Arama sonuçları: *

• Users: Loxman
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

RTX 4080 Vs RX 7900 XTX

Merhabalar arkadaşlar , başlıktan da anlayacağınız gibi RX 7900 XTX ile RTX 4080 arasında kaldım. Ana amacım oyun olsada nadiren yayın da açabilirim. Ek olarak amatör şekilde yazılım dilleriyle ilgileniyorum. Dediğim gibi ana amaç oyun olacak geriye kalanlarsa yan işler. RTX benim için önemli...
  2. L

850W PSU RTX 4080 OC İçin Yeterli Mi ?

Merhabalar arkadaşlar , almayı düşündüğüm sistemde R5 7600X ve RTX 4080 OC (Palit GameRock modeli) var. Lakin aşağıdaki PSU'nun yetip yetmeyeceğinden emin olamadım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. PSU Linki...
  3. L

Palit RTX 4080 Alınır Mı ?

Arkadaşlar merhabalar, yakın zamanda 4K oyunculuk için palit marka RTX 4080 almayı planlıyorum. Sizce alınır mı , uzun ömürlü olur mu, soğutması yeterli gelir mi ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Ürün Linki...
  4. L

RTX 4080 Sistem Nasıldır ?

Arkadaşlar merhabalar , yakın zamanda aşağıdaki sistemi toplamayı düşünüyorum: https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-7600x-alti-cekirdek-4-7-ghz-fiyati,2120992208.html...
  5. L

RX 7900 XTX Vs RTX 4080

Arkadaşlar merhabalar. Elimde iki seçenek var ya RX 7900 XTX alıp 4K bit monitör alacağım. Ya da RTX 4080 alıp 2K bir monitör alacağım. Ana amaç oyun olacak ama amatör olarak photossop ve kodlama ile de ilgileniyorum. İşlemci Ryzen 5 7600X Önerilerinizi bekliyorum , teşekkürler.
  6. L

50.000 TL Yalnız Kasa Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar , kasa için 50K kadar bütçem var. Hayalim içinde 4080 olması. Lakin eğer 4080 olmazsa 7900 XTX'li bir sistem toplamak istiyorum. DDR5 olması çok iyi olur önerilerinizi bekliyorum , teşekkürler.(Bütçeyi en fazla 2.000 TL aşabilirim.)
  7. L

Çözüldü✓ RTX 4070 Tİ 12 GB VRAM 4K İçin Yeterli Mi?

Arkadaşlar soru yukarıda aslında hiç düşünmeden alırdım ama 12 GB VRAM aklımda bir soru işareti yarattı sizce yeterli gelecek midir? Cevaplarınız için teşekkürler.
  8. L

RX 7900 XT + R5 7600X Darboğaz Yapar Mı?

Soru yukarıda arkadaşlar , 2K ve 4K'da RX 7900 XT + R5 7600X darboğaz yapar mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  9. L

Çözüldü✓ RTX 4070 Tİ 4K için yeterli mi ?

Arkadaşlar merhabalar , Soru yukarıda. 4K için RX 7900 XT ve RTX 4070 Tİ arasında kaldım. Aslında 4070 Tİ alırdım ama VRAM'i 4K için hayli düşük geldi. Siz ne düşünüyorsunuz ? Şimdiden teşekkürler.
  10. L

4K Monitör Mü , 2K Monitör mü?

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda şu sistemi satın almayı düşünüyorum: https://www.gencergaming.com/quasar Biliyorsunuz ki 4K monitörle çok pahalı bu yüzden aklımda bir soru işareti oluştu. Acaba bu sistemi alıp 4K bir monitör mü almalıyım yoksa sistemi yükseltip 2K bir monitör mü almalıyım...
  11. L

Aşağıdaki Sistemin Bileşenleri Birbiriyle Uyumlu Mudur ?

