Arama sonuçları: *

1. Z

Xbox kolu l ve r tuşları içine girdi elimle yukarı çıkartabiliyorum bu normal mi

Merhabalar 2 hafta önce Xbox kolu aldım birkaç gün önce PC de FIFA oynarken analog tuşları l ve r nin içine girdiğini fark ettim biraz baktıktan sonra yukarı elimle çıkarttım l ve r tuşuna basınca tekrar içine giriyor ve tekrar elimle çıkartabiliyorum bu normal mi
  2. Z

Bu sistem iyi midir 61 k hızlı cevap alabilir miyim ekran kartı:Asus dual geforce rtx 4070 Evo oc 12 gb

İşlemci:AMD Ryzen 7 7700X 5.40GHz 8 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 İşlemci Sıvı soğutucu:Thermalright Frozen Notte 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Anakart:ASUS PRIME B650M-A WIFI II 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX...
  3. Z

Rtx 4070 ve ryzen 7 7700 x için uygun anakart nelerdir

Uygun anakart arıyorum ve anakartta wifi olması önemli bir şey midir yoksa wifi dongle almak yeterli mi
  4. Z

Hangisi daha iyi oyun oynamak için

ASUS Rog Strix LC GeForce RTX 4090 OC 24GB GDDR6X 384 Bit DLSS 3 Ekran Kartı bu ekran kartı mı yoksa. ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24GB OC GDDR6X 384 Bit DLSS 3 Ekran Kartı. Bu ekran kartı mı daha iyi
  5. Z

ASUS Rog Strix LC GeForce RTX 4090 OC 24GB GDDR6X 384 Bit DLSS 3 Ekran Kartı

Bu ekran kartı nın görünüşü normal 4090 gibi değil yani 3 tane fanı yok aradaki farklar nedir
  6. Z

Hızlı cevap verin lütfen

Bu PC alınır mı 24 bin TL
  7. Z

Hızlı cevap alabilir miyim?

Merhabalar bu PC sistemi alınır mı?
Geri