Arama sonuçları: *

1. sadicemirhn

Yardım NVIDIA App De Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim?

Merhaba arkadaşlar oyuna girmeden önce NVIDIA filtrelerine baktığımda 21 farklı adet filtre görüyorum fakat oyunda uygulamak istediğimde sadece 2'ye düşüyor bunu nasıl düzeltebilirim sabahtan beri çöüzm arıyorum fakat bulamadım.
  2. sadicemirhn

Nvidia App De Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim ?

Merhaba arkdaşlar oyuna girmeden önce nvidia filtrelerine baktığımda 21 farklı adet filtre görüyorum fakat oyunda uygulamak istediğimde sadece 2 ye düşüyor bunu nasıl düzeltebilirim sabahtan beri çöüzm arıyorum fakat bulamadım.
  3. sadicemirhn

Yardım 2000 Tl Bandında Mouse Önerisi

Arkadaşlar geçen hafta Amazon üzerinden 2000 Tl ye Ajazz 159 Pro aldım kafama bir soru takıldı bu fiyat banında daha iyi özelliklere mouse bulabilir miyim kafamda 3950 sensörlü bir mouse düşüncesi var. Max bütçe 2500 Tl önerilerinize açığım.
  4. sadicemirhn

🔥İndirim HyperX Cloud III S Kablosuz 5499 TL

Uzun zamandır listemde bekliyordu fiyatı düşmüş sizce alınır mı ? https://app.hb.biz/JzozHAWwoSyL
  5. sadicemirhn

Yardım 3080 TI İçin Bu Sıcaklıklar İyi Mi ?

Merhabalar temiz bir kart buldum alacağım kişi ile fiyatta da anlaştık sıcaklık değerleri biraz kafama takıldı onları sormak istedim sıcaklık değerleri iyi mi, bir bakım vs. yapmama gerek varmı ?
  6. sadicemirhn

Çözüldü✓ 3080 Ti Alınır Mı ?

Merhaba arkadaslar sistem toplama arifesindeyim ikinci el bir kart düşünüyorum 3080 ti gibi bir tane buldum fakat biraz korozyonlanmıs sizce alınır mı, alıp temizlesem kullansam olur mu ?
  7. sadicemirhn

700W Psu Sistemim İçin Yeterli Olur Mu ?

Arkadaşlar geçen hafta indirimdeyken Enermax Maxpro III 700w modelini aldım kafama bir soru takıldı. Yazın sistem topluyacağım nasip olursa 9070xt 9700x ikilisi yapmayı düşünüyorum psu sistemi besler mi ? Beslemez ise fiyat/performans açısından yüksek psu önerilierine de açığım teşekkürler...
  8. sadicemirhn

❌İndirim Bitti! Bıtfenix Cube V2 Sıvı Soğutmalarda Dip Fiyat

Geçen hafta indirime giren bitfenix sıvı soğutmalar tekrardan indirime girmiş. En dip fiyatta. https://www.itopya.com/islemci-sogutucular_k78/bitfenix 1743696479 1743696517 Beyaz sıvı soğutma arayanlar içinde güzel fiyat.
  9. sadicemirhn

Çözüldü✓ 360 mm F/P Sıvı Soğutma Önerisi

Merhabalar 360 mm sıvı soğutma alacağım fakat çok kararsız kaldım. Sıcaklık değerleri olabildiğince düşük olsun, fiyat bandı da 4 bin civarına kadar çıkabilirim. İkinci elden de alabilirim önerilerinize açığım.
  10. sadicemirhn

❌İndirim Bitti! COLORFUL BATTLE-AX B650M-WHITE WIFI 4.999 TL

Tam bir f/p anakart beyazını bekliyordum gelmiş stoklara yapıştırdım bi tane . https://www.incehesap.com/colorful-battle-ax-b650m-white-wifi-v14-ddr5-7600mmhz-matx-am5-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-76553/
  11. sadicemirhn

Çözüldü✓ Biostar B650MP-E Pro Alınır Mı ?

Merhabalar AM5 sistem kurmayı düşünüyorum ikinci elde temiz bir Biostar b650 mpe buldum işlemci olarak ise 9700x düşünüyorum 9700x ile sorunsuz çalışır mı ? Ona göre anakartı alacağım.
  12. sadicemirhn

AM5 Sistem Toplama Önerisi?

Arkadaşlar yazın yeni sistem toplayacağım aklımda anakart olaraktan Biostar b650 mpe var işlemci olarak ise r5 7500f var ama ileride bütçem olur ise r7 9700x e geçmek de istiyorum sizce anakart yeterli olur mu ? Yetersiz olur ise fiyat performans olarak r7 9700x için anakart önerisi varmı ?
  13. sadicemirhn

Çözüldü✓ Windows Arama Çubuğum Bozuldu Çalışmıyor

Arama çubuğundan bir arama yaptığımda sürekli dönen bir şey var bazen dönmüyor bile sonra boş bir yazı çıkıyor. Bir süre sonra tak diye kapanıyor aram çubuğu. Bu sorun canımı çok sıkmaya başladı 1.5 aydır devam ediyor. Ne yapmalıyım ?
  14. sadicemirhn

Çözüldü✓ Windows Arama Çubuğu Çalışmıyor

Arama çubuğundan bir arama yaptığımda sürekli dönen bir şey var bazen dönmüyor bile sonra boş bir yazı çıkıyor. 1726853003 Bir süre sonra tak diye kapanıyor aram çubuğu. Bu sorun canımı çok sıkmaya başladı 1.5 aydır devam ediyor. Ne yapmalıyım ?
  15. sadicemirhn

Çözüldü✓ Windows Arama Çubuğu Çalışmıyor

Yaklaşık bir - iki haftadır arama çubuğum çalışmıyor. İstediği şeyi aratınca bekliyor bekliyor siyah bir ekrana dönüyor ve kendini kapatıyor. Çözümü nedir biraz araştırdım internetten ama işe yarayan bir çözüm bulamadım.
  16. sadicemirhn

Android Android Studio Nasıl Tam Ekran Yapılır ?

Arkadaşlar Android Studio indirdim google tv kurdum fakat başlattığımda uygulamayı tam ekran olmuyor pencereli kalıyor. Bilen var mı nasıl tam ekran yapılabileceğini kaç gündür arıyorum nasıl yapılacak diye bulamadım. Bir çözüm bilen var mı ?
  17. sadicemirhn

Hesaplar Arası Nasıl Para Gönderebilirim ?

Steam yan hesabımda cüzdanda belii bir miktar para var bunu orijinal hesabıma aktarmak istiyorum. Bunun biryolu veya alternatif bir seçeneği var mıdır ?
  18. sadicemirhn

Flash bellek onerisi max 170 tl civarı

Arkadaşlar 128 64 32 gb lık bildiğiniz veya indirmde olan flash bellek var mı ? Araç radyosu için alacağım
Geri