Arama sonuçları: *

1. E

GETİRFİNANS KAYIT OLANA 500 TL

Merhabalar getirfinans a kayıt olanlara getir 500 tl getir para veriyor kayıt olduktan sonra davet ettiğiniz her kişiden 500 tl getirpara kazanacaksınız davet kodum:GPOCGQY
  2. E

Oyun oynarken bilgisayardan gelen garip ses

Merhabalar 1 senelik bir bilgisayarım var kule tipi soğutucumu değiştirdikten sonra bilgisayardan garip ses gelmeye başladı soğutucum thermalright assassin king 120 se bu ses sadece oyun oynarken var özellikle online oyunlarda daha çok oluyor kabloları kontrol ettim ama kesinlikle sürtme yok ses...
  3. E

LGA 1700 KULE TİPİ SOĞUTUCU ÖNERİSİ

Merhabalar i5-12400f işlemcim var iyzico ve parolaparanın kampanyası var gaming gen tr den soğutucu arıyorum bütçem 1200 yardımcı olursanız sevinirim
  4. E

Dolap uygulamasında hangi satıcılar gerçekten orijinal forma satıyor

Merhabalar dolap uygulaması üzerinde çok fazla forma var formalara orijinal yazılmış ama formaların bir kısmı çakma bir kısmı orijinal bunu ayırt etmek çok zor sizlere sorum daha önce dolap uygulamasından orijinal forma alan varmı hangi satıcılar güvenilirdir hangileri gerçekten orijinal forma...
  5. E

Xdrive 15'li plus vs Xdrive anka vs Hawk

Merhabalar 8 bin tl bütçem var kumaş oyuncu koltuğu arıyorum bu 3 koltuk arasında kaldım hangisini önerirsiniz
  6. E

8 bin tl ye kumaş oyuncu koltuğu önerisi

Merhabalar 8 bin lira bütçem var oyuncu koltuğu alacağım boyum 1.85 kilom 105 8 bin liraya kadar kumaş oyuncu koltuğu önerilerinizi bekliyorum
  7. E

2000 tl ye en az %70 mekanik klavye önerisi

Merhabalar geeky gk61 red switch mekanik klavyem var klavyemden çok memnunum fakat yön tuşları ve f1 f2 tarzı tuşlarda sorun yaşadığım için en az %70 lik klavye arıyorum marka önemli değil switchleri kaliteli olsun yeter red switch veya Brown switch istiyorum klavyenin kalitesine göre 2500 tl ye...
  8. E

Efal ayakkabı indirimli formalar orijinal mi

Merhabalar baya uyguna formalar satılıyor orijinal mi sizce daha önce alışveriş yapan oldu mu https://ty.gl/ndw8rh56s9nh0
  9. E

Kırılmayan hikayeli oyun listesi

Herkese merhabalar sizlerde biliyorsunuz ki bazı oyunlar kırılmıyor ve Türkiyede belli bir kitle özellikle gençler oyun alırken zorlanıyor ve korsana yöneliyor ama kırılmamış oyunlar da var mecbur satın almak zorundayız benim aklıma söyle bir fikir geldi herkes kırılmadığını bildiği hikayeli...
  10. E

20 iş günü meselesi vatan bilgisayar

Merhabalar vatan bilgisayardan aldığım hazır sistemin ssd sinde arıza çıktı sistem daha 5 günlük servise verdim sistemi vatan bilgisayarda markanın servisine gönderdi ssd kioxia 1 tb 3400 mb okuma yazma hızına sahip olan modeli 19 Ağustos ta servise ulaştı fakat o günden beri serviste gözüküyor...
  11. E

Vatan bilgisayar servis 20 iş gününü geçerse ne olur

İyi günler vatan bilgisayardan sıfır aldığım sistemdeki ssd yi servise gönderdim servise ulaşma tarihi 19 eylül hâla serviste gözüküyor vatan bilgisayarla görüştüm 20 iş gününü geçerse ne olur diye parça bekleme gibi durumlarda 20 iş gününü geçebilir dediler sizin bu konu hakkında bilginiz var...
  12. E