Merhabalar aşağıdaki sistemi yakın zamanda toplamayı düşünüyorum: İşlemci: AMD Ryzen 5 7600X Anakart : Gigabayte B650M Ram: Adata XPG Lancer 32 GB DDR5 6000 MHz Ekran Kartı: Sapphire RX 7900 XT SSD: Samsung 980 pro (1TB 7000 MB/s) İşlemci Sıvı Soğutma: Lian Li Galahad AIO 240 mm Kasa: Lian Li...
  12. L

4K Çözünürlük İçin RX 7900 XT vs RTX 4070 Tİ

Soru yukarıda arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? Aslında RTX 4070 Tİ alırdım ama ram miktarı 4k için yeterli gözükmüyor.
  13. L

MSI OPTİX MAG 281URF Oyuncu Monitörü Nasıldır?

Sorum yukarıda yazılı arkadaşlar , ne düşünüyorsunuz? F/P açısından iyi midir? Oynadığım oyunlar genel olarak Hikaye tabanlı olsa da arada rekabetçi first person shotter (FPS) oyunları da oynuyorum. Monitör boyutu vs. Bir sıkıntı yaratır mı? Bu monitör alınmalı mı? Monitör Linki...
  14. L

Ryzen 7 7700X'e Lian Li Gahalad 240 Yeterli Mi?

Hocam soru yukarıda , oyunları 4k'da oynayacağım. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler
  15. L

4k Oyun İçin 28 İnç Monitör

Merhabalar 4K 28 inç bir monitör almayı düşünüyorum. Nadiren film izleyeceğim ve genel olarak 3. Şahış oyunlar oynayacağım. Arada sırada da olsa fps oyunlarına da girmeyi düşünüyorum lakin bazı arkadaşlar 28 inçin özellikle fps oyunları için çok büyük olacağını söylüyor. 4k'da 28 inç altı...
  16. L

28 inç 4k İçin Uygun Mudur?

Merhabalar yakın zamanda Gigabyte'in M28U modelini almayı düşünüyorum. Ekran çözünürlüğü 4k ve yenileme hızı 144 hz. Lakin 28 inç olması aklımda bir soru işareti yarattı. Hem fps hem de 3. Şahıs oyunlar oynuyorum ara ara da film izliyorum. Ekran boyutu herhangi bir sıkıntı yaratır mı emin...
  17. L

Çözüldü✓ 45.000 TL'ye RX 7900 XT'li sistem

Merhabalar 45k bütçe ile RX 7900 XTX ekran kartlı bir sistem toplamak istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür? Yoksa ekran kartını Sistemin stabilize çalışması için düşürmem mi gerekmekte? Ek olarak işlemci , ram , anakart ve kasa önerirsiniz sevinirim. (Oyunları 4K'da oynayacağım.) Sevgiler ...
  18. L

Çözüldü✓ 2K 144 Hz Monitör Önerisi

Merhabalar 6000-7000 arasında bir bütçem var (Değecek bir monitör olursa biraz aşabilirim.) En az 144 hz 1 ms olacak bir monitör arayışındayım. Yardımcı olursanız sevinirim. Sevgiler , Saygılar Not: Monitörü oyun için kullanacağım.
  19. L

32.000 TL ye 4k Oynatabilecek Sistem Önerisi

Merhabalar , 32.000 TL ile monitör dahil olmayan 4k oynatabilecek bir kasa toplamak istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür? Yoksa bütçe yetersiz mi kalıyor? Sistem önerisi yaparsanız sevinirim. Sevgiler , Saygılar
  20. L

RX 7900 XT ile hangi işlemci uygundur?

Merhabalar , yakın zamanda bir pc toplamıyı düşünüyorum ekran kartı konusunda RX 7900 XT uygun geldi. İşlemciyi ise darboğaz olmaması açısından i5 13400F olarak düşündüm. Bu İşlemci yeterli midir? Başka hangi işlemcileri önerirsiniz? Not: Oyunları 2160p (4k)'da oynayacağım , oynayacağım oyunlar...
Geri