Arama sonuçları: *

• Users: Lukass
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Lukass

R5 5600X 4060 sistem 23.700₺'ye alınır mı?

Selam, almak istediğim sistem bu: https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rtx-4060-8g-oc-a520m-a-pro-500gb-ssd-16gb-ram.html?ubn=109409,140008,144817,146489,139973,131110 Açıklamada 5500 yazıyor fakat 5600Xe yükseltip alacağım. Fiyat ve parçalar konusunda üzer mi yoksa başka bir sistem mi...
  2. Lukass

Yardım "Minecraft did not start due to an unkown error!" hatası

Merhaba 1.12.2 sürümünde modlu bir şekilde oynamaya çalıştığım zaman bu hatayı alıyorum. Ekran kartı sürücümü ve Java'yı daha az önce güncelledim, bazıları çözümü böyle sağladığını söylediği için. Fakat hala devam ediyor. Crash log...
  3. Lukass

BeamNG araçlar hareket etmiyor

Merhaba, öncelikle oyunum orijinal modda kullanmıyorum. Son gelen 0.28 ile başlayan güncelleme sonrası oyunda hiçbir aracı hareket etmiyorum. Grafik şeklindeki oyunun kendi Dashboard'ı gelmiyor, ilk spawn edilen gavril D'nin önü basık şekilde ve bütün araçlarda kadran tam yukarıya doğru bakıyor...
  4. Lukass

Öneri Revolution case satılmalı mı?

Merhaba geçen ay revolution case düştü ve 40 liraya sattım. Şu an tekrardan düştü ve son satış fiyatları dün 60 küsur lirayken şu an 70'e fırlamış. Daha da artacağını düşünüyor musunuz? Yoksa direk satmalı mıyım? Aklımda açmak yok ama beklersem fiyat durumunun ne olacağı konusunda şüpheliyim. ne...
  5. Lukass

mon bazou düşük fps sorunu

merhaba, mon bazouda çok düşük fpsler alıyorum. en en kötü ayarlarda 6 7 en yüksek ayarlarda 4 5 arası geziyor oyunun geliştiricisinin olduğu sunucuda sorduğumda sistemimin orta ayarlarda 40 45 fps alabilecek bir sistem olduğunu söylediler. sistemim şöyle: i5 8265u mx 130 - uhd 620 8 gb ram...
  6. Lukass

Assetto Corsa'da ses yok

Merhaba yaklaşık 2 gün önce singleplayerde hiçbir sıkıntı olmadan Assetto Corsa oynayabiliyordum PC'yi kapattım sabah açtım tekrar Assetto Corsa'ya girdim ama ses gelmemeye başladı. Neden olabilir internette doğru dürüst hiçbir kaynak yok İngilizceler bile saçma sapan çözümler oluyor hepsini...
  7. Lukass

Öneri asetto corsa fps nasıl arttırılır?

Merhaba asetto corsada fps arttırmak için csp hariç nasıl ayarlar yapabilirim internette pek düzgün sonuç yok. sistemim: i5 8265u nvidia geforce mx 130 (dahili olarak intel uhd graphics 620) 8 gb ram bir arkadaşımdada benzer sistem var onda mx 110 ekran kartı var kendisi mx 110'u kapayıp...
  8. Lukass

bilgisayar uyku moduna geçiyor

merhaba her türlü çözümü denedim güç planı denetim masası ayarlardan değiştirme ama bilgisayar kendi kendine önce kilit moduna geçiyor yaklaşık 1-2 dk sonra tepki vermez isem kendi kendine uyku moduna geçiyor cihazda kilit yok. oyun indirirken çok kanser ediyor, yardımlarınızı bekliyorum.
  9. Lukass

dinamolu el fenerinden şarj aleti yapılabilirmi?

Merhaba forumdaşlar sorum şu: dinamolu el fenerine şarj aletlerinden çıkarabileceğim bir usb type a soketi takıp telefonu bununla şarj edebilir miyim? malum deprem bölgesi ülkemiz ve elektriği ne zaman gideceği belli değil, böyle bir şeyle en azından arama yapacak kadar telefonu şarj...
  10. Lukass

lgs'ye nasıl hazırlanabilirim? test çözemiyorum.

Merhaba, dönemin başından beri kitabın kapağını açıp soru çözemiyorum ne yaptıysam sadece son akşam internetten 3 4 kere konu özeti okumakla yaptım ama netlerimin daha fazla artmasını istiyorum, nasıl test çözebilirim? Denemede soru çözerken sıkıntı yok ama evde aklım hep başka şeylere kayıyor...
  11. Lukass

ets 2 için özel mod yapmak

Merhaba uzun zamandır ets oynuyorum ve çok fazla mod elimden geçti. şayet ben araç modu yapmak istiyorum, internette türkçe kaynaklı güzel ve güncel rehberler maalesef yok. blenderdan nasıl araç modeli yapabilirim veya hazır bir modeli değiştirebilirmiyim? oyunun mod dosyası türü olan .scs...
  12. Lukass

15-16 bin liraya sistem önerisi

Merhaba bütçem 16 bin lira vatan bilgisayar olması önemli çünkü kocaeli içi elden teslim almam lazım. bilgisayarda aradığım özellikler NVIDIA ekran kartı Intel işlemci MSI anakart kaliteli parçalar (PSU kasa vs açısından, 700Watt'lık Everest yerine 500'lük Corsair mesela) Yüksek bir...
Geri