Arama sonuçları: *

• Users: EgeKrml
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Dying Light Epic Steam beraber oynayamama sorunu

Merhaba arkadaşlar benim derdim arkadaşım Steam'den ben Epic'den Dying Light oynamaya çalışıyoruz ama beceremiyoruz. İkimizde Epic Steam linkledik arkadaşım bana Epic üzerinden oynama daveti attığında "unknown" diye geliyor ve kabul ete bastığımda ise hiçbir etkileşim olmuyor yardımınız arz...
  2. E

AJAZZ 159 2.4GHz Wireless modunda takılmalar oluyor

Merhaba arkadaşlar iyi günler benim derdim AJAZZ 159 mousemda 2.4GHz Wireless modunda takılmalar oluyor. Sorun mousepad da değil kesinlikle mouse padı yıkadım, ütüledim denedim ama hala takılmalar oluyor. Sonra şarjı bitti mousenin kablosunu taktım baktım hiç takılma olmuyo kayış gibi akıyor. O...
  3. E

Çözüldü✓ 1500TL Bandında Kulaklık Önerisi

Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir kulaklık arıyorum. Ve bunları buldum sizce bunlar iyi midir aralarında hangisi daha alınabilir Gamepower Kai Titanium X https://www.teknosa.com/gamepower-kai-titanium-x-manyetik-pad-siyah-gaming-kulaklik-p-788401242 JBL QUANTUM 200...
  4. E

1500 Liralık kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar 1500 Liralık kulaklık arıyorum. Aradığım kriterler oyunlarda yeterli olsun sağ ve sol ayrımı yapabilsin, arada müzik de dinlerim bassları iyi olursa güzel olur. Yardımcı olursanız teşekkür ederim iyi günler.
  5. E

1500-2000 TL arası kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar malum bayram harçlığımızı topladık şimdi de harcama zamanı. Sorum basit 1500-2000 TL arası oyuncu kulaklığı arıyorum. Kablolu, kablosuz fark etrmez ama kablosuz olursa daha iyi tabii ki. Şimdiden teşekkürler iyi bayramlar.
  6. E

Yardım Ceptennumarasorgula.com üzerinden numara arattım 99tl ücret kesti gerçek mi?

Merhaba arkadaşlar beni 2 3 gündür bir numara arıyordu dönmüyordum ama en son döndüm. Ve arayanlar yerli telefon markasıydı kampanya var olduğunu duymak ister misiniz diye sordular hayır dedim kapadım. Sonra bu siteden numarayı arattım "bu numara veri tabanına kayıtlı değil ücretiniz 99tl"...
  7. E

1k Bütçeye Mouse Öneri

Merhaba arkadaşlar sorum basit 1000 Türk Lirasına hangi mousler alınabilir? Ben SS Prime+ düşünüyorum sizin ne tür önerileriniz var duymak isterim şimdiden teşekkürler
  8. E

SteelSeries Prime+ alınır mı?

Merhaba arkadaşlar yeni bir fare almaya karar verdim. Araştırdım ettim falan fistan Prime+ buldum aslında normal Prime almaya karar vermiştim ama Prime, Prime+dan daha pahalı ya da hiçbir yerde satılmıyor çevrimiçi. Neyse konumuza dönersek SteelSeries Prime+ alınır mı? Sorunları var mı fiyatına...
  9. E

Cyberpunk 2077ye Phantom Liberty 2.21 Nasıl Kurulur

Merhaba arkadaşlar benim derdim Cyberpunk 2077ye (orjinal), Phantom Liberty 2.21(crack) dosyalarını nasıl atarım. Oyunu aldım ama dlcye param yetmedi o yüzden böyle bir yola girdim ve dosyalarıda bulamadım hiç bir yerde yok benim sizlerden istediğim hem dosyalar hemde nasıl yapılacağıdır lütfen...
  10. E

Orjinal Cyberpunk 2077´ye Crack DLC olurmu

Merhaba arkadaşlar daha yeni steamdan Cyberpunk 2077 aldım alrım bi h.o ama benim derdim phantom liberty ye param yetmedi baktım araştırdım DLC kalite çok güzel şeyler ekleniyor ama bende onu alacak para kalmadığı için crack kurmayı düşünüyorum tabii ki mümkünse yani benim sorum şudur orjinal...
  11. E

9,49 Dolara Rust Alınır mı?

