Arama sonuçları: *

• Users: kiyaz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kiyaz

2-4k Arası Akvaryum Kasa Önerisi

2-4k arası akvaryum kasa arıyorum kendi powerım var önerilerinizi bekliyorum.
  2. kiyaz

Redmi Pad Pro vs Honor Pad 9

Bu iki tablet arasında kaldım ikisininde kalemini alacağım öneriniz hangisi
  3. kiyaz

Rtx 4060 lı laptop önerisi

Bütçe max 40 bu aralıkta 4050 4060 arası laptop arıyorum.Kronik sorunları olmaz ise sevinirim tercihen 4060 lı model olursa sevinirim.
  4. kiyaz

Bios Pili Çıkmıyor Acil Yardım

Ekteki görseldeki gibi çentiklerin arasında plastik bir malzeme var bu yüzden çentiği hareket ettiremiyorum ne yapmalıyım
  5. kiyaz

KTC H27T27 alınır mı?

Bu bütçede sanırım rakipsiz aynı markanın 180 hz 1080p monisi var bayağı memnunum.O cihazıda bu forumda görüp almıştım paneli hakkında olumlu yorumlar vardı bu cihaz hakkında yorumlarınız neler...
  6. kiyaz

Monitörde nokta sorunu

Monitörde ekteki gibi nokta sorunu var.Ölü pixel değil tüm renkleri veriyor.Sorun ne olabilir?
  7. kiyaz

Ekteki sistem ne kadar eder?

Dostlar yazdığım sistemi satmayı düşünüyorum istanbuldayım 2.el burada canlı sizce ne kadar eder.Ben 23-25 arası düşünüyorum ama sanırım fazla Sapphıre rx6700xt nıtro plus i5 12400f asus h610 mk msi 240 mm sıvı soğutma msi kasa 16 gb ram
  8. kiyaz

Klavye Tuşu Basmıyor

Meşhur epomaker dynatab75x klavyede 1 tuşu basmıyor.Switchi söküp pinlerin oturduğu yerlere toplu iğne sokunca çalışıyor.Fakat 1 saat sonra bu hareketi tekrar yapmam gerekiyor.Neredeyse diğer tuşlardaki tüm switchleri söküp taktım.Sizce bunu sebebi ne olabilir.
  9. kiyaz

Akvaryum kasaya takılacak ek fan sıcaklığı etkiler mi?

Dostlar merhaba kasam ekteki gibi.1 egzoz fanı ve 3 adet dışarı üfleyen fan var.Bu fanlara ek alttan yukarı doğru üfleyecek şekilde 6 adet fan almak istiyorum.İşlemcide ortalama üstü bir kule tipi olmasına rağmen valorant gibi oyunlarda bile 60 derece çalışıyor.Bu yapacağım 6 adet fan masrafı...
  10. kiyaz

Vcruntıme140.dll hatası

Bilgisayar format attıktan sonra klavye ve mouse driverini kurmak için uygulamaları yüklediğimde bu hatayı alıyorum.Çözümünü bilen var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
  11. kiyaz

Call Of Duty Serisinden Oyun Önerisi

Cod serisinin en çok oynanan online oyunu hangisi.Battle royale tarzı olmasın.
  12. kiyaz

Logitech G733 Kulaklık Gümrüğe Takıldı.

Tr den aldığım üründe teknik problem yaşadım ve global logiteche ulaştım 1 saatlik konuşmanın ardından olayı çözdük ve tarafıma garanti kapsamında 0 ürün kargolandı ürün ups kargo ile hollandadan türkiye gümrüğüne geldi sorunda tam burada başlıyor.Bugün öğlen saatlerinde ups tarafından sms aldım...
  13. kiyaz

R5 5600 Kule Tipi İle Yükte 67 Derece

Ryzen 5 5600 Thermalright Phatom Spirit 120 se ile boşta 45 derece valoda 60 asetto corsa grafik modlu trafik serverda 55 60 arası bf 2042 de ise sabit 66 derece.Bu değerler normal mi.Kasa ekteki şekilde alta üste olmak üzere 6 adet fan mı lazım. [H3 id=''][/H3]
  14. kiyaz

Hyperx Ürünü Garantiye nasıl yollarım

Elimde cloud 3 wireless var ürünün ya sürücülerinde ya da sinyal algılamasında bir sorun var cızırtı yapıyor dip ses gibi değil bildiğiniz cızırtı.Firmaya hiçbir yerden ulaşamıyorum İnstagramdan yazdım 2 gündür cevap yok maile cevap yok sitelerinden yardım istiyorum bot müşteri temsilcisine...
  15. kiyaz

Hyperx kulaklık garantiye nasıl gönderilir.

Elimde cloud 3 wireless var ürünün ya sürücülerinde ya da sinyal algılamasında bir sorun var cızırtı yapıyor dip ses gibi değil bildiğiniz cızırtı.Firmaya hiçbir yerden ulaşamıyorum İnstagramdan yazdım 2 gündür cevap yok maile cevap yok sitelerinden yardım istiyorum bot müşteri temsilcisine...
  16. kiyaz

Unlost Hazır Sistem Sorunu

Unlostun son videosundaki sistemlerden alan benim gibi mağdur olan var mı.Ürün tam 11 gündür kargoya verilmedi.Arıyorum ürün ne durumda diye ürün üretiliyor diyor adam.Sırf peşin fiyatına 6 taksit diye aldık mağdur olduk.
  17. kiyaz

İnternet kablosu önerisi

Modem pc/arası 10-15 mt internet kablosu önerilerinizi bekliyorum.https://ty.gl/3e6ib3xaaiil2. Bu kablo iş görür mü
  18. kiyaz

Kule tipi anakart ve kasama uyumlu mu

https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Ekteki kule tipi, James Donkey s800 ,a520m-k anakarta olur mu.Ramlerden dolayı problem yaşar mıyım
  19. kiyaz

Kule tipi soğutma önerisi max 2k

R5 5600 için Max 2-2.5 arasında kule tipi duruma göre sıvı soğutma almak istiyorum.Gaming gen üzerinden alacağım iyzicodan kaynaklı.Önerilerinizi bekliyorum.
  20. kiyaz

1-1.5k arası Speed Mousepad Önerisi

1-1.5k arası Speed Mousepad önerilerinizi bekliyorum.
Geri