Arama sonuçları: *

• Users: Csax
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Aparat ile SSD Görmüyor (PCIe 3.0 M.2)

Merhabalar, elimde eski bi M2 ssd vardı , anakart slotunda yer olmadığından aparat aldım anca yuvaya bağlantı yaptığımda depolama olarak hiç bir yerde gözükmedi. Hwinfo ile bağtığımda veri yolunda ssd gözüyor ancak disk yönetiminde (yenileme rağmen) gözükmüyor. sorun ne olabilir?
  2. C

Xbox app Oyun indirme hızı problemi REZALET

İnternette xbox yavaş indirme ile alakalı tüm içeriklere ayarlara baktım yok olmuyor. hantal hantal indiriyor. Bir güncelleme gelmiş 100gb ama 3 gündür indirecek. Yahu korsan olarak çok çok daha hızlı indirebiliyorum. Bu microsoft sunucuları nasıl bir leş. Eskidende indirirdim ama hadi oyun Gb...
  3. C

Samsung Telefon Tavsiye ve Yorum

Selamlar, Şu anda Galaxy S21 Ultra (256Gb) kullanmaktayım (neredeyse 4 yıldır). Öncesinde Galaxy S3, sonrası Galaxy S9 Plus. Anlayacağınız üzere uzun soluklu telefon kullanıyorum (Batarya değişimi yapıp). Kasma donma gibi durumlar yaşamadım zaten. Şu anda telefonu yenilemek istiyorum (Eski...
  4. C

Psu Tavsiye (Msi - High Power) Rtx4080

Selamlar, aşağıdaki 2 psu arasinda kaldım. High Power yılların üreticisi, Msi konusunda kendimi üretiyor urettiriyormu bilmiyorum. siz olsaniz hangisini seçersiniz. (Rtx4080 kartım var.) Arada fiyat farkıda var sonuçta. Pcie5 olmalı eger baska önerecekseniz. Şimdiden teşekkürler...
  5. C

Ekran kartını dikey takmak için Riser önerisi (Rtx 4080)

Selamlar ekran kartım( Palit Gamerock Rtx 4080) için riser almak istiyorum, çünkü güzel gözüken kısmını göremiyorum. Ancak pci-e 4.0 x16 destekli cidden iyi birsey istiyorum ki güç ve fps kaybı (5~6 fps kayıp standart sanırım) olmasın. Kullananlar yorumlarını ve önerilerini paylaşabilirse sevinirim.
  6. C

Öneri Rtx 4080 Tavsiyesi

Merhabalar, RTX 4080 alacağım, bütçeyi 30k olarak düşünebilirsiniz ancak aşırı kararsız kaldım, türkiye fiyatlandırmalarındaki (Marka bazlı) farklar çok. İncelemelerden baktım araştırdım ancak marka bazlı memnun olan var olmayan var. Misal aşağıda 4080 karşılaştırması yapmış bir youtuber var...
  7. C

Windows 10 "IRQL NOT LESS OR EQUAL" Mavi Ekran Hatası

İşletim sistemi win10 (monster T7.V7.1), masa üstünde veya oyunlarda rastgele şekilde mavi ekran alıyorum. Format attıktan sonrada devam etmekte. -Win10 Driver verifier yapıldı sıkıntı yok. -Sistem güncellemeleri tam. -Bios ayarları varsayılanda(OC yok) -Ekran kartı ve işlemci stres...
  8. C

Laptop Ekranı Açılmama Sorunu

Merhabalar, 6 yıllık monster laptopum var. ısınmaya başlayınca standart olarak söktüm fan temizliği, termal macun ve ped yenilemesi yaptım. (6 ayda bir fan temizlerim duruma gore macun yenilerim. 2 yilda birde termal pedleri yenilerim.) Sıkıntı bundan sonra oluştu, pc yi açtığımda goruntu...
  9. C

AM4 Sistem işlemci tavsiyesi (Rtx 4070ti için)

Merhabalar, ekran kartımı RTX 4070ti olarak güncellemek(2k monitör alacağım için) istiyorum ancak işlemci (şu anda Ryzen 5 3600) konusunda aşırı kararsız kaldım. Gene olarak oyun oynuyorum ancak gerektiğinde render işleri de yaptığım oluyor. (%80 oyun - %20 iş olarak düşünebilirsiniz.) Ryzen 7...
Geri