Merhabalar sorum başlıktaki gibidir 9,49 dolara rust alınır mı? Ayrıyetden tek sarar mı? tek sarmazsa discorddan vesayre gibi yerlerden kendime ekip bulabilirmiyim falan filan sizin fazladan diyecekleriniz varsa söylemekten çekinmeyin teşekkürler.
  12. E

Yardım AULA F75 Işığı Yanıyor Ama Tuşlar Basmıyor

Merhaba arkadaşlar yen, aula f75 aldım ilk kurduğumda tuşlar basıyordu ama şimdi basmıyor ışığı ayarlanabiliyor driverden ışıklarda sıkıntı yok ama dediğim gibi tuşlar basmıyor yardım
  13. E

Termal Macunu Ne Zaman Yenilenir

Merhaba arkadaşlar ben tam bir senedir r5 5600 kullanıyorum stok fanıyla bilen bilir kışın idare ediyor ama yazın 90 95 dereceyi görüyor bunu böyle tam bir sene kullandım termal macun kurumuş mudur? yenilemem gerekir mi?
  14. E

%80 Klavye Önerin 1Klık

Merhaba arkadaşlar yeni bir klavye almak istiyorm %80 olsun, RBG olsun, red switch olsun bide ucuz fiyat performans olsun şimdiden teşekkürler bütçe: 1k
  15. E

Yardım Telefonum android recovery modunda ve bir hata nedeniyle telefon açılmıyor

merhaba arkadaşlar telefonum android recovery modunda ve "cant load android system" hatası veriyor telefonun altındada "need to wipe userdata" yazıyor ekranda iki seçenek var 1. factory data reset 2. try again ama bunların hiçbiri çalışmadı lütven işi bilenler veya yetkililer yardımcı olsun...
  16. E

Samsung BN59-01330B uzaktan kumandası bozuldu yardım

Merhaba arkadaşlar bizim televizyonun uzaktan kumandası bu ve çalışmıyor sorun işe su üstündeki sinyal verici mi bilmiyorum adını kusura bakmayın kırmızı ışık hızlıca yanıp sönüyor durmadan normalde olmaz ve tuşlar etkileşime girmiyor, çalışmıyor eğer hatanın çözümünü biliyorsanız...
  17. E

Frostpunkda Bunu Yapmassam Ne Olur

Merhaba arkadaşlar benim sorum şimdi ben frostpunk oynuyordum ve fırtınaya hazırlan diye bir sürü görev verdi görevin biride zaten oyunu oynadıysanız bilirsiniz fotoğraf koydum zaten be bun afetzeleri kurtarmassam ne olur bütün save çöp olur mu fotoğrafdaki görevden bahsediyorum
  18. E

Skyrim oyunları alınır mı?

merhaba arkadaşlar sorum ayn olduğu gibi skyrim alınır mı? hiç oynamadım bilmiyorum oynanırmı hangisi oynanır epicde indirimde zaten şuan sizin öneriniz nelerdir
  19. E

Witcher Oynamak İçin Nereden Başlayayım

Merhaba arkadaşlar ben şimi witcher serisine başlamak istiyorum ve 3 oyunda kütüphanemde var bende ama 1. oyunu çok eski oynanmaz diyen var ben birde kendim sorayım şimdi 1 den başlayıp 2 3 diye gideyimmi yoksa 1 `in hikayesini okuyup 2den mi devam edeyim bilmiyom sizin cevaplarınıza açım
  20. E

ColdPower F-Air Bilgisayar Kasası Alınır mı ?

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-coldpower-f-air-tamperli-cam-mesh-on-panel-6-x-rainbow-fan-750-watt-80-bronze-atx-fiyati,531165180.html kasa bu beyler alınır mı? sistemim r5 5600 rx 6600 msi b450 gaming plus max
Geri