Arama sonuçları: *

• Users: gameasy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. gameasy

Mac air m1 16gb ram512 gb Yoksa m2 air 16GB ram 256 gb Yoksa m3 8GB RAM 256gb mi

Arkadaşlar 3 seçenek var üçü de 40k fiyat hangisini tercih etmeliyim sizce Kendi düşüncem m2 yönünde çünkü artık mac cihazlarda hafızanın çok bir önemi kalmadı ayrıca m2 işlemci ile m3 işlemci arasında devasa farklar yok sadece m2'nin içinde 256 gb ssdnin tek ssd de olması mesela m1'De 256gb...
  2. gameasy

Edit için laptop önerisi...(BÜTÇE MAX 15K)

Adobe programlarının çoğunu kaldıran işlemcisi güçlü bir laptop lazım içinde ekran kartının olmasına gerek yok dahili ekran kartı yeterli olur. 15 k yı geçmemesi önemli zaten dışarı falan götüreceğim üni için bir yerlere çarpacak o yüzden bütçeyi artırmak istemiyorum
  3. gameasy

Youtube'nin crack içeriklerini kaldırması?(WİNDOWS)

Eskiden internette bir sürü crack siteleri crack içerikleri görürdüm şimdi bakıyorum da hiçbiri yok nerdeyse 1-2 site kalmış Youtube desen crack videosu bile yok ne oldu bilen var mı?
  4. gameasy

3070 Tİ 8GB VS 4060 Tİ 8GB

https://pckolik.com/pbwp-customization-default/?pid=50319 4060 Tİ 22K FİYATI VAR https://pckolik.com/pbwp-customization-default/?pid=42622 3070 Tİ 25K FİYATI VAR Sizce hangisini almak daha mantıklı vram'lerin 8gb olması biraz tedirgin ediyor benzer fiyata AMD mi alsam diye düşünüyorum ama...
  5. gameasy

AMD FSR 3 hayırlı olsun

6. gameasy

6800 12 GB VS 4060 Tİ 8GB

Bütçem 20k-25k, 6800 2K daha pahalı 4060 Tİ 8gb olduğu için pek içime sinmiyor ama NVDİA teknolojisinden de faydalanmak istiyorum sizce ne yapmalıyım? 16 gb 4060 Ti sistem bulursanız yollayabilir misiniz ya da 4070 12gb alıp bütçemi mi zorlayayım?
  7. gameasy

İnce hesap 4060 ti sistem

Selamlar bu pc alınır mı sizce aynı özellikte Asus ve MSİ'ın yaptığı sistemler 30k civarlarında İncehesap 23k'ya yapmış bir sıkıntı mı var acaba...
  8. gameasy

VERGİ MUAFİYETİ HAKKINDA

Selamlar bu yıl üniversiteye geçeceğim inşallah bu RTE'nin söylediği vergi muafiyeti hakkında bilgisi olan var mı? Ne zaman olur, hangi cihazlar için geçerli olur, belli bir para sınırı olur mu?
  9. gameasy

3070 ekran kartı mı almalıym yoksa 4060 mı?

Fiyatları hemen hemen aynı 4060 bir tık daha ucuz sizce hangisi almalıyım? dlss3.0 falan var 4060 da sırf onun için alasım var
  10. gameasy

Battlefield EA play indirmeme sorunu.

Dostlar dünden beri şu hata Microsoft c++'ları hepsini silip tekrar yükledim, oyunu doğruladım Ea play'in tüm dosyalarını silip tekrar denedim farklı oturumlarda denedim yok olmuyor. Bu EA play ne kadar hatalı bir uygulama yaw
  11. gameasy

Program kaldıramama sorunu

Gördüğünüz gibi Gta 5 gözüküyor ancak kaldırma işareti yok hangi dosyaya baktıysam bulamadım lütfen yardım edin...
Geri