Arama sonuçları: *

• Users: Eizawa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Eizawa

Çözüldü✓ Bilgisayarım açılıyor fakat bios ekranına bile gelmiyor

Bilgisayarımı açık bırakmıştık ufak dışarı çıkmam gerekiyordu geldiğimde monitör donmuş bir vaziyette beni karşıladıbir kaç şy denedim olmadı ben de sadece shutdown attım tekar açtığımda ise ne bir bios ekranı ne de baska bir şey çıktı ekranımda sadece bir tane beya piksel var lütfen yardımcı...
  2. Eizawa

Sadece League Of Legends oynarken pc donuyor ve düzelmiyor

League Of Legends oynarken donuyor ve hiç bir şekilde düzelmiyor videosunu bile çektim hatta ctrl + windows + shift +b yaptım belki düzelir diye gene düzelmedi (Windows 11'e geçtikten sonra olmaya başladı) Sorunu yaşarken aldığım ekran kaydı :
  3. Eizawa

Rainbow Six Siege'de hata alıyorum

ne yaparsam yapayim asla ama asla bu hatadan kurtulamıyorum sadece güncelleme geldiği zaman bir kere girebiliyorum ondan sonra da hayatta giremiyorum aynı hatayı vermeye devam ediyor lütfen yardımcı olur musunuz
  4. Eizawa

call of duty modern warfare 2

Ben şimdi bunu alsam 600tl iade mi edicek sonradan anlayamadım emin de olamadım:)
  5. Eizawa

kasanın camı kırıldı

Gamepower Wraith kasa modelinin camı kırılda ne yapabilirim bir yerden satın alabilir miyim veya tamir ettirebilir miyim
  6. Eizawa

Dying Light 2 açıldıktan sonra crash veriyor

oyun içerisinde bir ayar yapmıştım o ayardan sonra crash verdi yaptığım ayarı unuttum ve açmaya çalıştığım zaman gene aynı hata ile karşılaştım nasıl geri düzeltebilirim oyun dosyalarını sıfırlamak gibi bir çözüm lazım
Geri