Arama sonuçları: *

• Users: Pyrex1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

9.500 TL'ye monitör önerisi

Not: Ghostingi neredeyse sıfırdı ve ölü piksel 1 tane bile çıkmadı. Samsung odyseyy G65B monitör bir haftadır elimde çok fazla renk ayarı denedim kurcaladım ama VA panel buymuş demek gerekiyor galiba hemen yanında MSI G2412 monitörüm var renkleri ona benzete benzete ne kadar ayarlasam da asla...
  2. P

Klavye önerisi bütçe 1800 tl

Uzun yıllar kullanayım arıza çıkarmasın. Bir de switchleri gürültülü olmasın.%100 model arıyorum. Bu attıklarımı ilk 3 için sıralar mısınız veya farklı tavsiyeniz varsa onları da yazabilirsiniz. Bütçem maksimum: 1800 Hepsiburada'da olan modelleri kampanyam olduğu için 200 TL daha ucuza...
  3. P

2K Monitör Tavsiyesi Bütçe:8000TL

2K 27 inç monitör arıyorum. Valorant Cs tarzı rekabetçi oyun fazla oynamıyorum ama ghosting ve tepki süresi de iyi olsun.Genelde hikayeli oyunlar coop oyunlar oynuyorum masaüstünde de bolca takılıyorum. Hoparlörü olursa daha iyi olur.Pivot olması zorunlu değil olursa daha iyi. Bütçem 8000TL 2...
  4. P

Monitör seçim tavsiyesi

İşlemcim: Ryzen 5 7600X. RAM: 32 GB. ASUS Prime GeForce RTX 5060 Ti 16 GB GDDR7 OC bu ekran kartına geçiş yapacağım sizce 24 inç 240Hz 1080p monitör mü alayım yoksa 2K 170 Hz 27 inç monitör mü alayım? 2K ya geçmek istememenin nedeni alacağım FPS'ler çok düşer diye ama arkadaşım 2K da oynayıp...
  5. P

Aj159 Pro Driver Linki

İyi günler Aj159 Pro aldım.Driverı ile kullanmak istiyordum fakat driverı ile ilgili sorun yaşayanlar olmuş. 2 sorum olacak 1.Benim bilmek istediğim tek şey mouseun o an sahip olduğu batarya yüzdesi bunun için driver kurmak zorunda mıyım? 2.Eğer Driver kurmak zorunda isem driverın linkini...
  6. P

Kablosuz Beyaz Mouse Önerisi

VXE R1 1650 TL. Ajazz AJ159 Pro 1650 TL. Furylevel Z1 1450 tl Kablosuz Beyaz Mouse istiyorum.Bu 3 ünden hangisini tavsiye edersiniz?
  7. P

Format Sonrası Mavi Ekran sorunu

1 yıldır bilgisayarımı sıkıntısız kullanıyordum. Fakat format attıktan sonra birçok kez bilgisayarım mavi ekran verdi. 1 keresinde de arkada müzik dinliyordum müzik takılı kaldı ve yüksek sesle çalmaya devam etti ve öyle çöktü. Birkaç kez ise bilgisayarda herhangi bir yere tıklıyorum fakat tepki...
  8. P

Adapter almak zorunda mıyım?

Elimde Xiaomi Turbo şarj aleti MDY-11-ez Type-C 3A 33W model şarj aleti var ve Xiaomi'nin Turbo Fast charge destekleyen ara kablosu. Samsung M34 model telefon aldım kutunun içinden ara kablo çıktı sadece ara kabloda Type-C-to Type-C olduğu için elimde de dönüştürücü olmadığı için telefonda hızlı...
  9. P

Ayakkabıyı hangi satıcıdan almamı tavsiye edersiniz?

https://www.hepsiburada.com/adidas-predator-accuracy-4-tf-erkek-hali-saha-ayakkabisi-p-HBCV00003S8AQZ Özgür spor 1263 TL. Sporthink 1323 TL. Gizerler giyim 1426 TL Hangi satıcı daha rahat iade kabul edebilir ve güvenilirdir? Fikirlerinizi bekliyorum.
  10. P

HyperX Cloud 2 yazılım

Birkaç gün önce HyperX Cloud 2 aldım sitesinden indirip en güncel driverı kurdum fakat mikrofon kalitesi çok kötü. Eski driver dosyası elinde olan varsa atabilir mi? (Kingston değil HP lisanslı olan modeli kullanıyorum).(şu anki driverım 4103 bu sürümden eski olan her sürümü atabilirsiniz.)
Geri