Arama sonuçları: *

• Users: _Piezer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. _Piezer

Bu bios sürümüne hangi update'i indireceğim?

Arkadaşlar bu bios sürümüne aşağıdakilerden hangisini indirmem gerek? Aptio_4_AMI_Firmware_Update_Utility Aptio_V_AMI_Firmware_Update_Utility AMIBIOS8_AMI_Firmware_Update_Utility hangisini indirmem lazım?
  2. _Piezer

Çözüldü✓ anakartımın slotu ddr3 takabilirmiyim?

Arkadaşlar konunun en altına ss koyacağım. özellikler: sodimm, sdram, laptop benim şuanki laptopum bu programdakine göre 8gb ram ve 1066mhz ddr3 sdram destekliyor. ben şuan ddr2 800mhz ramler kullanıyorum 2+2. peki bu laptop ddr3 destekliyorsa ddr2 ramleri taktığım slotlara ddr3 ramler...
  3. _Piezer

Yardım Bloody w90 max VS steelseries sensei ten (hangisi daha iyi)

Arkadaşlar baştan söyleyim bloody mouse ta paralı olan core 3&4 kodu da veriyolar. Csgo için alacağım hangisi daha iyi bloody de otospray falan ayarlıyabiliyorsun diyolar aydınlatır mısınız beni? Not: Mouse ne olursa olsun hep 800 dpi da kullanıcam. Bloody W90 Max SteelSeries Sensei Ten
  4. _Piezer

30k sistem önerir misiniz??

Arkadaşlar selam 30.000k bütçem var ve darboğaz yapmayan parçaları uyumlu böyle t**lı bir sistem toplamak istiyorum ve önerilerinizi bekliyorum. Ve birde bu sistem nasıl darboğaz yaparmı işlemci ve ekran kartı tam performans verirmi? >>Sistem<<
  5. _Piezer

Çözüldü✓ 100watt rtx 4060 laptop iyi midir?

Ürün linkini yazının en altına bırakacağım. Ben bu linkteki laptopu almayı düşünüyorum lakin 4060 Max 100watt a kadar çıkıyormuş alınır mı? bilemedim sizce 100watt 4060 iyi midir?? Ayrıca bu bütçeye göre laptop önerilerinizi merakla bekliyorum.. Link: 27k laptop
  6. _Piezer

Çözüldü✓ I5-3470 16gb ram 512gb ssd Rx580 8gb İyi midir?

I5-3470 16gb 512gb Ssd Rx580 8gb Arkadaşlar sizce bu sistem iyi midir bana işlemci biraz eski geldide.
Geri