Servis dönüşü testte ne demek Vatan bilgisayar

İyi günler vatan bilgisayardan servise ürün gönderdim şuan servis takip formunda servis dönüşü testte yazıyor sizce işlemler kaç güne tamamlanır ve kaç güne kargoya verilir
  13. E

Red switch vs Brown switch geeky g61

Merhabalar bu klavyeyi alacağım fakat hangi switch alacağım konusunda kararsız kaldım %50 red %50 brown diyor red switch için daha hızlı daha hafif brown switch için ise biraz daha yavaş ama daha tok bir hissi var deniliyor hikayeli oyunlar oynuyorum sizce hangisi alınmalı kalite olarak fark...
  14. E

Geeky gk61 hangi switch alınmalı

Merhabalar klavye alacağım fakat hangi switch alsam karar veremedim red ve brown, yellow ve silver a göre neredeyse 100 lira daha uygun sizce hangisi alınmalı yellow switchin brown ve red e göre avantajları nelerdir cevaplarınızı bekliyorum...
  15. E

Ajazz ak871 vs z686 vs ak680

Merhabalar 800 lira bütçem var sahibinden ve benzeri sitelerden klavyelere bakıyorum üçü aklıma yattı sıralama olarak en iyiden en kötüye sıralayabilirmisiniz birde 800 lira bütçe ile bunlardan daha iyi klavye varsa önerebilir misiniz? başka e yooso ve ajazz modelleride vardı ama diğer modelleri...
  16. E

Vatan bilgisayar değişim için 2 ürün gönderdim ama 1 ürün gözüküyor

İyi günler vatan bilgisayardan hazır sistem almıştım SSD de bir sorun oldu ama bu sorunun anakart ile de alâkalı olduğunu düşünüp anakart ve SSD yi kargo yolu ile vatan bilgisayara değişim için gönderdim SSD nin kutusu yok yoktu kioxia nın kutusuz SSD si idi dün ürün servise gitmiş fakat kontrol...
  17. E

Vatan bilgisayar garanti süreci nasıl işliyor

Merhabalar aldığım hazır sistemin ssd sinde veya anakart m2 slotunda bir sorun var değişmesi için kargo ile vatan bilgisayara göndereceğim fakat sizlere sorum vatan bilgisayarın sistesinde garantiye gönder veya değişim iste seçeneği yok iade seçeneği var sadece iade seçeneğini tıklasam kargo ile...
  18. E

Vatan bilgisayar yeni sistemi garantiye göndereceğim tavsiyenize ihtiyacım var

Merhabalar vatandan hazır sistem aldım bios a giriyor ve biostan çıkmıyor ssd yi okumuyor windows kurmaya çalıştığım zamanda ssd 0 mb olarak gözüküyor ya ssd arızalı ya anakarttaki ssd slotu ya da bios ta bir problem var çünkü 1 hafta kullandıktan sonra oldu windowsa girmek için yapabileceğim...
  19. E

ÇOK ACİL BİLGİSAYAR M2 SSD Yİ GÖRMÜYOR

Merhabalar 5 gün önce vatan bilgisayardan hazır sistem sipariş verdim windowsu kurdum ilk günler bilgisayarı açtığımda biosa giriyordu kapatıp açtığımda düzeliyordu oyunlara filan girebiliyordum ama bugün bilgisayarı açtığımda biostan çıkamıyorum ne yaparsam yapayım bilgisayara giremiyorum...
  20. E

Bilgisayar ilk açılışta biosa giriyor

Merhabalar bilgisayar ilk açılışta biosa giriyor kapatıp açtığımda bu sorun düzeliyor anakartım gigabyte h610m h v2 bios güncellemesini de yaptım yine düzelmedi yardımcı olurmusunuz dostlar @AlevFırtınası
Geri