Arama sonuçları: *

1. t1k3beratfatih

Çözüldü✓ Bunu Nasıl takıcam ? bi yardım lazım

Arkadaşlar ben bu diski buraya nasıl baglıycam bilgisyara zarar vermeden yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz 5 dk iş diye biliyorum ama bilmedigim için canlı bi yardım istiyorum
  2. t1k3beratfatih

Öneri Motorumu Satamıyorum.

TVS RTR200 12500km motorun pek fazla bişeyi yok motorun sıfır fiyatı 150 bin tl 23 model motoru 95 koyuolar 24 model motoru ise 75 böyle saçma bi fiyat görmedim sırf böyle oldugu için motorumu satamıyorum kız gibi baktım motoruma ama hiç kimse yok yardım beyler
  3. t1k3beratfatih

Yemek kartları Multinet

arkadaşlar işe girdim ve yemek kartı diye bişey verdiler ilk defa kulanıyorum bunu nasıl nakite çevirebilirim veya nerelerde geçıyor bu multinet şifresini felan ögreip degşitirmek istedim müşteri hizmetleri bakmadı
  4. t1k3beratfatih

Öneri Dışarıda kulanmak için Leptop önerisi istiyorum arkadaşlar

bütçem 18 17500 civarı daha yukarı çıkamam aşıyor çunki evdeki ortamım sürekli beni tembel hale getiror bilgisayar başında dikkatim dagılıyor masaüstünü kullanırken dışarı çıkıp dışarda iş için bir leptop arıyorum
  5. t1k3beratfatih

Getirde çalışıyorum isteyen var mi?

Arkadaşlar getirde çalışıyorum bu hafta getirde kurylere özel kod dagitilar isteyen olursa ucreti karsilignda verebilrim biliyorum mantıklı degil ama nasil gerçek paraya cevircegimi bilmedigim icin para karşılığı satıyorum
  6. t1k3beratfatih

Odamın içi alev aldı

rx6650xt ekran kartına sahibim ekran kartı sıcaklıgı normal gelmıyor bana 2 yıldan beri macunu degişmedim onu nasıl degiştircegimi bilmedigim için aynı şekilde cpu da dahil
  7. t1k3beratfatih

Yardım-Fan bagalantılarına baglı rgb yanmıyor

rampage kendi fanları kasa hazır toplayıp almıştım 2 sene oldu 2 seneden beri bi sorun yoktu film izlemek için geçen gün kapatım ondan sonra açmadım sonra bi anda pat diye isiklarim gitti sanirim bilmiyorum sistemsel bir sey mi acaba ? Arkadaşlar video linki buırda
  8. t1k3beratfatih

Öneri Ben bu interenet saglıycısından nasıl kurtulurum ?

merhaba arkadaşlar forumda bayadır aktif degilim umarım iyisindir nasıl başladıgını anlatıyım yeni taşındım mahallede herkesin interenti var hiç kimsede bi sorun yok bir bende baglatıcaktım mah test etim gözukmuyor sonra turk telekomu arayıp dedim ki burda herkesin interenti var bi...
  9. t1k3beratfatih

Öneri Temu üzerinden Monitör tutucu ve yeni bir monitör lazım 🏳️🏳️🏳️🏳️‍🌈

1 tutucu 2 5bin tl bandında güzel bi monitör 1736405947 Pek fazla bakamıyorum konuyu okuyuo cikmak yerine fikir verebilirseniz memnun olurum aktif değilim forumda
  10. t1k3beratfatih

Getir sigortasız işçi mı alıyor?

Getir de işe başladım arkadaşlar kurye olarak fakat sigorta yok dedile ve başkasının adına göre çalışacaksın dediler aranızda getir de olan var mı böyle bu konulara hakim yoksa benim oturdugum kısımlar illegal gibi bi durum mu var 20 yaş istedi ben dedim 19
  11. t1k3beratfatih

Çözüldü✓ 1000 TL'ye Mouse Önerisi

acil bir maous önerisi lazım mouse bozuldu dpi yüksek maous lazım online oyuncuyum
  12. t1k3beratfatih

Acil yardım lazim ösym sorunu

Ek tercihlere kaldim sistem benden yüksek ve alçak puan yazmami istiyor bende yazıyorum full yüksek yazdim hata verio full alçak yazdim alakasız bölümleride yazdim kanul etmio napmam lazım? Son 26 saatim kaldı 1726008438 Elinzden geldiğince yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar koydeyim...
  13. t1k3beratfatih

Çözüldü✓ ANKER Q30 aldım yorumunuz nedir ?

arekadaşlar kullanan varsa nasıl jbl rakip mı ses kalteis fln ? 1725315342 Kazıklanmışmyım yoksa iyi mi almışım ?
  14. t1k3beratfatih

Buradaki işlerden hangisi insanı yormaz

Arkadaşlar lojistik fabrikasına giricem buradakilerden hangisi en az yorar
  15. t1k3beratfatih

çopk fazla yalan söyluyorum bunu nasıl engeleyebilrim ? (yardım )

herkese işe giridmiden beri yalan atmaya başladım bi turlu agzımdan inmıyor yok öyle yaptım yok böyle yaptım diye bundan önce yoktu inandırcılık desen 10/10 yalan atıyorum çok profsyonelce söyluyorum diksion düzgün gözde kıpdırımaa yok duygusal piskoljik kullanıyorum ama şu sıralar çok...
  16. t1k3beratfatih

bu markanın koltugu alınır mı ?

https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-rebelx-lion-kirmizi-fiyati,531061450.html bu marka hakkında ne düşünuyorsunuz alınır mı fiyatı çok uygun
  17. t1k3beratfatih

arkadaşlar ben gey miyim ?

nerden bu soruya kanaat getirdim bilmıyorum ulan dışarı çıkıyorum yüzüme bakan kız yok bi yere oturuyorum aynı ailemle akrablarım diyo çok yakışıklısın diye dış görnüşünle istedigin yere girer çıkarsın diyo ulan ben mı beceremıyorum kız avlamayı anlamadım nerde hata yapıyorum sapık gibi...
  18. t1k3beratfatih

Öneri Moto kuryelık için öneri

Az yakan ucuz 125lik ya da 150lik scooter önerisi istiyorum 2 el olursa cok daha uygun olur (geçici olarak kuryelige giricem)
  19. t1k3beratfatih

YKS bu puana nereye yeter

meslek lisesi çıkışlı biriyim ve elektrik pano tasarımı gördum ve şuan ne seçicegimde çok kafam karışık elektronik bölümü mü seçsem yoksa Bilgisayar Programcılığı mı seçsem kendi elektrik bölümü mü seçsem otomotiv mi seçsem kendi bölümüme gidersem lisede gördum konuları aynı şekilde...
  20. t1k3beratfatih

sonraki ay spora başlıycam

bir sonraki ay tekrardan spora başlıycam yaptıgım çogu haraketi unutum aranızdan gidenler bana bi program hazırlama şansınız var mı hocanın ve4rdigi program bok gibi oluyor
Geri