakat 8600g 16 MB önbelleği sebebiyle biraz...
Geri