Arama sonuçları: *

• Users: RyzeNNN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

İ5 13500h vs Ryzen 5 7640HS HP laptop

https://m.n11.com/urun/hp-victus-16-r0035nt-7p6l3ea-i5-13500h-16-gb-1-tb-ssd-rtx4060-161-free-dos-dizustu-bilgisayar-38719067?magaza=vpbilisim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel...
  2. R

Casper laptop alınır mı soğutması nasıl?

Geçen gün bir laptop sormuştum fakat ben alamadan tükenmişti şimdi ise bunu buldum nasıldır kullananlar yorum yapabilirmi? https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-casper-excalibur-g870-1245-dvb0x-b-i5-12450h-32-gb-500-gb-ssd-rtx4060-15-6-full-hd-notebook-fiyati,417384762.html
  3. R

23.000TL Laptop Önerisi

Selamlar 23k bütçem için fp laptop önerilerinizi beklyorum.
  4. R

Max 35 k laptop önerisi

Selamlar , bütçem 35 k önerilerinizi bekliyorum.
  5. R

Üni için 20k laptop önerisi

Üniversitede kullanacağım.Oyun oynamayı severim ona yönelik önerileriniz nelerdir?
  6. R

Poco x3 pro cihazımın ses kısma tuşu sürekli basılı kalıyor gibi tepki veriyor

Arkadaşalr selam.Poco x3 pro cihazımın ses kısma tuşusürekli basılı gibi tepki veriyor garanti için yetkili servisi aradığımda ses açma kısma tuşunun garantiye girmediğini söylediler.Ne yapmamı önerirsiniz?
  7. R

16GB ram bağlı harici gpulu sistemde kullanılabilir ram 13.9

Arkadaşlar selamlar,sistemimde 3000g işlemci msi B450 gaming plus max anakart ve RTX 3060 gpu var bios ayarlarından igpu devre dışı bıraktım fakat hala Ram in 2 gb lık kısmını kullanmakta ne yapmam gerekli?(ekran kartı ile işlemcim uyumsuz biliyorum bu ikinci sistemimim yavaş yavaş toparlıyorum...
  8. R

400-500TL bandında kulaklık önerisi

Arkadaşlar selam kulaklık alacağım ve 400-500TL bandında önerilerinizi bekliyorum.
  9. R

400-500TL mouse önerisi

Arkadaşlar selam mouse almayı düşünüyorum 400-500TL fiyat bandında önerilerinizi bekliyorum.
  10. R

350 TL bandında Mouse

Arkadaşlar selam arkadaşıma 350 tl ye mouse alacam bu gün ne almalıyım öneriniz nedir?
  11. R

IPhone 13 usb kulaklık bağlanır mı

Arkadaşlar selam IPhone 13 cihazıma usb kulaklığımı herhangi bir aparatla bağlantı yapıp kullanabilirmiyim?
  12. R

Fiyat performans kulaklık önerisi

Arakadaşlar selam yeni ekipmanlarımı toplamaya başladım kulaklık olarak max 300 tl ye kulak üstü kulaklık ne alabilirim?
  13. R

Mouse önerisi 200-300 TL

Arkadaşlar selam mouse ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz bütçem 200-300 TL hepsiburada da 50 tl kuponum var yada daha uyguna varsa yardımcı olabilirmisiniz?
  14. R

Evbazaaravm güvenilir mi?

evbazaaravm.com dan telefon almayı düşünüyorum acaba bu siteden satın alım gerçekleştiren oldu mu?
  15. R

Aracıma ses sistemi için subwoofer önerisi

Arkadaşlar aracıma subwoofer alacağım bütçem 1500 tl kabin ile beraber önerilerinizi bekliyorum.
  16. R

17cm lg subwoofer için kabin ölçüleri

Arkadaşlar selam elimde LG marka 340w 3ohm (SH58TQ-W) subwoofer var bu subwoofer için bir kabin yapıp aracıma koymayı düşünüyorum fakat en iyi ses kalitesi için kabin ölçülerimi nasıl yapmalıyım?
  17. R

10000 mah powerbank önerisi

Güvenilir kaliteli powerbank önerilerinizi bekliyorum bütçem 300 civarı.
  18. R

Xbox series s için external ssd adaptörü

Arkadaşlar selam xbox series s konsulum için external m2 ssd adaptörü arıyorum en uygun fiyatlı olanını rica etsem yardımcı olur musunuz?
  19. R

Razer deathadder essential mi Corsair katar pro mu?

Arkadaşlar selam Razer deathadder essential mi Corsair katar pro mu? Fiyat önemli değil kalite ve özellikleri olarak hangisini tercih etmeliyim.
  20. R

1000TL ve altı animasyonlu RGB li kasa

Arkadaşlar selam 1000TL ve altı mesh RGB animasyonlu(rengi kumdanda üzerinden değiştirilebilen)kasa önerilerinizi bekliyorum.
Geri