Arama sonuçları: *

1. Bilgisayarcı efu

Yardım Split Fiction coop nasıl oynarım?

Steamden split fiction alacak param yok. Gamesatış/İtemsatış gibi sitelerde satılan steam hesaplarında sadece çevrimdışı oynayabiliyorsunuz maalesef. Yüksek GB'lı oyun da cracklemek istemiyorum. Sizce ne yapabilirim? Steaminde split fiction olan var mı aile paylaşımı yaparız belki
  2. Bilgisayarcı efu

Yardım Samsung Telefonum Kendi Kendine Sıfırlandı

Samsung A50 telefonum kendi kendine sıfırlandı. Dün akşam yemek yemeden önce youtubedan bir şeyler izliyodum sonra telefonu kapatıp peteğin üstüne koydum, yemek yerken bi anda android simgesi ve altında "cihaz sıfırlanıyor" gibi bir yazı gördüm. Telefonu elime alıp güç düğmesine basıp iptal...
  3. Bilgisayarcı efu

PUBG İnanılmaz Derecede Kasıyor

termal macunu değiştiğimden beri oyun inanılmaz kötü ya 160-200 fps alıyordum orta ayarlarda, şuanda düşük ayarlarda 40-90 arası alıyorum. çakma termal macun satmışlardı onu sürmüştüm ondan sonra böyle olmuştu bende eskisini temizleyip orijinal bir mx 6 sürdüm ancak hala çok kötü fps
  4. Bilgisayarcı efu

Yardım Cs2'de Resmi Sunucularda Ping Sorunu

Maça sokmuyor bazen, rekabetçiden ban yiyorum sonra...
  5. Bilgisayarcı efu

GTX 1660 Super - Ryzen 5 3500X Sistemin 3DMARK Sonuçları Normal mi?

Ryzen 5 3500X - GTX 1660 Super kullanıyorum. Termal macun değişikliğinden sonra bilgisayarım FPS dropları yemeye ve yaklaşık %15-%20'lik bir FPS kaybına sebep oldu, Arctic'in sitesinden termal macunun sahte olduğunu doğruladım ancak satıcı gerçek ürün sattım ben deyip duruyor. CPU benchmark...
  6. Bilgisayarcı efu

Çözüldü✓ Termal Macun Sürdükten Sonra PC Yavaşladı!

Bilgisayarın macun yenilemesini yapıp tozunu aldım, Arctic mx-4 termal macun kullandım. Pc'yi açtığımda önceden çok rahat oynadığım oyunlar baya kasmaya başladı sorun ne olabilir? (termal macunu değiştirmeden önceki macun neredeyse kalmamış gibi bir şeydi yani çimento sürmediysem eğer daha fazla...
  7. Bilgisayarcı efu

Çözüldü✓ Power Supply Yanmış Yardım Edin

600W Power Supply'ım var. 250 volt 10 amper kablomun ucu kömür olmuş. Sizce kabloyu değişip yeni bir kabloyla devam edeyim mi? Yoksa komple giriş kısmını bir bilgisayarcıda değiştirtmeme gerek var mı?
  8. Bilgisayarcı efu

Çözüldü✓ Hangi Termal Macun Daha Ekonomik?

2 Laptop 1 Masaüstü Bilgisayarım için termal macun değişikliği yapacağım Thermal Grizzly Kyronaut alıcaktım ama 1gr olduğu için yetermi emin değilim oyüzden Arctic mx-4 veya Arctic mx-6 mı almalıyım? (4gr yetermi 3 sisteme)
  9. Bilgisayarcı efu

Öneri Ucuza Xbox Oyunlarını Oynama

Merhaba, Gamesatış'dan ucuza Xbox hesabı alıp oynamak istiyorum ancak 1 haftadan fazla sürmüyormuş, parası ödenmediği için kapanıyormuş hesap. Önerdiğiniz site/satıcı var mı? Verilen hesabı Microsoft Store'dan girip kendi Xbox hesabıma girerken sıkıntı oluşturacak bir durum var mı? hesabım...
  10. Bilgisayarcı efu

Hawk Fab V4'e Eklenti Yapmak İstiyorum

2 yıldır Hawk Fab V4 kullanıyorum ancak arkadaşımın evindeki Hawk Future koltuğa oturduktan sonra 'ben neye oturuyormuşum ya' dedim, arada bukadar rahatlık farkı olması cidden şaşırttı. Sizce o konfora ulaşmak için Hawk'ın herhangi bir şeyi var mıdır? (mesela koltukla uyumlu minder vb.) veya...
  11. Bilgisayarcı efu

Masa önerisi gerekiyor

masa lazım yüksek geniş uzun olursa iyi olur.
  12. Bilgisayarcı efu

Masa Lazım Bütçe 7000TL

yüksekliği ayarlanabilir masalara baktım en ucuzu 11k'dan başlıyordu, 7k'ya 160cm(uzunluk 140-180'de olur)X70cm(genişlik 60-80'de olur)X80cm(yükseklik 78'de olur) bir masa arıyorum ama yüksekliği 78cm-80cm arası değilse yüksekliği ayarlanabilir bir masa olması daha iyi olur.
  13. Bilgisayarcı efu

En F/P Wi-Fi Güçlendirici Hangisidir?

İnternetip 100mbps ancak ben üst kattayken internet çok yavaşlıyor, bu ürün Wi-Fi güçlendirir mi? TP-Link N300 şuanda 550TL olan bu modelin bir de 400TL olan eski bir modeli var, Sadece 2.4 Ghz olması sorun mu?
  14. Bilgisayarcı efu

7-8K'ya Masaj koltuğu önerisi

Hawk Gaming Chair Fab c2 kullanıyorum, bu koltuğun üzerine masaj minderi/koltuğu gibi bir şey istiyorum, mediamarktta Link bu modeli gördüm ancak bana biraz daha ucuz ve aynı işlevi gören bir model lazım.
  15. Bilgisayarcı efu

Excalibur G870 almak mantıklımı?

https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g870-1270-dfb0x-b-intel-core-i7-12700h-32gb-1tb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00003ZQ9WQ sizce bu paraya değermi max bütçem 40k zaten bu fiyat bandında alabileceğim en iyi laptop bu mu?
  16. Bilgisayarcı efu

EA FC 24 inanılmaz kasıyor

Merhaba, Oyuna girdiğimde ilk maçımda 80. dakikaya kadar hiç sıkıntı olmuyor cillop gibi akıyor oyun, 80. dakikadan sonra ufak ufak oyun kasıyor gibi oluyo ve tam akıcılığı hissedememeye başlıyorum. ikinci maçımda oyun baya kasmaya başlıyor ama kademeli kasıyor, 10.dakikada kasması daha artmış...
  17. Bilgisayarcı efu

Tatil yeri önerileri

yarım pansiyon veya her şey dahil f/p tatil bölgeleri varmı önerdiğiniz?
  18. Bilgisayarcı efu

Ucuz ve Güzel Tatil Yerleri Arıyorum

Arkadaşlar 4 kişi tatile gideceğiz (18 yaşındayız) 30.000tl civarına 5-6 gün konaklayabileceğimiz güzel yerler, memnun kaldığınız yerler varsa önerir misiniz?? her şey dahil veya yarım pansiyon tercihimizdir
  19. Bilgisayarcı efu

Laptopa Bu Ram Takılır mı?

Link Bu Ram'i Laptop Buna takabilir miyim?
  20. Bilgisayarcı efu

ANKER 2'li Hoparlör Sepette 920TL!

Amazon Amazon Prime Sahibi Olmanız Lazım Arkadaşlar. (920tl'ye alabilmek için)
Geri