Arama sonuçları: *

1. A

Aliexpress Türkiye Kısıtlaması?

Yaklaşık 20 gündür uygulamaya girmiyordum. Dün bir girdim en eski geçen ay favorilediğim ürünlerin neredeyse hepsi " bu ürün üklenize gönderilemiyor" hatası veriyor. Hatta geçen ay aldığım 3 ürün de tr ye satışa kapatılmış. Arama kısmından da ürün aratınca çıkan sonuçlar inanılmaz azalmış...
  2. A

Prime Özel XPG 3600mhz RAM İndirimleri

XPG GAMMIX D10 3600 MHz 8GB: 563tl https://www.amazon.com.tr/ADATA-GAMMIX-Black-Bellek-Modülü/dp/B09MJ1YZK5?ref_=Oct_DLandingS_D_c51797e0_64&smid=A1UNQM1SR2CHM Xpg Gammix D10 16Gb Kit 2 X 8Gb Ddr4 3600Mhz: 1028tl...
  3. A

Asus Tuf 165hz Monitör 3099TL

Piyasaya göre ortalama 400tl civarı indirim söz konusu. Bu fiyat civarında güzel bir monitör (daha önce kullandığım için biliyorum). Monitör arayışında olan arkadaşlar değerlendirebilir. Frekans TV incelemesini attı yeni. LİNK...
  4. A

Sıvı Soğutucu Sızdırması?

Arkadaşlar selamlar. Yaklaşık bir aydır bir sıvı soğutma kullanıyorum. Bugün kasanın camının tozunu alırken sıvı soğutucunun ayna görünümlü kısmının içinde biraz sıvı sızıntısı olduğunu fark ettim. Hemen anakart ve ekran kartının üst yüzeyine baktım herhangi bir akıntı veya akıp kuruma tarzı bir...
  5. A

BitFenix Nova Mesh Se Tg Nasıldır?

Kasa araştırırken karşıma bu model çıktı. Normalde fiyatı 1000tl civarıyken n11 de bir satıcı 699tl ye 4 ARGB fan ve kontrolü ile veriyor. Bu modeli önerir misiniz bir de fiyat çok ucuz gibi, bir katakulli ile karşılaşır mıyım merak ettim? Linki şöyle bıraktım: n11.com'dan Nova Mesh Se Tg +...
Geri