Arama sonuçları: *

• Users: kaphtans
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kaphtans

Resident evil 3 oynanır mı?

2. ve 4. oyunun toplamı 22.5 dolar, 3. oyun tek başına 7.5 dolar yani hepsi 30 yapıyor. 3. Oyun oynanmaz diyorlar, şöyle sorayım. Bir yayıncı olarak 2 ve 4'ü oynamak istiyorum, 3 oynanır mı? kısa ve net bunu söylerseniz gidip direkt paketi alacağım. 3. oyunun hikayesi 4. oyuna etki eder mi...
  2. kaphtans

Cadılar Bayramı oyun tavsiyeleri

Bütçe sınırı olmaksızın oyunlar önerir misiniz? Not: sayabildiğiniz kadar sayın lütfen, genelde yazılan oyunların çoğuna sahibim çünkü.
  3. kaphtans

Game Booster G918 fire storm klavye alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/gamebooster-g918-fire-storm-rgb-red-switch-beyaz-mekanik-gaming-klavye-pm-HBC000002C0G3 Beyaz klavye görünüş açısından çok seviyorum aşırı sesli olmaması için de red Switch tercih ediyorum. Gözüme en çok çarpan bu model oldu, söylediğim şartlarda fiyatların bu...
  4. kaphtans

Yardım Tomb Raider 2013 Türkçe Yama Sorunu

https://www.oyunceviri.net/rise-of-tomb-raider-v1-0-turkce-yama-yayinlandi/ Bu link üzerinden türkçe yamayı indiriyorum, yamanın kurulacağı dosyayı seçiyorum ve Bu hata ile karşılaşıyorum. Anladığım kadarıyla bigfile adlı dosyayı bir yerden bulup oyun dosyasının içine aktarmam gerekiyor...
  5. kaphtans

Hikaye oyunu önerir misiniz

(Witcher 3, Life is Strange, Detroit, beyond Two Souls, God of War) Bu saydığım oyunların hepsini (bayılarak) oynadım ve bitirdim ve hani artık hangi oyuna girsem güzel değilmiş hissiyatı veriyor. Bana bu tarz oyunlar önerir misiniz? Yazabileceğiniz bütün oyunları yazın.
  6. kaphtans

Windows 10'mu Windows 11'mi

Çok uzun zamandır win 10 kullanıyorum, Sizce 11'e geçilmeli mi? yorumlar sizde.
  7. kaphtans

Resident evil 2-3 oynanır mı?

Resident evil serisinin 7 ve 8. oyunlarını (izleyerek bitirdim.) sanırım (0-4) oyunlarının hikayesi 7 ve 8'den farklı ve bu dört oyunun hikayesi birbirine bağlı. 2,3. oyunlarını oynamalı mıyım? 4. oyunun remake'i 24 martta çıkıyor, biraz vakit geçirip bitirmeli miyim?
  8. kaphtans

Steam'de oyun indirirken 'internet bağlantısı yok' hatası

Merhabalar, aşağıda bıraktığım fotoğrafta da göreceğiniz gibi oyunları güncelleyemiyorum. Steam hesabımdan çıkıp tekrar girmeyi, modemi kapatıp tekrar açmayı ve bilgisayarı kapatıp tekrar açmayı denedim fakat işe yaramadı. Ayriyetten steam'den dosya bütünlüğünü de doğruladım fakat hala aynı...
  9. kaphtans

Witcher 3 karakter geliştirme hakkında

Arkadaşlar selamlar, witcher'da şuan 17 saatim var ve oyun durumum paylaştığım görseller şeklinde. Karakteri ne tarzda güçlendirirsem daha iyi olur, kılıç ve zırhları en iyi nerede bulabilirim, görevlerde önceliklerimi nelere yoğunlaştırmalıyım gibisinden tavsiyelerinizi bekliyorum.
  10. kaphtans

SteelSeries Rival 3 RGB alınır mı?

Arkadaşlar selam, dün mouse araştırırken viper mini'yi çok sevdim fakat biraz küçüğe benziyor ve ben de bu yüzden sizlere sormak istedim. SteelSeries Rival 3 RGB alınır mı? (el oturma olayını da içine katarak viper mini ile kıyaslayın lütfen.)
  11. kaphtans

Çözüldü✓ Razer viper mini alınır mı?

Arkadaşlar şu anda kullandığım mouse: https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-centaur-smx-r13-siyah-kirmizi-8-tus-gaming-rgb-mouse.html Açıkçası sensörleri aşırı garip, dönmüyor resmen. alta 2 link bırakıyorum, alınır mı alınmaz mı bir yardımcı olursanız sevinirim. (ortalama bütçe 500-700...
  12. kaphtans

500 bütçe mouse öneri

bütçe kaliteye göre az çok artabilir
  13. kaphtans

monitörde ghosting sorunu anlama/çözümü

merhaba arkadaşlar, sistem yeniledim ve 'wiewsonic VX2468' adlı monitörü (dün) satın aldım. Kendisi 165hz, 1ms hoş bir monitör. Şimdi konuya dönelim. Oyunlarda olsun, discordda vesaire tüm her yerde 'siyah-mor-kırmızı' tarzında kapalı renkler (mouse'u oynattığımda, oyundayken hareket ettiğimde)...
Geri