Arama sonuçları: *

• Users: Letuidis
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Letuidis

Çözüldü✓ AMD RYZEN 7 5800X mi yoksa AMD RYZEN 7 5800X3D mi

Agalar öncelikle haftalardır hatta aylardır araştırıyorum ve yarın alıcam fakat inanılmaz bir karambole düştüm sizden akıl danışmak istiyorum. Şimdi bütçem asgari ücret fakat max 12 bin felan harcamam lazım. İşlemcim intel i5 12400f şuanki, ekran kartım ise 3080 OC edition olduğu için bariz bir...
  2. Letuidis

E-Kitap Önerisi Kişisel Gelişim ile alakalı

Arkadaşlar 18 yaşındayım ve üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. Artık babamdan para istemeye utanıyorum ve kendi harçılığımı kendim çıkarmak istiyorum ve bunun için bir e-kitap yazdım. Kitabın konusu kişisel gelişim. Kitabım, kişisel gelişime adım atmak isteyip nereden ve nasıl...
  3. Letuidis

Çözüldü✓ Monitör uzerindeki hareket eden siyah çizgiler

Monitör modelim Asus TUF Gaming VG247Q1A Monitörü yeni aldım ve 2-3 gün oldu daha displayport kablosu ile bağlı monitör üzerinde küçük siyah çizgiler var hareket ediyor sürekli bazen gidiyor bazen geliyor monitör hz seviyesini değiştirdiğim de artıyor azalıyor çok çözüm aradim fakat ne...
  4. Letuidis

Çözüldü✓ pc toplama konusunda bana yardımcı olur musunuz?

Öncelikle herkese merhabalar. Ben oyun geliştiricisyim ve ayriyetten sinema sektöründe de çalışmalarım var. Masaüstü bir pc toplama niyetim var fakat bu konlarda oldukça başarılı birisi değilim. Kullandığım ve çalıştığım program Unreal Engine 5, Character Creator 4, Gaea, Blender vb. Toplam...
Geri