Arama sonuçları: *

• Users: valknut
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. valknut

Öneri 35-40k Bandına laptop önerisi lazım

Bütçem 35-40k alınabilecek oyun için en uygun marka model nedir sizce? Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. valknut

hp vıctus alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/283121/hp-victus-15-fa1035nt-7n9v4ea-intel-core-i5-13500h-16gb-512gb-ssd-rtx4050-6gb-15-6-inc-144hz-full-hd-freedos-gaming-laptop/ Bu laptop nasıldır sizce alınır mı? oyun ıcın ıstıyorum
  3. valknut

35k Gamıng Laptop Önerisi

Arkadaşlar merhaba 35000tl bütçem var gamıng laptop ıstıyorum önerdiğiniz modeller var mı?
  4. valknut

Sistemimin Satışı Hakkında Yardımcı Olur Musunuz?

Ekran kartı: Asus dual radeon rx 6750 xt dual oc 12gb İşlemci: Intel core i5 13400f Anakart: Asus prıme b660m-k Ram: Gskill ripjaws 16x2 32gb 3200mhz ddr4 Ssd: Goodram px600 m2 1tb Sıvı soğutma: Gamebooster titan 240 rainbow 240mm Kasa: Vento vg20a Psu: Fsp hydro k pro 750w Monitör: Gıgabyte...
  5. valknut

Samsung s23 fe mi Redmi note 13 pro 5g mi?

yurt dısı alacagım bu ikisi arasındayım sizce hangisini almalıyım? harici telefonlar önerebilirsiniz
  6. valknut

Sistemimin güncel satış fiyatı ne kadardır?

Ekran kartı: Asus radeon rx 6750 xt dual oc 12gb İşlemci: Intel core i5 13400f Anakart: Asus prıme b660m-k Ram: Gskill ripjaws 32gb 3200mhz ddr4 Ssd: Goodram px600 m2 1tb Sıvı soğutma: Gamebooster titan 240 rainbow 240mm Kasa: Vento vg20a Psu: Fsp hydro k pro 750w Daha 5 aylık bir sistem bütün...
  7. valknut

Sistemimin güncel satış fiyatı nedir?

Ekran kartı: Asus radeon rx 6750 xt dual oc 12gb İşlemci: Intel core i5 13400f Anakart: Asus prıme b660m-k Ram: Gskill ripjaws 32gb 3200mhz ddr4 Ssd: Goodram px600 m2 1tb Sıvı soğutma: Gamebooster titan 240 rainbow 240mm Kasa: Vento vg20a Psu: Fsp hydro k pro 750w Daha 5 aylık bir sistem bütün...
  8. valknut

Max 25k laptop önerisi

Sorum başlıktaki gibidir bildiğiniz, iyi kötü oyunda açar dediginiz bı laptop varsa yollarsanız sevinirim.
  9. valknut

Körfez Savaşı adlı oyunu bilen var mı?

Merhabalar Bundan yaklasık 15 sene önce bilgisayarımda yüklü ''körfez savaşı'' adında bir oyun vardı oyunu tekrar bulmaya çalıstım fakat bulamadım. Oyun ıcerısınde hatırladıgım tek şey oyunun başlarında bır eve rehin alınmış birini kurtarmaya gidiyorduk köprüden geçiyorduk ve köprünün...
  10. valknut

Yardım Modem arayüzündeki ulaşılabilir hızıma nasıl erişebilirim

66mbps ye kadar ulaşılabılır hızım varken 10mbps kullanıyorum bu sorun ıçın müşteri hizmetlerini ararsam yardımcı olurlar mı?
  11. valknut

75mbps internet bu sonuclar normal mi?

Türk Telekom kullanıyoruz Adıyaman da yaşıyorum bu da gıbır net altyapı sonucum Paketımız 75mbps örn valorant sabıt 40 alıyorum altına düşmüyor ethernet ile bağlanıyorum suan cat5 var cat6 ya geçsem fark yaratır mı? Yardımcı olursanız sevınırım.
  12. valknut

Çözüldü✓ ASUS PRIME B660M-K anakartın güncel sürümü??

ASUS PRIME B660M-K anakartın güncel sürümünü bulamadım yardımcı olup link atabilir misiniz?
  13. valknut

valorant gece pazarı ne zaman gelecek

sorum baslıktadır?
  14. valknut

Acil yardım etmeniz gerek PC monte

Hazır sistem geldi ekran kartını monte ettim Anakart kutusunun içinden çıkan bu iki kablo ne işe yarar nereye takmalıyım??
  15. valknut

Hazır sistem kurulum aşaması

İtopyadan aldığım hazır sistem bugün içinde elimde olacak. Aldığım ilk sistem tecrübem olmadığı için sizlerden yardım istiyorum. Sıralama ne olmalı, neler yapmalıyım, nelere dikkat etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
  16. valknut

Kaliteli wifi adaptörü arıyorum

Bir süre ethernet kullanamayacağim bu yüzden kaliteli bir wifi adaptörü arıyorum Modem ile aramızda 3 metre falan olacak Oyundaki pingimi çok etkiler mi? Kaliteli bildiğiniz ürünleri gönderirseniz sevinirim Teşekkürler
  17. valknut

Ucuz yollu monitör önerisi

Merhabalar 2. Monitör almayı düşünüyorum oyun oynamayacağım DC, spotify, yt vesaire şeyleri kullanacağım. Tavsiye ettiğiniz fp monitör var mı 21.5 inç olabilir.
  18. valknut

Türk telekom değerlerim paketine göre doğru mu?

Şuan kullandığımız ev interneti 75mbps Speedtest yaptığım zaman ise sonuçlar şu şekilde Bu normal mi? Değilse nasıl düzeltebilirim (Adıyaman)
  19. valknut

Şuan en iyi Windows işletim sistemi hangisi

Aktif olarak sorunsuz çalışan işletim sistemi hangisi?
  20. valknut

Bu sistem ile 1080p de darboğaz yer miyim

https://www.itopya.com/planet-starboardintel-core-i5-13400fasus-radeon-rx-6750-xt-dual-oc-12gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-s_h24446 Bu sistemi aldım 1080p oynayacagim darboğaz sorunu olur mu?
Geri